Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 164
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Една от най-големите ми мечти е да пъутвам и се надявам да се сбъдне ще положа усилия за това.Мъжът ми гледа оферти за морето,решил е да сме на Албена тази година,какви планове само отсега да не повява човек аз пък вече не смея да си правя.
На мен Никола ми казва ''ти си моята любов'',''ти ще си моята булка'' абе големи обеснения в любов,голям гушан е,гали ме по лицето и направо ме гледа влюбено.
Направо като онзи виц за мъжа дето спял само с жените а обичал само майка си.  Joy

# 586
  • USA
Иве, тук не се е чуло за поредна конференция, това което се казва е просто, че изследването е фалшифицирано. Моят щат е много либерален и випреки това лекарското мнение е много силно за ваксините, не съм чула лекар да е против.

От 5 години тръгват на предучилищна в училище. За да тръгнат трябва да знаят буквите, числата до 20 и да си пишат името. Училището (държавното) е до обяд, после или го записваш на следучилища програма или си го гледаш. До 5 години може и вкъщи да си ги гледаш, обаче не го препоръчват, защото като на 5 за пръв път се съберат с деца нямат социалните умения и изграден имунитет - много боледуват и изпускат от материала. Гледам, че повечето ги пускат поне до обяд на детска градина. Сигурно има и такива, които до 5 г са си вкъщи.

Янче, и аз те съветвам да се абстрахираш от чиниите, дрехите етц. и да се погрижиш малко за себе си (вътрешно). Почети си, гледай филми, почини си  и не се чувствай виновна. Нека малко мъжа ти се бори с битовите задачи.  Hug Какво четеш?

# 587
И във февруарската тема яко се раздухват тези ваксини - всичко от предаването на Гала. Даже една мама супер се шашнала, че момчето й имало голяма част от симптомите за аутизъм. Само шашкат хората....
Аз имам доста подготвителни контракции, болезнени само няколко съм имала, но багажа ми е стегнат  Laughing
Не подстрекавам ритането, но в случая си беше за разговор  Hug

# 588
онзи ден се опитах да почета малко книга ,но съм страшно разсеяна- четох две страници половин час и накрая се отказах Laughing
Янче ,много мил този Никола Heart Eyes
Виктор кара много стоически коликите, милото само се сгъва и червенее,къркори му стомахчето гък не казва Heart EyesСега се успокои и заспа, ние ще хапнем и после ще къпем домочадието ,голямо къпане пада - от 20.30 та до 21.30 Joy
И аз мисля ,че медийното пространство много насажда идеи и мнения, затова се заричам да не гледам предавания и теми които биха ме хвърлили в нощни мисли Peace
Ева нямаше нито една реакция при ваксинирането, надявам се и Вики да е така Praynig
Иве как са децата, Ради???

# 589
Иве, кажи какво трябва да направят преди МПР ваксината. МПР ваксината ми е най-омразна, при последната епидемия от морбили обаче имаше 20 смъртни случая...За Соколова ли става въпрос при Гала. Мангъров звънял в предаването и й казал,, че е луда

Момченцата влизат в период на влюбеност в мама. Обиконвено този период е свързан и с по-хладни отношение с таткото, така пише чичо Додсън

Питам Никола "Кая тренира ли футбол" (не, че не знам, просто се намирам наприказка) и той ми отговаря "не, тя е моторетка", демек мажоретка  Laughing

Отиваме да се приспиваме с Питър Пан, много любима книга за мен. Лека Hug

# 590
  • USA
 Joy

Криси отказва категорично да спи с баща си, "защото аз обичам мама".  Mr. Green Но за игри определено предпочита баща си.

# 591
  • София
Марти лекарство немога да ти препоръчам,но мога да те посъветвам само да изчакаш да ходи по стабилно.В смисъл не да е първо второ пускане от мебел до мебел.
Велина а спят ли в училището?тъп въпрос,но по мое време имаше в моето училище две спални за предучилишната и за първи клас.
Ама тя не е конференция за целия свят,Велина Joy те правят с двама-трима лекари от америка да просветляват хората,та даже и лекарите-някои найстина имат нужда

# 592
  • София
Има хора, които са готови какви ли не заблуди, страх и... хм - да всяват, само и само да си напълнят джобовете...  Crossing Arms
И най- ужасното е, че изобщо не им пука за животите, които съсипват...  Twisted Evil

"Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина".

Все още бродят и шарлатани, пропагандиращи идеята за памет на водата.
Нещо, което по категоричен и неопровержим начин беше научно доказано, че е фикция още преди 10-на години... но на тях какво им пука? Докато има кой да им плаща, какво значение има истината, какво значение има, че някой може да получи трайни увреждания... или изобщо да престане да съществува?

# 593
Марти, как беше онази смешка в Отчаяни съпруги, когато Линет пак беше бременна? Май ти скоро писа.

# 594
Иве защо трябва да е проходило детето?
Тази вечер и двамата с мъж ами легнахме при Ева.Виктор обикновенно вечер заспива сам на спалнята и тази вечер също беше благосклонен.Нахраних го ,сложох го ,той си попъшкал малко ( каза свеки) и заспал.А ние с Тони легнахме при Ева и той й чете приказка.Тя умря от кеф,но постоянно ми казваше "ако се притесняваш отиди при брат ми"  Heart Eyes
Марти коя е книжката за Питър Пан??Аз виждах една наскоро ,но тя беше за по голями.
Бубе а бебчо как е застанал , сигурно вече е надолу с главичката нали??

# 595
Тя умря от кеф,но постоянно ми казваше "ако се притесняваш отиди при брат ми"  Heart Eyes

Колко мило ми стана. Heart Eyes 

# 596
Ева е много сладичка Heart Eyes
Ками, надолу с главичката е. Още преди около 20 дни лекарката каза, че много добре е застанал.
Приспах Дели. Сега и аз лягам.
Аз да си похваля мъжа. Много ми е добър и мил. Грижи се да съм спокойна и само ми угажда. Аз като го тормозя си мълчи и усещам, че ме оправдава със състоянието ми Heart Eyes
Велина, благодаря за инфото  Peace

# 597
  • София
Не че трябва Ками,просто давам мнение,ваксината е тежка.

# 598
  • София
"Моторетката" е спала до 18:30 днес и сега е запалила моторетката, а на маен ми се спиии Laughing

Бубе, браво на мъжа ти, то така ти се полага сега.

Уинкс, вливат ми манитол, противооточно действа.

# 599
ох голяма фога е тая Кая  Laughing

Цитат
Марти лекарство немога да ти препоръчам,но мога да те посъветвам само да изчакаш да ходи по стабилно.В смисъл не да е първо второ пускане от мебел до мебел.

мерси Иве  Hug

Бубе, Линет забременява за стотен път и супер депресирана се оплаква на мъжа си. Той я успокоява "не се отчайвай, може да е момиче", а тя "винаги са момчета, завират ти разни неща в обувките и те опикават цялата"  Laughing

Ками, книжката е много хубава, сборна е, със страхотни илюстрации. Подари я прабаба му, в интерес на истината не съм я виждала предието я

Общи условия

Активация на акаунт