Ако нещо можем да помогнем - насреща сме 

вече почти седмица
Желая ти много здраве и щастие 

!Много здраве и щастие ти желая!
.Ако имате възможност помислете за преместване , поне в друг клас няма ли начин , макар че знам учителските групички в класната стая и сигурно ще е стрес за него смяната на обстановката.Тази жена от самото начало беше предубедена към него и може само да му навреди.Боже , как ме е яд на такива и че няма ефективен контрол срещу тях , тя изобщо не го разбира.Надявам се бързо да намерите решение , има ли някой на ваша страна , директора какво мисли по въпроса?
.
Дръж ни в течение 

мъчно ми стана. Как може такова отношение!

Само дето ми освиниха целия апартамент, три кила мръсотия изчистих след тях. Тези от кабелната (мегалан) са супер цивилизовани, слагат си калцуни преди да влязат винаги

Как може да се отнясят така с едно 8 годишно дете .Мойте уважения но това не са никъкви педагози.Не може да се слага етикет на едно дете и веднага да се изключи .Ами нали затова са сложени там да намерят начин да го приобщят то да работиш с послушни и кротки дечица всеки може ами да покажат малко професионализам в края на краищата.Ох увлякох се ама се ядосах Препоръчани теми