Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 142
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • sf
 Joy oh  i na мен ми  стана смешно  Joy

Взех два ваучера за екскурзия до Истанбул ,че бяха на далавера  hahaha ама се оказа,че свеки е заета през уикендите до края на май  Shocked и се чудя как да наредя работата . ама и аз лакомия  Joy
уф, два дена работих, вече ме мързи. хич не ща да работя, казвала ;ли съм ви  Mr. Green

# 676
Мисля че Ева е с конюктивит  ooooh!ужас просто.Явно ще третирам с капки не с Х за да мине по бързо  SickЩе я видя утре сутрин,засега очето само сълзи прозрачно ,но не й беше текло от месеци.
Бързо оздравяване на Криси и Вико Hug

# 677
  • София
Да Елче отдавна не си пускала снимки на Коцето и Саня.  Hug
Ох брат ми дойде да ми помогне и като взел да ми хвърли боклука взел и торбата с пазара дето Д. донесе,за някой мангал днес ще е коледа.Баща ми ми изхвърли АБ та купувахме нов за три дни само,брат ми пазара,Д. вече ми проклина родата че сме шматки всичките.  ooooh!

Joy
Май мъжът ти ще намери за икономически целесъобразно да се занимава той с чистенето, или да ти наеме помощ, но не и да използва семейството ти за целта докато се възстановиш...  hahaha
Ама на теб сигурно хич не ти е до смях, съчувствам ти...

# 678
  • На края на вселената!
Цял ден се каня и все забравям  Embarassed
Честит рожден ден, Мая!
 bdbaloni
Първо ти желая да си много здрава!
Пожелавам ти също да бъдеш много щастлива и обичана майка и съпруга! 
Успех във всяко начинание, късмет на всяка стъпка и много прекрасни емоции във всеки миг!

# 679
Мая, честито!  bouquet Много щастие и сладко бебче ти желая!!!
Елче, включвай се по- често Hug
Бързо оздравяване на всички болни Praynig
Днес в болницата малко се напрегнах. Пуснаха ми тонове. Обаче бебо явно е спял и бяха много равномерни, което не било добре. Моята лекарка ми каза да отида още веднъж тази седмица. Аз обаче настоях да повторим още днес, защото ми беше притеснено. Вторият път си бяха ок. Прегледа ме. Било 2750г. Нямам разкритие и никакви индикации за раждане.
След това се разходих в Сердика. После вечеряхме в едно ресторантче и се поотпуснах. Много ми се искаше да гаврътна едно вино, но се стърпях.
Като се прибрах и Дели ми рецитира " Дядо вади ряпа". Много хубаво я казва и артистично.

# 680
  • Canada
Здравейте Hug,
Бути, вземаме те за половин кръстница, ще се разберем някак. Laughing Hug
Мая, ЧРД! С най-добри пожелания!
Елче, много обичам да те чета, пиши по-често. Hug
Боряна и Мимоза, леки раждания момичета, то не останало.
Били, Тедо е голяма скица. Simple Smile Тази книжка за франклин не съм я чувала. След като коментирахме тук и аз поръчах на майка да потърси двете книжки за сестрички, тя толкова харесала поредицата, че ни снабди с 20 и няколко. Crazy Раян е много доволен Sunglasses, всички вече са изчетени по доста пъти.
Ние чак днес заведохме Раян на годишен преглед за 3г. Embarassed Много ми беше интересно. Мерки, теглилки, наши насъбрани въпроси - това не ме изненада. Но останалата част от времето педиатърът ни разпитва за храненето на Раян и ни дава препоръки за количества и видове храни. Не ми е известно да е и диетолог, но точно като на такава консултация се чувствах. Simple Smile

# 681
Добро утро
Мая честит рожден ден на патерица .Много радости и прекрасно бебче ти желая.  bouquet
Бързо да се оправят Вико и Крис. Hug
Ками дано не е конюктивит .Може нещо друго да е раздразнило очето. Hug
Яна съчуствам ти  Hug

# 682
  • Варна
Добро утро!
Момичета имам спешен въпрос- трябват ми координати на добър невролог в София/някой от който да сте доволни/. Нищо не съм чела назад погледах само последната страница.Ще наваксвам като съм по-свободна. Ние сме добре  Wink
Ч.Р.Д., Мая! Бъди жива и здрава и леко бременеене   bouquet

# 683
Благодаря момичета! Трогнахте ме  Hug
Да  почерпя от тортата за закуска

# 684
Честит рожден ден,мила Майче!Много радост,здраве и хармония!Прекрасни мигове с любимите хора!Весел празник!   bouquet
Борянче и на мен ми се случи това с тоновете,бебето спеше и понеже преносвах малко се притеснихме,но шефа на отделението вика ''споко сигурно спи бебока'' и на сутринта като ги слушаха вече беше ок.
Ками как е окото?Аз нали ти казах,че Надина и тя прихвана от Никола и едното й око гурляса,но тя сама се справи с витамини и памучета напоени с чай,но си е заразно тва по очите и тва си е.Дано премине без влошаване!
Снощи само два часа и половина бодувах,през другото време аулина ми подейства и спах,дали че много се изморих вчера или просто ми преминава вече ще видим.Сутринта успешно излязоха за градина,аз ги облякох,все повече неща успявам да правя.Днес ще релаксирам,а довечера ще ми махат конците и ще снимат.

# 685
  • София
МАЯ да си живаи здрава  bouquet всичко най хубаво ти желая.
НР сподели за храненето какво ви е посъветвал.
Да минава на Криси и Вико,Ева. Hug

# 686
Привети, момичета  Hug
Майче, пожелавам ти да си много много здрава, много много щастлива и прекрасни моменти със семейството   bouquet  Hug
Елче, НР, хубаво е че намивате все пак от време на време  Hug
Ох, бързо да се оправят пак болничките  Praynig
Аз няма какво да се похваля, освен, че бебко е колкото на Бубето и доктора му се радва на голямата глава  Mr. Green  Rolling Eyes

# 687
  • Sofia
Мая, макар и със закъснение - Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов. Здраво бебе и послушен батко Малчо!  bouquet

# 688
  • София
Честит Рожден Ден, Мая! Много здраве и щастие!  bouquet

Бързо оздравяване на болните дечица. Hug

Не ми се пише. Проблеми, големи пак с Георги. Днес отново ще говорим с госпожата, иска да го изключва.  ooooh! Tired Сутринта пак е истерясвала, не знам кое вече е правилно. Досега ревах, очите ми са... трябва да се стегна и да си събера мислите.

Лек ден. Hug

# 689
  • София
Ува,нямам думи,незнам как да те успокоя.Сигурна съм че не е подходящия педагог за Георги

Общи условия

Активация на акаунт