Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 160
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Страх ме е от всичко дето се вика,но някак и им имам доверие и на двамата.Като им кажа нещо и те го правят,инструктирам и така.10-15 мин. не беше мръднал от мястото си.Дано никога да няма проблеми,но трябва да се научат да са самостоятелни щото няма кой да им бае.
Най-ме е страх докато спат и тогава например не бих посмяла да изляза.Някой приятелки докато спат са излизали мен ме е страх най-много тогава.Надина и по телефона говори,скоро като стане 1 ви клас ще й взема и телефон.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 14:25 от I.a.n.a

# 91
Мен много ме е страх да оставям Саши сам, мъж ми е по-смел. Аз най-много се страхувам да не му хрумне да се катери по столове и да гледа през терасата, прозорци по-трудно ще отвори, защото са по-високо.

# 92
  • София
Аз съм оставяла за 5 минути докато спят,и веднъж бяха будни и слезнах до долу,но беше сутрин и гледаха тв.Иначе в къщи всичко е заключено от към прозорци и врати.
Били не изразих правилно,за винцето че си капацитет.Много ще има да изпие докато ме стигнеш.В едни младежки години 21 като навърших бях на море с братовчетка ми 14 дни не зтрезняхме от сутрин до вечер,после се прибрахме на село и там продължихме. Embarassed тогава и въшки хванахме ужасТ

# 93
  • София

По въпроса за пиенето... хм. Навремето си оправях по 300 г за отскок (водка, де)... ама това време мина - одъртях и се сдобих с твърде тежки утрини след пиянски вечери... а и спрях цигарите, а без цигарки не ми върви хич пиенето, а ако пуша за някоя вечер повече от няколко цигари махмурлукът ми е в кърпа вързан и без алкохол...  Embarassed

ПП
И хич и не се опитвайте да се състезавате с мен - изобщо не сте ми в лигата... аз си имам едни добри 10 - 15 годинки напред в пиенето, тук сте мънички...  Mr. Green

ПП
Ееееххх... хубаво време, младост, не се връща, уви.

# 94
Иве много ме разсмя с тия въшки,добре че само тва сте хванали с тоя запой!  Joy

# 95
  • Бургас
Абе то не се знае какво още са хванали  Mr. Green тя нали само за въшките си признава... както е почнала всичко ще си каже   Joy

# 96
  • Асеновград
И не е уточнила какви въшки  Mr. Green.
Не се засягам , аз много обичам да пия , не да се напивам.И все говоря за това ,кой най-често ви казва наздраве?
Тедо ще изпадне в истерия , ако го заключа сам.Понякога слизам до долния етаж за нещо от хладилника или да върна чинии и умишлено оставям вратите притворени, ако нещо се заблея , тръгва да ме търси по стълбите и вика.
Яна , а Никола как е , оздравя ли ?

# 97
  • София
Аз не хванах нищо друго не се котирах на фона на манекенските размери на момичетата,ноък имаше 2 кг за пушене.и още неща,абе де не разказвам какъв парцал бях Embarassed мъжете тогава ме приемаха като приятел и споделяха.После след 5 години проявиха интерес,аз им го върнах де.
Оня ден мъж ми изтрещя,един  като ме запрегръщал зацелувал за Коледа.Жена му после вика,мъж ми само за теб говори  Embarassed срам ме хвана,ама първо той грозен второ ми е писнало от мъже/малки големи,от три до ....не ща ги/
пс в косата до тогава не бях имала,това ми е единствения път Mr. Green

# 98
  • София,
Само се записвам, че съм ви изтървала, опитвам се да Ви изчета от сутринта, но не успявам. После ще пиша пак!  Hug

# 99
  • София
Прибрахме се в Сф, много спокойно пътувахме, почти нямаше коли, пътищата бяха сухи.

Аз не съм мислила още за меню на НГ, че не сме решили къде ще сме. Не мисля да правим нещо особено. Имаме едни пуешки бутчета, може тях. Сега от Коледа съм +1 кг. Кая голяма игра игра с третата си братовчедка, която е на 4 години. Не искаше да си тръгва изобщо, щяла да живее в Разград, искаше без нас да остава.

Сашко е голям сладур!

# 100
Аз пък за НГ мислех да направя капама. Днес купих гювеч и като се прибрах видях, че не влиза в печката  hahaha Много гладна съм била явно  Joy

# 101
  • USA
Зори, радвам се пак да те видя! Много съжалявам за майка ти Sad. Ужасно е! Сигурна съм, че ви закриля и пак е с вас. Дано новото бебенце успее да те утеши донякъде. (Веднага се сетих за нещо, което Марти беше писала преди време за нейното забременяване.) Сашко е страхотен чаровник.  Heart Eyes Много е пораснал.

Аз големи разходки дръпнах тези дни, сега се радвам да съм си вкъщи. Много било хубаво да си си домашна ваканция Simple Smile.

Ние ще сме на гости за Нова Година, но ще направя питка и ще донесем мезета и десерт. Аз също обичам да пийвам, особено вино, но не съм по напиването. Кати сигурно никой не може да я мине, нали е химик  Laughing.

# 102
  • София
Ду
Вярно Кати е химик,къде точно ти е работното място,близко до метро или в комплекса БАН?Леля ми също е химик в Бан и в кризата си правиха водка Laughing
Събудих се рано и ме тресат нещо планове,като знам че има да се пазарува,а ще е навалица ooooh!
Ние ще идм за два три часа до Вики,аз няма да пия че с такси е далече от нас и тарифите ще са Twisted Evil
И аз като Велинаще правя питка и ще вземем нещичко.Претеснявам се че децата са палави.Дано слушат там.

# 103
  • София
Здравейте, момичета и с голямо закъснение честита Коледа! Grinning
Рядко пиша в темата, но все пак ще си позволя да ви помоля за съвет...
Някои може би си спомнят, че бях писала, че Теди не говори в ДГ. Всъщност проблемът е малко по-голям - не говори и не е говорила с никой извън семейството ни (мама, тати, кака, баби, дядовци) с едно изключение (по-малката сестра на една приятелка на голямата). В ДГ казват, че говори (по-често шепне) на някои деца, но на персонала - не. Дори се е случвало да се наака, защото не може или не иска да им каже. Когато са я заговаряли непознати, винаги се е криела зад мен. На пръв поглед би могло да се тълкува като срамежливост, но всъщност тя е много по-отракана и пробивна от кака си и винаги си прави каквото си иска. В ДГ например си се бута и бори за играчките наравно с останалите (докато кака й говореше, но беше много по-плаха). Вкъщи ми е все по-трудно да е справям с нейния инат и желанието и да командва всички и всичко. Може би защото мълчи по цял ден в ДГ, у дома не спира да говори. Държа да подчертая, че от ДГ се държат много адекватно и в никакъв случай нямат вина за мълчанието й. Мисля си, че щом те не можаха да я пречупят (използвайки различни подходи), няма да е лесно...Много твърд характер е, което понякога ме радва, но по-често ме ядосва. Това неговорене за мен е от притеснение, но и голяма доза инат. Все пак обаче след 2 години ще е в подготвителна група и няма как да мълчи така. А нея идеално я устройва и не дава индикации, че има желание да промени нещата. Затова се замислих дали не трябва да я заведа при детски психоаналитик. Най-малкото за да ми каже как аз да се отнасям към проблема (в момента съм пас, след като известновреме й говорех и се опитвах да я убедя, че трябва да говори, което я дразнеше и отговорите бяха "Не искам" и "Не мога") . Та това ми е проблема и ще се радвам да кажете какво мислите.

# 104
  • Бургас

Да почерпя за моето пораснало момче. Пожелавам си да бъде здрав и разумен човек.  Praynig

Лекси, задължително се консултирай с психолог. Във форума има една тема за детските психолози, можеш да я прегледаш има много коментари, ще се ориентираш към кого да се насочиш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт