Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 154
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Привет  Hug Ето малко актуални снимчици на моя Сашко:
от коледното парти в офиса: http://zorreto.multiply.com/photos/album/31/Koleda_2010#photo=13
след  разходка с шапка:): http://zorreto.multiply.com/photos/album/31/Koleda_2010#photo=17
тази е от есента: http://zorreto.multiply.com/photos/album/30/Autumn_2010_-Kytinsk … Piramidi#photo=28
а тази - от морето: http://zorreto.multiply.com/photos/album/23/GreeceHissar_Sept2010##photo=48

Ками, в 15та г.с. съм в момента, но вече имам доста голямо коремче - в сравнение със същата седмица при Саши, съм наедряла доста повече. След седмица съм на консултация и много се надявам да се види полът, но може и да е раничко още. Засега всичко върви добре - след 1-2 месеца непрекъснато гадене, сега съм във форма и дори ги няма част от болежките, които имах от разтягането първия път.

И аз още не съм намислила менюто за НГ, но със сигурност няма да е от пиле - след коледната пуйка ще трябва да компенсирам с нещо по-свинско   Wink

# 76
  • На края на вселената!
Ех, Зори, много женски сърца ще копнеят по тези сини очи  Hug

Аз още мъдря менюто за НГ. Обмислям пилешки гърди със сметанов сос на фурна, свински ребърца, задушени зеленчуци, купена руска салата, може би топчета от сирене и орехи, рязани мезета, варени яйца с майонезен сос (ама за тях ще се допитам и може да ги махна), баница с късмети, за десерт може да направя плодово желе с кисело мляко (да е по-леко).
Майка беше правила капама за Коледа и сега не ми се яде това.

# 77
  • София
Мими ще дойдем у вас,за това меню зарязвам Вики Mr. Green може ли рецепта за сиренето с орехи и напътствия почнах да преглъщам Embarassed
Побесняла съм по сирена,купувам едно Мирабо и го изяждам сама 200гр

# 78
  • На края на вселената!
 Embarassed Ау, ще ми изпросиш боя.

Топчета от сирене
300 гр. меко сирене
1 чаена чаша смлени орехи
5-6 скилидки чесън счукан с много малко сол (според мен са много)
черен пипер
Смесваш всичко. Оформят се топчета като черешки и се овалват в каквото си пожелаеш: магданоз, копър, червен пипер, смлени орехи, сусам..., може от всичко по малко и да стане шарено плато. Мисля, че за вино са идеални.

# 79
  • София
За Вино оооооо,били ще се включи,облизах се.С Фета или с дунавия ли се има предвид меко?

# 80
  • На края на вселената!
Иве, въпрос на вкус е вида сирене според мен. Може да стане и с някои от крема сирената, също и с обикновено краве сирене, ако се добави меко масло (поне два пъти по-малко от сиренето) и се разбърка добре, но най-вкусно ми се вижда с Фета или Дунавия, но да не е солено сиренето. А и в рецептата част от орехите (почти половината са за овалване).

За виното писах "мисля", защото не пия и не разбирам.

# 81
Аз съм тука,наливам се с чайьове и кафета.Още не сме излезли,но децата са съсипали къщата,просто сме в крайност която няма оправяне в момента.Като идат на детска само тва е изхода да мога да изчистя.Дано днес пропуснем навън,не знам.Толкова ми е скучно просто думи нямам.
Зори много е сладък Сашко,красавец!И някак се е издължил!
Сега гледат камбанка и притварят очи,нищо не са яли подхвърлят тука един бейкрос.Искам да минават тия дни,но какво ли ще доде после все едно чакам нещо а то няма какво.

# 82
  • София
Мими записвам рецептата.
Яна и моите това гледат Laughing

# 83
  • На края на вселената!
И у нас на два ТВ върви Камбанка, че Кати прелита в двете стаи.

# 84
Аз успях да изчистя благодарение на това, че се беше загледал в детските.
Отидохме на пазар в Била. На касата вече като платих видях, че е без яке. А то му е част от грейката, изтръпнах. Питам го къде е, той отговаря при сладоледите. Аз постъпих супер тъпо и го пратих да го търси и започнах да го чакам при касите. Забави се, хуквам да го търся, в магазина яко народ. Изпаднах в паника. Той си намерил якето и ме чака при касите. Разцелувах го като го видях. И досега не мога да си обясня как мога да направя такава глупост. То вярно, че в Билата сме си вкъщи и всички ни познават, но все пак има и чужди хора. Да не дава Господ Praynig
Беше студено навън и сега поиска да се стопли под душа.

# 85
  • София
Бубе бремски мозък,намери кога да го връщаш в тарапанта.Добре че всичко е свършило добре Hug

# 86
  • Асеновград
Уф , Бубе , недей така друг път.Аз имам вече фобия , и приятелско дете да ми се изплъзне от погледа почвам да викам и търся.
Тези топчета биха станали много вкусни с президент топено , ама ного лепкаво и трудно откъм оформление ще е.
Аз ли съм най-голямата пиянка в темата , Иве  Laughing?
На Нова Година ще сме с приятели на "вила" , никой не ме е питал за меню , така , че ще помагам по нареждане над каквото са решили.Много искам като си оправим къщата да празнуваме Нова Година там с приятели и изискано меню в нова посуда , а не както сега - в тарелки.

# 87
  • Бургас
Аз ли съм най-голямата пиянка в темата , Иве  Laughing?
Т`цъ. Имаш си конкуренция.  Mr. Green Ще си запиша рецептата и ще пробвам, мммм как ще върви с червено вино  Crazy
Въй Бубе не прави повече така. Изтръпвам като си помисля че може да загубя дете  Naughty Hug

Аз пия едни аспирини, непрекъснато ме полазват тръпки, явно много съм измръзнала вчера. А как ме боли кръста... не е истина. Истинат ли ми краката и веднага ме удря там.  ooooh!

# 88
Били и аз съм ти конкуренция с пиенето!  hahaha Не си сама в тая работа!
При нас драма се разви,Надина облечена,обута,с яке,с ръкавици вие и иска навън,а Никола се съблякал по потник и боксери и се крие в детската и реве че не иска на студено.Аз сигурно една кутия цигари на ден изпушвам от седмица насам.Накрая неиздържах и оставих Никола,заключих го и за 10 мин. отидохме с Надина и шейната до магазинчето на ъгъла,там се разсея купихме тва онова,обиколихме блока и се върнахме.Никола гледа детско и си играе и доволен,че съм го оставила.Сега ако имаше кой да го гледа бих взела Надина и да я заведа на някоя ледена пързалка,да се разходим,да хапнем някъде,да си купим по нещо.А тва мъжкото му дай само да лежи,да мрънка и ни яде ни нищо,ни можеш да си разговаряш нормално.

# 89
Янче, не те ли е страх от прозорци? Имате ли предпазители?

Общи условия

Активация на акаунт