Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 172
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Болна съм отивам за едни ботуши които харесах преди два дни,няма ги.Бяха малък номер ама можех да се побера но не ни мерих ooooh!
Сега ще се изям Twisted Evil

# 121
нищо, по-хубави ще намериш Hug

Кати, и да вярваш и да не вярваш, това е положението  Laughing сланина не вкусвам. Как така сте в неплатен отпуск всички?

Кирова, варицела ли е? Нали това имаше в ДГ. Бързо и леко да му минава  Praynig

# 122
  • София
Марти ще намеря ама за тази цена,НЕ.Моя вика аз да не съм ти виновен казах ти да си избереш ти не мери,нали си имаш палто Twisted Evil Е с какво да го сложа с гумените ли,нищо не разбира от стилове.Вика ми аз ходя гол и бос износвам,аз му казах да не си си купувал тъпия усилвател.Ядосаме за 5 минути,нещо утешаващо трябваше дами каже Close

# 123
  • София
Кати, и да вярваш и да не вярваш, това е положението  Laughing сланина не вкусвам. Как така сте в неплатен отпуск всички?

Това е положението.
Пенсионерите кучета ги яли, учените - още повече, важното е пари за спортни зали да имаме...  Sick

# 124
  • София,
Привет  Wink
Зори съболезнования и от мен Sad, дано поне новото човече те накара да забарвиш мъката и само радост да има в дома Ви. А баткото е наистина много чаровен, някак си по голям ми изглежда Wink.
ЛЕКСи в Пумпелина наистина има добри и логопеди и психолог, запиши час и идете с каката обаче - да ги пуснат да играят, а ти да обясняваш, ще я наблюдават, ще се оправи проблема не се притеснявай.
Кирова да минава леко и бързо шарката, кофти е така преди празника, ама Яна е права деца - няма какво да се направи Peace.
И ние днес пазарувахме, цял ден съм навън, умрях от студ ooooh!, дано се постопли малко. Ние ще сме вечерта на заведение с компания, но децата ще са си с баба и дядо.

ШУШИ, честито на порасналия тинейджър, а на тебе много сили и якши нерви  Hug.
Аз днес цял ден си късам нервите с моя полутийн, леле какво ли ни очаква и нас след година две Crossing Arms

# 125
Иве, недей така, тепърва започват намаления. Как изглеждат, от кой магазин и за колко?

# 126
Ние днес цял ден по улиците бяхме. Дели го оставих при нашите сутринта. Отидохме на пазар за утре в Темпо. След това на кафе в центъра. Стигаме пред нас, почваме да разтоварваме и се усещаме, че сме заключили ключовете вътре, други нямаме. Тръгнахме към Владая да вземем на свеки, по пътя страшни задръствания. След това си взехме Дели, след това да търсим бенгалски огън, че той много му се радва.
 Накрая благополучно се прибрахме. Направих баклава.

# 127
  • sf
ДУ
Сутринта се събудих в 6:30  Tired , а снощи легнах след 12. Довечера ще подремна пред тв-то  Joy
След малко отивам на пазар, как ме е яд,че не пазарувах вчера, сега ще трябва да стържа колата.

# 128
  • София
Е, погледни го от друг ъгъл - поне имаш зимни гуми. Пък аз като се появи сняг и ставам неуправляема, та не я карам тогава... кел файда, че не я стържа.

# 129
  • Асеновград
Детенцето ми замина за вилата , аз се захващам за работа , тук изглежда все едно е вилняло торнадо.

# 130
  • София,
Весело посрещане на Новата Година!  Hug
Много здраве щастие на всички да ни донесе тя!  Praynig

# 131
  • На края на вселената!
Весела нова година!

Пожелавам ви да я посрещнете с радост,
да я изживеете с любов
и да я изпратите със здраве!

Нека всичките ви дела бъдат увенчани с успех и ви носят удовлетворение и щастие.

# 132
  • София
На пазар бяхме,лудница  Twisted Evil
Сега чакам картофите да се опекат и сядаме на масата.
Довечера знаете къде сме,всички да изкарате прекрасен празник!!!
Марти незнам кава марка бяха гучи ли прада

# 133
сега ми кажи, че са били под 500 и аз ще се разболея  Laughing в на пазар има някои момичета, които пазаруват маркови обувки и чанти онлайн, по-евтино естествено и казват, че сайтовете не са с ментета, защото има и много с ментета

Аз може да не готвя днес, но си излъсках къщата, много неща отлагах да свърша, днес ги направих. Никола го слагам да спи след малко и после отиваме у моята приятелка. Весело посрещане довечера Hug

# 134
  • София
Еми да сме болни и двете,бяха под 500лв не съм убедена че бяха чиста проба,но изглеждаха перфектно за цената/имам си нух по принцип/Не робувам на марка въобще имам и от 20 лв.Но тези бяха уникални прав висок плътен ток,кожа на лека открита платформа Twisted Evil
Къде пазаруват,асос ли? аз съм стандарно 37 ама ме е страх по нета да дам повече от 100лв.

Общи условия

Активация на акаунт