Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 164
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Изпратих ги,Никола пак много трдно стана и напече ситуацията.Мъчно ми е ,но и той вечер докато приспивам изведнъж става и каза,че иска тати,идва в хола и кога си лягат двамата незнам.Никола предпочита да спи с баща си и въобще е много привързан към него.Определено баща им е строгия.Аз държа на режима и хигиената,както и много енергия хвърлям за яденето щото ни е проблем.Ограничихме всякакви такива странични храни и яденета за да се хапва дори веднъж или два пъти дневно но нормална храна и все нещо се готви и предлага,макарони,спагети,пици,банички каквото може да се пробута,пържоли,салата.Аз не съм строга и дори ми викат''мека мара'' майките в квартала.Много е смешно защото децата когато искат нещо идват от мен да го искат хихи усещат че подавам.Аз съм по приказките,разсейването,че и подкупване прилагам.
Вчера поспах през деня и после се почувствах силна,правих си чай,кафе,сандвич,оправих леглото,смених чаршафи,събрах мръсните дрехи,че мих и чиниите на мивката.И накрая като взе да ме боли здравия крак,така го натоварих и не се и замислих,че той понася цялото натоварване.Цяла нощ не спах,два аулина изпих,задремвам за 40мин. и пак се будя с болки.Изчаквам да стане 6.30 и правя кафе.В петък мъжът ми има важен натоварен ден,няма да има кой да ги води и взима да видим как ще избутаме в къщи.

Евичка е страхотна какичка!
Кая е уникална просто!

# 601
добро утро
Яна, жена почивай си ,ще направиш някоя беля и ще стане още по сложно  Naughty  Hug
А Марти знам я тази книжка, виждала съм я в Хиполенд, ще я взема щом е хубава, като я гледах май ми се стори че приказките са малко измислени( не истинските) .Многос е дразня на различните вариянти на една приказка за деца.Не може Червената шапчица да я има в 3 вариянта  ooooh!
Малкия с е подсекъл нещо и се чудя с какво да мажа.вчера и днес с Бочко ,но нещо не минава и утре ще опитам с друго .Идеи??
Ева замина на градина с кеф, има латинотанци и е с пола, съответно е доволна и щастлива  LaughingЗабелязвам че когато ходи на градина често казва че я боли корема, или не се храни добре там ,или хранта е гадна  Thinking
И днес няма да има излизане  Whistling, тази мъгла ме тормози много.
Айка, много целувки на моторетката  Joy

# 602
  • София
Ками с Коластра ако имаш
Моля малко стиснати палци,моля

# 603
стискам Praynig Hug

Ками, судокрем или на мустела от серията стелатопия, за вече подсечено дупе (не синьото, а зеленото). Ами доста са кратички приказките, тъкмо за лека нощ, и затова няма как да са съвсем точни. Аз си мисля да му купя оригиналната книга Питър Пан, просто ще я четем по няколко странички, той се съгласява вече така

# 604
  • София
Благодаря Hug сега всичко е ок.

# 605
Иве HugА коластрата как се маже, разтваря се в повече, по -малко вода , с каква гъстота да е??
Сега опитах с Судокрем, мерси Зори Hug
И аз се замислих за по дълги книжки които да четем няколко вечери педред ,но незнам дали не е малка още Thinking

# 606
  • София
Незнам къде е подсечен,моите се подсичат м/у бузките направо там я изсипвам и тя се задържа Laughing,но ако прецениш с малко водичка да е гъсто.
Много се напрегнах и сега рухнах.
Ей тези файлове за заплатите още немога да ги генерирам,жената в банката казва че всичко е верно и ги пиема и тя го генерира а аз немога отваря ми го в ексел Twisted Evil някакви идеи

# 607
мерси Иве  Hug

# 608
Сега опитах с Судокрем, мерси Зори Hug
И на мен ми е объркващ новия аватар на Марти  Laughing

# 609
  • София,
Peace Peace Иве минали всичко. дано се е наредило по най - добрия начин. А тези в банката защо те не ти покажат как точно да го генерираш файла, нямаш ли лаптоп да прехвърлиш и да отидеш директно с него и там да ти покажат как става. Така от далече и като не знам за какво точно става въпроса, няма как да помогна.  newsm78
Много е сладка "моторетката"  Mr. Green, а като мажоретка сигурно е още по сладка. Blush
Айка иди за второ мнетие в Токуда, щом си решила, знам ли там имат какви ли не апарвтури и съм сигурна че ще ти помогнат Peace
Ние ходихме днес до НОИ с Вероника, че трябваше болнични да се внасят, утрепахме половин ден, егати задръстването егати чудото, а там влязох само за три минути Crossing Arms, после водих Вероника на макдоналдс, беше ме задрънкала от два мсеца сигурно Mr. Green, сега засядам пак да чета.
Ками и аз Судокрема бих препоръчала  Peace.
Вероника пък още няма търпение да и чета приказки, все ми дърпа книжката и иска сама да разказва по картинките  Mr. Green, става много смешно, много е нетърпелива. Вчера логопедката и дала да реди едни неща- казват се "ЛОГО" или нещо подобно, не си спомням, представляват картончета отгоре нарисувани като стаи - например хол, спалня, баня, кухня и отгоре тя трябва да нареди уредите, столове, маси - като те са си нарисувани отдолу на картончето, а тя трябва да открие същата картинка, но изрязана и да я наложи отгоре, а другото е - едни дървени дрешки с дупка по средата и една връвчица, като връзка за обувки, която тя трябва да прекара през дупчицата на дрешката и така да ги наниже всичките - все едно ги е простряла, много е интересно и забавно и тя е много усърдна, много я забавляват такива неща. Логопедката казва че се справяла много добре Peace, аз не присъствам вече на уроците, вчера четох в кафето докато я чаках. Mr. Green.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 14:14 от Семирамида

# 610
  • София
Толкова съм свикнала с имената че забравих че трябва с никове,простете.
Семирамида ще ходя с лаптопа до банката видяло се е.
Айка,ти в къщи ли си?Айде да ти минава.

# 611
Цитат
И на мен ми е объркващ новия аватар на Марти
прилича натози на Зори ли?  Laughing ще свикнете Hug

# 612
  • София
Цитат
И на мен ми е объркващ новия аватар на Марти
прилича натози на Зори ли?  Laughing ще свикнете Hug

Laughing

А бисерът за "моторетката" си е на Никола, не на Кая Wink

В петък си останах вкъщи, сега съм на работа, ходих предиобяд да ми включат системата във Вита и дойдох, че не ми се иска да се затрупвам тук, а откъщи на лаптопа ми е по-неудобно да работя. Всички ме врънкат да си стоя вкъщи, но тук е топло, нямам някакъв стрес особен, а и не е необходимо да лежа и затова така реших, ще видим може и да си остана някой друг ден вкъщи зако продължи да е толкова упорита тази история.

# 613
ооо сори Марти Laughing Hug

# 614
Янче, пази се, недей така, че ще ти се изтощят батерийките и после...  Hug

Айка, и аз вкъщи нещо не успявам да работя много ефективно. Ние можем 2 пъти в месеца да работим от вкъщи, ако искаме, но аз много рядко ползвам тая опция.

Саши сега на обяд ми обясняваше: "Мамо, много се гордея с теб". Аз го питам: "За какво се гордееш, мамо?", а той: "Много хубави разходки правиш." Много хубави в случая е равно на детски клуб + угаждане за разни глупости, които си поиска  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт