Прием в САМОСТОЯТЕЛНИТЕ "чисти" Ясли - 2011 - София

• 16 645
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
  • София
абе, вие пробвайте, пък ...

# 76
доколкото разбрах от мама usmivchiza в момента списъкът вече е набъбнал до 35 човека..

# 77
Току що се връщам от 35 ясла списъкът е над 40 човека ,подават се молбите в момента поне няма да има два дена чакане в студа.

# 78
а това с подаването на момента не го бях разбрала  Simple Smile

# 79
  • София
синът ми го записах под №1!! струваше си чакането
преди малко се записа №47
за записалите се ще пусна нова тема, в която ще сложа линк към списъците

благодаря на общината и на директорката, че не ни оставиха да чакаме до 14, тъй като така или иначе пак същите родители щяхме да сме същите начални номера

# 80
  • Cambridge, UK
честито прецакване на всички които си мислят, че записването ще бъде на 14-ти

# 81
усмивче, ние като говорихме аз не разбрах дали си се записала в крайна сметка Simple Smile

# 82
  • Cambridge, UK
нееееее
ще се надяваме на 21-ва, ако ли не ще организирам една забавачница вкъщи - желаещите да ми пишат на ЛС Stuck Out Tongue

# 83
и аз стискам палци за 21 и за двете ни, да са заедно дечицата - може пък да се харесат  Wink Twisted Evil

# 84
  • София
желая ви успех за 21!

# 85
Уау, сега мъжът ми се връща от 35-та - записал е малкия под номер 58  Sad

Не знам да тъжа или да се радвам - досега четох за премеждията на една майка, отписала вече детето си от там. Как може да е толкова трудно да се влезе и после да ни очакват такива неща  Confused
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520616.0

vtrendy , честито  Peace

usmifchica  и Doro
кои номера сте в 21-ва на Иван Вазов?

# 86
usmifchica  и Doro[/b] кои номера сте в 21-ва на Иван Вазов?

току що прочетох това което си нала като линк и направо се  Shocked Shocked Shocked Shocked

ние сме в първите 20 записани в 21-ва, надявам се искрено да приемат двайсетина дечица поне  Praynig

# 87
Информацията ми е, че ще приемат 30  деца. Дано се засекат децата ни там Simple Smile

# 88
дай боже  Praynig

# 89
detrixa, приемът в самостоятелните ясли е само от септември.
класиранията започват от юни.

в интернет системата за ОДЗ също няма да успееш да подадеш, защото е още мъничко.

вариантите за теб са следните:
1. на частна ясла от февруари 2012 (в частните приемът е целогодишен)
2. на държавна/общинска ясла от септември 2012.

можеш да избереш компромисния вариант да ходи на частна ясла само в периода февруари-август догодина.

за целта трябва ВЕДНАГА да подадеш документи в самостоятелна ясла с текущо записване (и евентуално редът ти ще дойде за догодина септември)
и/или да се редиш на опашките в първия работен ден догодина, за онези държавни ясли, при които приемът е година за година.

От разнопосочната информация наистина се обърках. В кои ясли се подават документи и се чака година? Съжалявам, че съм пропуснала и такава възможност.

Общи условия

Активация на акаунт