Провокация!

• 4 003
  • 40
  •   1
Отговори
   Какво в поведението на една жена, на която държите, би ви провокирало да се борите за нея. Искам да провокирам един човек, който твърди, че държи на мен. Готова съм да погледна "дет са вика" истината в очите, дори да го изгубя, че ми писна само от голи приказки. Идеи?

# 1
Предложи му тройка с друг мъж

# 2
Кажи нещо повече за '' голите приказки'' ?

# 3
Ами човека е на разстояние и от него зависи да се видим. Та искам или да ускоря виждането или да приключа.

# 4
Ми директно му кажи, че едно от новогодишните ти решения е да не си губиш повече времето. Искаш да знаеш преди края на годината дали през следващата той ще е част от живота ти, а това зависи от виждането ви. Все ще има няколко дни да се организира и да реши Simple Smile По коледа стават чудеса.

# 5
Абсолютно Simple Smile това да си кажеш какви са ти желанията не е никак малка провокация.

# 6
  • Tам през Атлантическия океан
Ами човека е на разстояние и от него зависи да се видим. Та искам или да ускоря виждането или да приключа.

A do  сега не сте ли се виждали ....на живо де  Sunglasses

Дай малко повече информация  Wink

# 7
Desss, виждали сме се наживо, и не само сме се виждали  Embarassed. Отделно всеки ден се виждаме в Скайп, ама не е същото. Кинче, да, мисля да поставя нещата ребром. Мислех си да инсценирам интерес към друг обект, луда работа моето...Та, ако имате идеи...

# 8
Най добрата идея е, да говориш с него, триковете обикновенно са с временен ефект.
Защото не можеш да накараш някой да те обича, можеш само да направиш така, че да бъдеш обичана.

# 9
Защото не можеш да накараш някой да те обича, можеш само да направиш така, че да бъдеш обичана.

Ей това не го разбрах. Не го караш да те обича, но правиш така, че да бъдеш обичана? Нещо се обърках.

# 10
Uninstall на Скайпа. Казваш му последно, че знае къде да те намери.
Във фейса пишеш, че си обвързана и чакаш той да го хареса...

# 11
Uninstall на Скайпа. Казваш му последно, че знае къде да те намери.
Във фейса пишеш, че си обвързана и чакаш той да го хареса...
Cool! Аресва ми!

# 12
  • Galaxy 13197853088
искаш да вземе "Die endgültige Entscheidung"?

# 13
Ами нещо такова Лаб, а и не е толкова тежко решение, защото става въпрос само за виждане, не искам да му приставам.

# 14
  • Galaxy 13197853088
Послушай Пронобис, но не затривай скайпа, само него изтрий от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт