Провокация!

• 4 007
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Ваканцията явно Ви действа зле Уважаема Ае-са  Peace

# 16
Ех, как бих искала да имам пак ваканции. Не бъди такъв неверник, Немо!

# 17
Защото не можеш да накараш някой да те обича, можеш само да направиш така, че да бъдеш обичана.

Ей това не го разбрах. Не го караш да те обича, но правиш така, че да бъдеш обичана? Нещо се обърках.

Насила не става, с натискане! По добре е иниациативата да дойде от другия.
Пък ако не можеш или не искаш да се променяш, по добре зарежи ...

# 18
Да бе,да. По-добър от директният подход няма. Казваш му така и така и тва е. Мъж да не  е наясно със себе си значи нещо не му е у ред... newsm78

# 19

Ае са .. ае са .. не се базикайте с нас Уважаема Аеса  Peace Ако питате как да провокирате мъж .... не вярвам да сте в напреднала възраст  Peace Подобни съвети за 'провокации' можете да намерите и в тийна  Peace

# 20

Ае са .. ае са .. не се базикайте с нас Уважаема Аеса  Peace Ако питате как да провокирате мъж .... не вярвам да сте в напреднала възраст  Peace Подобни съвети за 'провокации' можете да намерите и в тийна  Peace

Ми дрътичка съм вече и естествено, че имам представа как да провокирам, но никога не е излишно да чуеш и друга гледна точка. Например, понякога не е лошо да си напомняме, че вие (мъжете), обичате директния подход, прав е Девиатора. Ами ще го запитам какви са му бъдещите творчески планове и ще видим. А както се казва, Нова година-нов късмет. (Само да не е нов къс мек).

# 21
Само да не е нов къс мек

Това са рисковете на живото предаване Уважаема Аеса  Peace Да не мислите че е по-добре за нас установявайки че 'сливата' прилича и мирише на 'вчерашна мекица'  Peace

# 22
Хаха, Немо, забавляваш ме днес...  Mr. Green
Аеса, слушай Девиатора, ръгай го директно в ребрата, пък каквото стане.

# 23
Мерси за коментарите! Ще действам!

# 24
: Да не мислите че е по-добре за нас установявайки че 'сливата' прилича и мирише на 'вчерашна мекица'  Peace

Ндааа...изтекло й е блажното, станала е глетава и при допир се рони... Sick ooooh!

# 25
Ндааа...изтекло й е блажното, станала е глетава и при допир се рони... Sick ooooh!

Попадал си и ти значи  Sick Sick Sick

# 26

Попадал си и ти значи  Sick Sick Sick

Суз, сакън, анатема и Боже опази! ooooh! Stop Stop Stop Амин! Praynig

Меджу другото това си е идея за една цяла тема...ноооо на едно по-друго и красиво място... Wink Sunglasses

# 27
Кхъ кхъ, момчета, задълбахте в странна посока   tooth

# 28
  • София
Не бой се мила.Отиват да пият компот от,, ошав,, Laughing
Пък ти недей да въртиш номера,като се почувстваш притисната гърбом,посрешни го ребром.И искай отговори сега.Първото което му дойде наум.Веднага.Ще се удивиш на реакция.

# 29
  • Tам през Атлантическия океан
Да бе,да. По-добър от директният подход няма. Казваш му така и така и тва е. Мъж да не  е наясно със себе си значи нещо не му е у ред... newsm78
Peace

именно, мъжете не отбират от намеци  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт