Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • на североизток
Я кажете нещо повече за този фенугрийк! Откъде го купувате, има ли го по аптеките и под каква форма-на капсули или като билка е по-добре да се пие? И по колко се пие на ден? Аз втора вечер я дохранвам с 60мл АМ, ама така се ядосва вече като няма мляко в цицата Mr. Green преди само ръмжеше, а сега така се превива, напъва, чак се зачервява  newsm61  и дърпааа...направо ще го откъсне зърното:crazyeyes: ще кажеш, че мръвка и се хапва, като див звяр Mr. Green Днеска нали щях да се цедя, за да има за вечерта...да, ама не! По обяд, след като хапна, едвам успях да изкарам 20мл, после към 4ч. пак се пробвах, ама нищо не излиза, само капки...дадох и го вечерта, ама то колко е, нищо работа! Ох, ще продължаваме да се борим пък докогато дотогава, кво да се прави Weary Искаше ми се този път поне до годинката да кърмя, ама ... от какво зависи, че някои жени имат много, други малко, а пък някои хич  newsm78  незнам!

И ние ще сме си вкъщи четиримата на НГ, а може би и майка ми да дойде, за да не е сама, че баща ми е на работа(музикант)! Късмети за баницата аз ще взема от тук. А пък с това тирамису така сте ме зарибили, ама сигурно ще го оставя за Ивановден Simple Smile

Весело посрещане и само хубави емоции в Новогодишната нощ!

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 00:05 от iv4i_79

# 136
  • София
Здравейте ,днес беше много гадно по магазините.В Карфур не можахме да влезем ,беше лудница на паркинга ,а в Метро една лелка директно се качи отгоре ми с количката си  #Cussing out .Е избеснях  #2gunfire .Много мразя ,когато е такава лудница по магазините.Всички са като пощръклели.Иначе се отбихме до Джъмбо.Там беше пусто...чак не  ми се тръгваше.С част от събраните пари по Коледа купихме столче за хранене на малката http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3339 .Исках сега да го взема ,че да не похрча парите за нещо друго  Mr. Green .С останалата част искам да й купя бънджи ,ама като това на Гала  Grinning  ,ама нещо не намирам такова втора употреба.Вариянт ми е от Ибей или от Щатите .В тази връзка искам да питам някой знае ли каква е цената на колет от Щатите до тук?
alximika ,от няколко дни искам да те поздравя за хубавата развръзка у вас  Hug .

# 137
alximika, благодаря, утре ще командировам моя човек да закупи късмети и после е обещал, че той ще прави баницата  Party

# 138
  • на североизток
Не знам, ама аз днеска се разбих Mr. Green Каква количка видях...най-новия модел ЛООЛА. Даже не се стърпях и я снимах. Ето вижте я и вие

smile3532  smile3532  smile3532

А ето ви и една идея за снежните преспи, хрумна ми съвсем случайно, докато се разхождахме - аз с количката, а мъжа ми с баткото и шейната...само трябва да се обезопаси с някакви колани и мога да го патентовам  Mr. Green

Ееее, Гери, честито нова придобивка! Много е хубаво столчето, и аз си мислех за такъв по-компактен вариант, а това даже си има и панел с играчки! Браво, да ви е честито!!!

Все се каня да ви покажа нашто чувалче за количката. Ето вижте го тук Сега съм на вълна снимки явно Laughing

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 00:23 от iv4i_79

# 139
  • Варна
...НИе утре сме си в нас до 12,после на отсрещния тротоар в сестра ми,майка ми ще дойде да спи при децата.Аз от три години не съм празнувала като хората.И мисля утре да прекаля със алкохола Mr. Green(ауууу,тпова как звучи,ама то не се издържа,бремена,кърмеща,бремена,кърмеща...) Heart EyesМиналата година баш на 31 разбрах,че ще си имаме бебе ПАК Laughing...
hahaha hahaha hahaha hahaha Давай, сестро, смело в джаза  Joy.

Искам да пожелая на всички супер приятно посрещане на новата година, където и с когото сте. Бебчетата да растат и да не плачат, Милото да слушка, а свекървите да не ви ядосват  Mr. Green!

# 140
и аз искам точно такова чувалче,ама нещо много парА , че ми писна да слагам пелена,после друго,после покривало....

# 141
  • София
Добро утро! Ставайтеееее - няма ли никой тук? Alximika, направо не знам как ще устискаш до 12 - то на теб отдавна ти се е насъбрало Joy. Радвам се и аз за приятния развой на нещата при вас. akspet, направо ме разби с памперса - моя приятелка преди време беше сложила сим-карта на телефон в хладилника, увита в пликчето на кремвришите, а самите кремвриши познайте - е, не беше успяла да ги натъпче в телефона, но бяха в дамската й чанта Joy. Весело посрещане на Новата година. Ние сме си сами в къщи, но май майка ми и брат ми ще ни изненадат Laughing

# 142
Честита 4-та месечинка на Йоанка и Ивайло!

Честит рожден ден на Ивана на Мирка!

Нека бъдат живи и здрави, да растат щастливи и безгрижни, заобиколени от много любов!   bouquet

На вас момичета искам да пожелая весело посрещане на Новата година -
нека тя ни донесе здраве, щастие, повече топлина и обич в сърцата ни!!!

Hug

# 143
Ех, отива си и тази година.  Simple Smile Весело посрещане на Новата 2011 на всички  Hug

geryaleksandrova, честито ви столче Simple Smile Само трябва стабилен стол, на който да го закрепите и ще върши добра работа. Нашето столче за хранене беше Chicco Mamma, но го бяхме дали на приятели. Сега май ще ни го върнат, а ако остане у тях, пак подобно мисля да взема. Удобството е, че става и за люшкане - на колелца е, и понякога бебето направо си поспива в него след хранене Simple Smile Ето това: http://babyhighchairssearch.com/images/Chicco_Mamma.jpg

# 144
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  Wink Hug! Повече от седмица седя на линия и все не мога да пиша.Ако едното мълчи ,другото се дере.Габи много я мъчат кучешките зъбки и е ад,а малкото си страда още от неговите си болежки.Все още бъркаме всеки ден в дупето(дилатираме го),за да не се стесни пак.Още тече кръв и падат конци.Много си плаче милото,лидокайна действа само няколко минути като успокояващо  ooooh!,но поне знам,че края се вижда.Както вече разбрахте генетичния тест е чист.Нямаме никави заболявания.Останаха само малко проблеми с сърчицето,но казаха че с годините ще мине и не е нещо сериозно,което да застрашава живота й.Остават ни още две операций.Едната ще е на 10-ти януари,другата февруари и се надявам с това да приключваме.Много ми се измъчи детенцето,а е толкова сладичко когато е спокойно   Heart Eyes.Никое детенце не заслужава такива мъки,но понякога Господ ни праща едни такива изпитания..........Говорите си за захранване за ваксини......,ние в това отношение сме много,много назад.Ваксина все още нямаме нито една.Дори задължителната за родилното БЦЖ я нямаме.Ако всичко върви наред ще я сложим след 8-мия месец и тогава ще почнем и с другите.За захранването пак след 8-мия месец ще започнем първо с сокче от ябълка и морков и след месец с пюренца.Габи я почнах с сокчета от 5тия месец и веднага след това и пюренца,но мисля че с нея просто нямах търпение да почна да я храня с лъжичка и тя да ме плюе  Mr. Green.По принцип съм привърженик на късното захранване,а и мисля че напоследък то се препоръчва.Кърмата ми почти спря,въпреки 3те опаковки фенугрик,който изпих и ампулите окситоцин и лактогонния чай и тем подобни.Все още обаче водя война и сега ще се опитам да пия и онази гадост -бирена мая.Само трябва да видя от къде да си намеря.Алексчо си виси на ц*ц*т* нон-стоп все пак ,независимо дали пуска нещо или не.Просто там си се успокоява.Носим се скачени по цял ден  Whistling.
Поздравявам всички,който са празнували имен или рожден ден през изминалите дни.
Мъниче ,мерсаж че лъсна и Алексчо на първа страничка   bouquet.
На всички Ви пожелавам Новата година да Ви донесе в изобилие здраве,късмет,любов и звънлив детски смях в къщите ! Незнам кога ще мога да пиша пак,затова поднасям пожеланията си сега.Още веднъж искам да благодаря на всички ви за подкрепата и за това че не ме забравяте,въпреки че не съм от редовно пишещите.
Специални благодарности на Гала  Hug Hug Hug.Обичам ви!

# 145
  • София
Добро утор Simple Smile

Emilli Arie, вярвам че и другите 2 операции ще са успешни и че всичко ще е наред  Hug Пожелавам на Алекс от тук нанатък безоблачно детство Wink

Весели празници на всички. Да няма поводи за тъга и сълзи.
И ... малко завиждам на тези, които ще са без деца, при мен няма скоро да се случи това, но нищо - има време, все някога ще стане.

Майка ми има желание да помага, но някак няма подход към децата... Вчера ми заяви - Лора е голям инат, трябва да и пречупите хатъра  Crazy Това по повод че тича по голо дупе из нас. И като я питах - какво предлагаш да направим и тя млънка ... И мен не ме кефи че стои гола, но се надявам че е период и че с малко обяснения ще влезе в релси. Определено няма да тръгна да си бия детето.
Сами вече успява да издържа по 2 часа между храненията, че с това 1-часово хапване доста ме изтормози и то най-вече щото каката си е нас и иска внимание.

# 146
Добро утро-въртите ли баници,пити,как е настроението  bouquet
Vany666 как го постигна това с 20-те кг,това за 14 дена,както е по плана на диетата или и други "тайни "си приложила newsm78 Аз съм решила да ям като за последно тази вечер newsm55 и да изпратя старата година,а новата с нови кг,дай боже хахах.Ние също ще си бъдем само тримката,трябваше с едни приятели,но мацката роди на 26 и сега ще си прекара Новата година в болницата с бебчо,но е за хубаво Simple Smile
Пожелавам ви весело изкарване,весело изпращане на Старата година и посрещане на Новата-да сте здрави,весели,засмени,да сте най-обичаните МАЙКИ И ЖЕНИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
Emilli Arie,   Hug
Надявам се двете операции, които предстоят да са последното изпитание за малкото ти детенце. Толкова много преживя милото за толкова кратко време...Дано всичко лошо е останало зад гърба ви и ви престоят само хубави и щастливи мигове!
Здраве и  прекрасно детство желая на Алекс!

Весело посрещане на новата година на всички ви!
Нека да е щастлива и благодатна!

# 148
Здравейте момичета,наминаваме с Талисманчето на групата за да ви пожелаем весело посрещане на новата година,да ви благодарим за оказаната подкрепа-бъдете живи и здрави.
Бобчо расте 8900кг и 70см стана,расте момчето и много слушка HugЗа нас е много хубаво,че тази година вече свършва беше адски трудна и борбена.Надявам се всичко лошо да  е зад гърба ни PraynigХубав и усмихнат ден  bouquet

# 149
  • у нас
оффф как ме замисляте за това японско чудо Whistling ама аз още кърмя, ако може така да се нарече Outta Joint малката суче , то свършва аз тичам да претопля изцедена, а като се върна тя вече не иска Tired вчера купих една кутия аптамил да стои тук че не знам кога няма да имам и изцедена и ще се чудя какво да правя Tired обаче със сигурност вече няма да мога да оставям кърма когато тръгна отново на стаж Sad
фенугрийка се купува от магазини за хранителни добавки, чрез Интернет доставка или да си поръчаш от някой сайт. В iherb.com има и то на доста фирми Peace

Емили- вижда му се края Hug

Общи условия

Активация на акаунт