И ние ще сме си у дома петимката и с едно приятелксо семейство
което всеки момент чака бебе
току виж тръгне да ражда баш на НГ
Аз лично предпочитам по-големи дрешки да ми подаряват, но при толкова малки бебета, растящи всеки ден, наистина е трудно да улучиш размер и сезон. После вече дрехите се носят по-дълго и става и по-големи да са. Ние сега на Део му взимаме дрехи за 5-6 г.-да има мегдан, както се вика.
Е добре, че в София има само един магазин, че не знам иначе какво щяхме да правим.
Същия номер го направи с едни пантофи. Взела му ги пак огромни, ама те топли за зимата, а като номер щяха да му стават за лятото. И пак ми каза , че нямало други номера. Ами, ако има само 40 номер, ще му ги вземеш ли? Овча работа....А и 100пъти повтарях да не се взимат обувки без присъствието на детето. Ама кой да те слуша, после се цупи, че не ги носи. Много имам да пиша по темата, ама да не се отклонявам.

, другите със септемврийско бебе като нас и с куче като нашето, ама мома, т.е. с гаджето на нашето куче
...ние сме в къща на тихо място и шумотевица голяма няма да има около нас...само гледка...цяла Варна се вижда. 

-
А специално наблегнах да купи нещо с дълъг ръкав и ЗА СЕГА, а не като се ожени....

Родителите ми живеят само на 100км разстояние от мен,но милата ми майчица я заменям с тази на JANI4KA или нечия друга ако желаете
Жената пропътува хиляди километри да види малкия(живее и работи в Испания).Радва му се повече от на собствените си деца,а майка ми един ден ми изръси:
Е добре,че имам достатъчно ум в главата да знам,че няма на кой да разчитам освен на себе си и моя мъж(да ми е жив и здрав)

))
Не знам какво да ти кажа. Моите родители когато ни казаха да дойдем купиха кошарка, ваничка, чаршафчета...Само шезлонг си нямаме, но сме пригодили количката и малката през деня в нея стои. Та общо взето си имаме всички удобства. То е лесно да каже да дойдете ама с това малко бебенце все пак трябва да имате и някакви условия!
Не ни се ходи никъде с дребния, пък не ми се иска още първата НГ да я посрещаме поотделно 
...че да не се налага да търся нова.....

Миналата година баш на 31 разбрах,че ще си имаме бебе ПАК

Препоръчани теми