Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,

ние днес се върнаме преждевременно от разходка... причина същата... Димитър се повози малко и започна истерия
от вчера така.. вървяхме на ръце  до нас
не знам вече тва дете. вчера го отдадох на дрехите но днес е топло и беше по дънки фанелка и яке
и то якето му е на найк с пух и е адски лекичко

мисля че е време за летния вариант... това дете не иска да лежи вече
някой с подобен проблем?

# 661
LITA, Дани също много ми реве навън. Причина - неизвестна. Само че той реве отначало още, днес рева точно 20 минути по часовник  Shocked Аз обаче не се предавам, не го вадя от количката и накрая той заспива. Е, заспи ли, няма грешка. Мога да си го разхождам колкото искам, мога да си седя на пейка и да си чета или да си говоря по телефона с приятелки, за което иначе все нямам време. Направо се напекох днес на хубавото слънце Sunglasses

# 662
да и аз така правя само че винаги е заспивал а сега от 2 дни не иска и не иска
рев рев рев до истерия и започва дасе  дави и аз го вдигам
съответно смърка смърка 1 минута и вече е друго бебе засмян и весел
слагам го пак в портбебето и пак рев рев наново

така е от 2 дни досега проблеми не съм имала никога дори и да не е заспал си заспива
вече не иска и не знам
дали да не се пробвам утре пак да видим или да вадя летния кош...  Confused

# 663
Fata, аз май дадох отстъпление от ЕБХ-то. Сега се боря с палеца, и нямам сили за другото  Wink И аз не знам как ще я събираме тази урина - може да цедим памперса  Laughing

# 664
Giada в аптеките има едни пликченца за тая работа,леко се залепят отдолу и се слага памперса.След 20-30 мин в пликчето се е сабрала урина.Питай в някоя близка аптека  Peace!

# 665
даниелка как е малката?

# 666
Fata, аз май дадох отстъпление от ЕБХ-то. Сега се боря с палеца, и нямам сили за другото  Wink И аз не знам как ще я събираме тази урина - може да цедим памперса  Laughing

То и аз само дето говоря де, ама пък красотичката го е взела насериозно и все по-често започва да пишка или ака като тръгна да сменям памперс. Знае, че ще е чиста и суха после, щом съм там. И после се хили и гука маймунката.
Даниелкка, мерси   bouquet
Днес хубава разходчица си направихме, дано да се задържи така още някой и друг ден  Praynig

# 667
даниелка как е малката?
Вчера бяхме на преглед,уж сме добре но кашля ,пием хапчета и във вторник пак на преглед!
Ще и мине,то в нас всички са болни-баща и,аз съм на антибиотици,свекъра и свекървата и те...абе ужас.Неможахме да я опазим  Rolling Eyes

# 668
даниелка как е малката?
Вчера бяхме на преглед,уж сме добре но кашля ,пием хапчета и във вторник пак на преглед!
Ще и мине,то в нас всички са болни-баща и,аз съм на антибиотици,свекъра и свекървата и те...абе ужас.Неможахме да я опазим  Rolling Eyes

Sad
оправяйте се по-скоро

# 669
  • София
Даниелка, дано по-бързо се оправи мъничето.

В аптеките продават контейнерчета за урина. По 15-20 ст. са.
По мои набюдения - 6-ти месец взех без проблем урината, като преди това направих 1 тренировка да видя дали ще стане. Е стана.
Но си нямате идея какво беше на годинката... Лора вече ходеше и аз се опитвам да слагам контейнера, тя се навежда и го маха. Как да е, сложих пампата отгоре уж да държи, е да ама тя седна на пода и почна да дърпа пампата, за да види какво толкова съм сложила вътре Simple Smile
Накрая свеки я държа над гърнето към 20-ина мин и успя да вземе мат'рял.
Уж при момченцата е по-лесно, но да видим.

И който се интересува - дрешките за кърмене са готови, утре към 1.30 ще има среща, но мястото още не е уточнено, може би ще е около НДК Wink

# 670

И който се интересува - дрешките за кърмене са готови, утре към 1.30 ще има среща, но мястото още не е уточнено, може би ще е около НДК Wink

Аз се интересувам, ама за провинсията  Whistling Никой не каза кога ще ни ги разпращат...

# 671
# 672
Здравейте и от нас!

Минавам само набързо и да се похваля, с новите подаръци на Симон от леля му от Лондон. Страшен гащеризон за 6-9 месеца, блузка, одеалце, лигавници, купички за хранене, лигавници, буйки с цвета на гащеризона (който е толкова мекичък, че искам аз да си го облека  hahaha ) и всичките неща от Disney. Така им се радвам, че сякаш за мен  Blush Blush

Сега си търся столче за хранене, и си харесах това : http://moni.bg/eshop/index.php?act=inside_product&product_id=1097 , някой от вас беше доволен от същата марка, но беше СНУПИ. Каква е разликата между  двете, че нещо не мога да я разбера .

Отивам да чета   bouquet

# 673
  • София
Здравейте !
При нас нещата никак не са розови.Хремата на Йоана се задълбочава.Капя физиологичен разтвор и сребърна вода ,но за момента не помага  Sad .Запушеното носле и пречи да сучи и ми седи и гладно детето  Sad .
ЕДИН ТЪП ВЪПРОС  Crazy :Какво количество сребърна вода да капя в носа на Йоана?

# 674
Здравейте !
При нас нещата никак не са розови.Хремата на Йоана се задълбочава.Капя физиологичен разтвор и сребърна вода ,но за момента не помага  Sad .Запушеното носле и пречи да сучи и ми седи и гладно детето  Sad .
ЕДИН ТЪП ВЪПРОС  Crazy :Какво количество сребърна вода да капя в носа на Йоана?

минавай на капки за нос ТОРБЕКС 3 по 2 капки във всяка ноздра
и ако се наложи Оксцилококцинум  или как беше  Crazy  хомеопатично е
аз само така успях да пресека Мити

Общи условия

Активация на акаунт