Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
гери, Осцилококцинум задължително! Разтваряш едно флаконче в малко водичка и даваш в продължение на цял ден. И след като впръскаш физ. разтвор се опитай да издърпаш сополките с помпичка ако имаш. Аз съм доволна от тази на бейби-вак - понякога смуча аз, понякога с прахосмукачката.
А за дрешките за кърмачки и аз живо се интересувам кога ще бъдат разпратени из провинцията, че в гардероба ми - паяжини, три панталона и пет блузи удобни за кърмене  Rolling Eyes

# 676
  • София
Някой ще ходи ли утре на срещата в Мола да си взима дрешките за кърмачки?

Има вариант татито да ни стовари с бебка в Мола и чак след 2-3 часа да мине да ни прибере та се чудя мога ли да побутам количката с компания.  Laughing

# 677
Jani4ka, много се радвам за хубавите новини Simple Smile иии честита месечинка Simple Smile
Гале, как е малката.. и ти как си(мина ли ти страха)?
И съм ЗА среща, но искам да изчакам Яничка да си дойде Wink

Даниелка, скоро да сте оздравяли всички
Гери, и вие така - не се давайте на хремата
Фъстъче, в кой мол? Аз дрешки не чакам, но може да се фръцна и аз из мола с Ванко и тати.

desunique и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Явно децата са ви послушни и спинкат, моето диване дремна половин час и е готов за среднощни подвизи Simple Smile
Снощи имахме гости и той барабар петко с мъжете до 3 часа! Днес си навакса със съня и тази нощ не ми се мисли  newsm32

# 678
  • София
 Hug
Пробвах да й давам коризалия ,но нещо не ми се получи.Утре ще купя Охцилокок...цунум .Сполите й са бели ,дори прозразчни ,предполагам ,че това е хубаво  Praynig Дано се оправи бързо детенцето ми.
Утре ще ходя за кърмаческите дрехи /взех ,че се писах доброволец за Младост и няма как/ ,но незнам дали ще се застояваме ,че с това болно дете... Sad .
За срещичката нямам нищо против да изчакаме и Яничка  Wink .

# 679
Добро утро!

Кажете ми нормално ли е от понеделник до петък да става в 6,да яде и да спи пак до 8,а събота и неделя да сме ранобудни-още в 6 и 30 сме на крак? #CrazyИскам да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!

Иначе вчера ги разходихме с каката до зоопарка,днес пак ще е голяма разходка,добре,че времето е по-меко,не,че в студа не излизам,но за по-кратко време.

Хайде спинкайте!

П.С.А,не съм сама,има и други ранобудни-bubbast, dessynik1  и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

# 680
П.С.А,не съм сама,има и други ранобудни-bubbast, dessynik1  и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

и ние с Яна вече сме тук  Simple Smile

Добро утро на всички!

# 681
Здравейте милички!!!
Я да взема да направя кафенцето, така и така си четем заедно  Hug

и да почерпя за вчерашната месечинка на Ники

С малко закъснение честита месечинка на всички сладурчета родени на 8-мо число, а ина тези родени на 9-то!!!
Ние вчера цял ден мерихме улиците, днес пак ще е същото! Супер! Обичам това време (дано така се задържи по-дълго).
gala. предполагам, че вече всичко е наред с малката калпазанка  Hug
Danielkka, geryaleksandrova, скорошно оздравяване  Praynig  Peace
И аз искам кърмаческите си дрешкиииииии ...
Хубав, слънчев и усмихнат ден!!! Спокойни и щастливи бебчета!

# 682
Охооо имаме си един гост  Whistling  Whistling  Whistling
dessynik1, September 2010 и 1 Гост преглежда(т) тази тема

# 683
Гери, Даниелка - скорошно оздравяване Hug

Emilli Arie, как е Алекс? По-добре ли е вече?

# 684
  • Sofia, Bulgaria
v spasova,September 2010 благодаря ви ,че питате за Алекс  Hug.Ами не сме добре и очаквам утре да ни отложат операцията докато не оздравее на пълно.Мъчи ни една много упорита хрема и дишането и много се влоши.Тя и без друго си има проблеми с дишането заради атрезията,а сега е  ooooh!.На Вентолин сме.Някой може ли да ме светне за какви дрешки става въпрос,къде и кога ?Благодаря предварително   bouquetИ още едно въпросче- бирената мая само в бирените заводи ли я има все още или се намира и другаде?

# 685
  • София
Emili, дано оздравеете скоро.

Бирената мая си я купих вчера от аптеката на таблетки е, 3 лв и нещо струва - 60 таблетки.
Момичета, как я пиете тази бирена мая? Дали е остатъчно 3 пъти по 1 на ден?

desunique, ще сме в Мола на Черни връх за дрешките, до колкото разбрах пред стената за катерене, където и да е тя...че не я знам. Аз съм с една тъмно синьо-жълта количка на жълто оранжеви цветя  цветя. Ако решиш да идвашкажи къде може да се чакаме, ще се радвам да се видя с някой, а и разбрах че имало намаления, та да се огледам.   

Честито на днешните месечинки!!!

# 686
  • София
минавай на капки за нос ТОРБЕКС 3 по 2 капки във всяка ноздра
и ако се наложи Оксцилококцинум  или как беше  Crazy  хомеопатично е
аз само така успях да пресека Мити
geri, консултирай се с лекар. Тобрекса са силни, не ги давай без предписание.
За сребърната вода - според мен поне 3-4 пъти на ден по 1 капкокмер в ноздричка. И може да редуваш с физ. разтвора. ДОбре е да се правят промивки, за да не се задържа секрета. И смучи с помпичка, каквато имаш.
Лора като е с хрема още от бебе - колкото пъти се сетя, толкова пъти капя в носа и чистя.

Emilli Arie, дано да няма усложнения от хремата и бързо да мине. И да - по-добре е да е абсолютно здрава Алекс преди операцията, за да няма неприятни изненади.

Още потръпвам като се сетя за Герганка, момиченцето с операцията от сливици ...

За дрешките - става дума за блузи и рокля за кърмене. Ето тук се правиха поръчките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540692.0 но май вече всичко е 'разграбено'.

# 687
Aз впръсквам Тетрисал, пак на основата на морски соли, но е по-удобно от това да капеш от ампулките физ. разтвор, изкихва ги и колко отива, колко не-не се знае. До сега сме нямали проблеми...пу-пу. Но чак за лечение, може би са слабички, по-скоро са за поддържане на лигавицата да не изсъхва. Първия месец като се поразболя му изписаха Виброцил, но са много силни, иначе се оправи за 3-4 дни. Не ми се е налагало да стигам до сребърната вода, но за какво друго може да се използва?

# 688
Момичета имам въпрос към майките с по-големи дечица или вече захранилите мамчета

смятам да започна на 20-ти да захранвам
избраах си за старт зеленчуково пюре. морков след това комбинациите с морков и така през 3 дни въвеждам по един зеленчук
около 21 дни ще ми отнеме да въведа всички зеленчуци които имат на Хип
смятам че тогава ще замествам изцяло обедното хранене с пюре

след зеленчуците започвам да въвеждам и плодовите може ли да комбинирам 13ч давам пюре а 17ч каша? и ако направи реакция как да разбера от кое е (понеже знам че е хубаво да се въвеждат нещата самостоятелно)
а ако чакам да въведа и всички плодове ще мине доста време, искам да въвежа и кашата паралелно с пюрето.

съвет моля   Hug Hug Hug Hug

# 689
Аз доколкото знам, съвсем в началото се въвежда по 1 нов продукт седмично, а не през 3 дни. Тогава няма начин да не разбереш, ако има някаква реакция, от какво е. Пък и 5 месечно бебе едва ли ще има особени проблеми. Обаче аз не мога да се похваля с успешни захранвания, нали следвах схемата на ранното захранване навремето, та не съм критерий  Mr. Green Нека се изкажат и другите Simple Smile

Аз самата съм решила да почна да захранвам на 1 Март с картоф и след това с тиква. Единствено се надявам да не тръгнем към разстройство, ако стане така, спирам всякакви пюрета и почвам пак на 1 Май  Crazy

И един съвет от опит - не прекалявайте с кашите. Децата много ги харесват, но от тях доста се пълнее. Синът ми от каши беше станал 13 кг. на 1 годинка, което си е супер много. Дъщеря ми не е яла каши и беше 9 кг. на същата възраст. Та аз изобщо мисля кашичките да ги пропусна, освен ако не се престраша да правя домашни.

Общи условия

Активация на акаунт