Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамита,
Един бърз въпрос - като извеждате бебетата сега в този студ какво им обличате?
Слагате ли дъждобрана на количката?
Ще чакам бързи отговори, защото ми се иска да изведа Матея днес, но не ми се иска да я простудя Simple Smile

# 76
  • София
Здравейте ,
мери за кафенцето !Изглежда супер ,направо го подуших  Grinning .
Gergan_ka ,когато излизам при тези минусови Т не слагам дъждобран.Нещо не ме кефи идеята за дъждобрана ,без да има дъжд.Що се касае до обличането ,ами яко си я навличам  Mr. Green ,само ,че гледам да е с по-тънки дрешки ,на повече пластове ,завършвам с вълнен пуловер и пдплатени джинси и отгоре космонавт.Но така я обличам при -10 градуса.Ако е около 0-та ,доста по-леко.Дрешка и космонавт.

# 77
Здравейте мамита,
Един бърз въпрос - като извеждате бебетата сега в този студ какво им обличате?
Слагате ли дъждобрана на количката?
Ще чакам бързи отговори, защото ми се иска да изведа Матея днес, но не ми се иска да я простудя Simple Smile
Аз я слагам в торбата за разходка(от Ла редута,като якенце е горе,а надолу е като торба) с дрехите както си е унас облечена.Ако е под нулата метвам едно  одеало и го надигам малко пред лицето й,дъждобран слагам само ако има мъгла,дъжд или вятър.

# 78
А, да..И от шестия месец почваме месните пюрета  Mr. Green .

сменяй си педиатъра докато е време...

# 79
  • на североизток
dessynik1, веднага пускай рецептата Hug Аз откога съм купила едни формички за мъфини, но все не ми остава време да търся рецепта  Mr. Green А може и снимки да пуснеш Wink

И ние не слагаме дъждобран Naughty един-два ката дрехи и я слагам в чувалчето на количката, което е от гъши пух и нямаме притеснения, че ще изстине

# 80
Мамите да питам които са на АМ има ли някой с NAN 1 HA  защото днеска ака много трудно с хленч и акото беше сиво и гъсто като пастет Sick много странно!

Kalinastamatova,
Яна е на NAN 1 /но не НА/ и ака по веднъж на ден, но не сиво и гъсто,
при вас може би е от смяната от кърма към АМ - поне така си мисля аз де .

# 81
  • София
NKl, чудя се да.... ще видим какво ще реша то бързане нямам за никъде но определено много не се кефят на млякото  Rolling Eyes  може да опитам да видим дали проявяват интерес  Rolling Eyes

# 82
  • В царството на мечтите
Аз я обличам с боди бельо/т.е. къс ръкав или без ръкав/ отгоре от тези плюшените  и ако валии или е много студено шушляковия космонавт ако е по топло слагам джинсово панталон че с подплата и яке които се комплект и ако спи на вън я завивам ако не само покривалото на количката. За дъждобраните нещо не съм им фен слагам само ако ни завали на вън докато се приберем

# 83
Gergan_ka, аз Виктория я извеждам както си е облечена в къщи и ѝ слагам само косомонавта отгоре и едно по-тънко одеалце. Нито дъждобрани нито чудо. Нослето винаги и е тъпло и затова не искам излишно да го навличам детето, че после да стане кека като майка си. А като ги гледам тук да ги водят направо срам ме хваща, че много я навличам.  Mr. Green

alximika, ти си трупнала килца по празниците, а аз тук толкова време при мама и тате сещаш ли се какво става с мен.  Whistling Пък те да ти кажа хич не обичат да им препълнен хладилника с всякакви вкусотийки и нямат един шкаф пълен с лакомства и аз по цял ден не ходя да щипвам тук и там по нещо.  Mr. Green

Ох, това със захранването е явно голяма драма. Аз мисля да започна към 6ти месец. Още нищо нито с педи сме обсъдили. Но малката напоследък така ме гледа в ръцете докато ям, че ми става много мъчно, че тя милата само кърма си хапва.  Blush

# 84
  • При моето слънце
Здравейте, маминки  Hug
Вече не издържах, искам и аз да се включа в редиците ви ... отново... Чета ви още откакто се приместихте в родени (предполагам сте ме видели на балкона) и сте ми много мили, не пропускам да ви прочета и честно много ми помогнахте и с въпросите и с отговорите, а и продължавате да ми помагате, когато съм в чуденка. Благодаря, че ви има.
Иначе накратко за нас - моето атентаторче Михаил се роди на 11.09. 2800 гр и 49 см, секцио по спешност заради седалищно предлежение, засега сме изцяло на кърма, преди 2 седмици на ДК беше 5100 гр и 60 см. Засега след много размисли смятам да захраня в средата на 5-ия месец с оризова каша или с картоф, но детето само ще си покаже кога е готово.
Иначе за призовете ние можем да се борим за приз "Най-големият мърморко"  Mr. Green
Хубав слънчев ден на всички мами и бебета  Hug
П.П. Леле, наистина сме големи мърморковци Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора

# 85
Много ви благодаря сладурки. Папаме в 12 и излизаме Simple Smile

# 86
  • Варна
Добър ден и от нас!
Докато станем, измием, закусим със сите деца, то станало обяд  Mr. Green.
Kalinastamatova, не се притеснявай от АМ-то е промяната в акото. Така и ще си остане като пастет. Може и да се позапече беба. Ако искаш има други млека с пре- и пробиотици да пробваш друга марка ако НАН не ви понесе добре.Тук можеш да ги разгледаш.
Някой беше питал за кошара за игра. Определено има нужда от нея. В един момент бебето иска да седи, но не може да се остави само на диван/легло защото ще се претъркули и падне. Не става и на земята  Mr. Green, та идва момента на кошарата за игра. 1-во там събираш всички играчки, 2-ро слагаш бебе там без да се притесняваш да не се нарани, 3-то там спокойно ще се научи да седи и да се изправя безопасно. Ползва се от 5-6месец до към годинката.
alximika, и нашия принц си има кой да го забвлява. Той сам дори не посяга към играчки hahaha.
Jani4ka, и аз искам при мамааа.
Добре дошла на новата мама. Hug
Хубав ден и приятни разходки на всички  Heart Eyes

# 87
Здравейте и от нас  bouquet
При нас е слънчево,но май доста студено,мисля че е около  -6 Nature Snowman За захранването,ние  ще почваме от сега 4 месец с пюренцата,така аз го реших и мисля че е време вече.За обличането слагам боди,с къс ръкав,чорапогащник,панталонки,блузка плюшенка,космонавта,слагам я в чувала и отгове плетена пелена и айде навън,ако духа,тогава дъждобран Peace
Абе мамчета да питам,някоя от вас пробвала ли е диетата "Японско чудо"-понеже аз вече не кърмя и мисля да се залавям за работа с натрупаните кг и днес се поразрових и ми се стори приемлива и доста добри отзиви чета.Та мисля да я почвам от януари и с малко фитнес,та да стопя   261uu
Днес ще правя баклавичка,ще пиша късмети,ще ходим да пазаруваме с таткото-ейй как обичам тези празници Grinning
Да се похваля,снощи пак излизахме на бар,понеже сестра ми имаше рожден ден,ейй ама то било хубавко така да се поотпусне човек в седмицата 1-2 пъти,ама и да има мама наблизо да помага,добре че сме през един вход newsm44
Хайде лек ден и послушни мърморковци Hug

# 88
Аз съм вечно леко болна и дори не си помислям да изляза на минусови температури.  Confused Студ не търпя.

brilliant, съчувствам ти Hug Дано скоро ви разминат проблемите Hug Аз на тема алергии съм доста чувствителна, нали и ние сме в този филм (с дъщеря ми, бебето се надявам да го опазим)

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 12:11 от Dana_2010

# 89
nat003, блазе ти, че майка ти е толкова наблизо. Друго си е да можеш да оставиш детенце за малко и да разпуснеш.

Dana_2010, и аз минусови температури не понасям. Даже и като падне под 10 градуса хич не ми е хубаво. Имаше един момент в живота ми в който три поредни години не видях зима...еееей, няма такъв кеф!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт