Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 25 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Сетих се нещо...аз нали съм се втурнала тук да пазарувам и общо взето и взимам на Виктория рамери от 68ми до 80ти. Вчера я измерих и е станала 66см, но 68ми размер и е още доста голям. Много странно ми се вижда това. Да не говорим, че има долни бодита и блузки, които са 56ти размер и все още са и абсолютно точни.  newsm78 Няма лошо де ама ми се вижда много странна тази номерация. Някой забелязал ли е нещо подобно?

# 91
  • Варна
Да, зависи от марката, модела, материята. Аз освен номера на еткета, гледам и колко е голяма дрешката на око.

# 92
  • София
Яничка ,моята мома е дребничка ,на едни фирми носи 56-ти все още ,а на други 62-ри и е малък вече.Даже ни подариха гащеризон 68-ми размер ,който и е на косъм да й омалее.
nat003 ,и аз искам пък на бар !
След малко свеки ще дойде да погледа Йоана ,а ние с милото ще ходим по магазини .Да напазаруваме за утре и за първи ,че си имам именик и ще посрещам гости.Мисля да правя тирамису  Mr. Green стискайте палци  Grinning !

# 93
Oх, тези педиатри! Нищо ново не научават и нищо старо не забравят. ooooh!
Добре, че нашата я смених юни месец, от новата съм много доволна - нищо, че е по-възрастна. Едно, че ми харесват методите и съветите и, друго, че само консултира, а не натрапва мнението си и не държи поучителен тон.
А за размерите на дрехите, особено българските - стандарт май няма. Номерациите на различните фирми са си различни и това си е. Аз купувам по усет.

# 94
Да, като я видиш дрешката е друго, но нали се сещате, че аз направих и доста поръчки онлайн, а там няма как да се ориентираш освен по размера, който е даден. Все ще влязат в употреба, но ми стана странно, че аз чакам дрешките 62ри рзмер да и омалеят, а те и хабер си нямат. Но явно си е нормално.

# 95
Приет и от нас,

нещо не ми остава време за нищо, а и се чувствам доста уморена Tired при нас гърмят от няколко дни и малката много се стряска и плаче, направо не ми се мисли какво ще е на НГ и как ще я пазя от тези гърмежи ooooh!

Яничка & Деси ( обещах ви инфо за масажора и все забравям) ето го http://www.casada.lv/EN/piederumien.html#QUATTROMED II

Аз да си призная не сме излизали от три дни, нещо ми се струва много студено, иначе се старая да не я навличам много, както си е вкъщи и слагам космонавта отгоре и една шапчица, ако заспи в количката мятам и одеялце. Не съм слагала още шалчета, защото мисля не се препоръчват за толкова малки деца, но понякога се притеснявам като диша студения въздух newsm78

ооооох щях да забравя да ви се "похваля" каква шестица съм  hahaha днес след сутрешния тоалет изхвърлих Вигантола в боклука и прибрах мръсния памперс в хладилника, видях какви съм ги сътворила чак след час като започнах да си правя закуска Joy

# 96
Jani4ka, аз само на око преценявам, тези номерации много отдавна са ме объркали тотално. Антониа е права, милиони фактори са кой номер на коя възраст съответства.

Най се дразня как напоследък тия хора хич не се осъзнават (особено свеки) подаряват неща, които са просто безсмислени, един път идва и носи бодита с КЪС ръкав за 6 месечни (тогава е студено, особено март месец - най-гадния) при положение че по 100 пъти повтарям как не искам бодита с къс ръкав за зимно време ( много трудно го обличам така или иначе, че разни блузи отгоре да му слагам и съвсем да му вгорча живота) сега идва и носи един адски ужасен, грозен и ватиран анцуг които от 9 месеца до 12 .............. хорааааа, тая жена е пълно ку-ку как лятно време ще го обличам с ватиран анцуг????????????????? Писна ми от тая жена, толкова е несъобразителна. А има двама други внука малко по-големи, да кажеш, че и е за първи път ще разбера....  ooooh! ooooh! ooooh! А специално наблегнах да купи нещо с дълъг ръкав и ЗА СЕГА, а не като се ожени....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms . Майка и предства си няма какво да взима и винаги ме пита или просто излизаме двете и аз си харесвам какво да взема.

Оплаках се пак, ама какво да правя

За излизането навън - като има сняг не излизам, че много трудно движи тая количка на сняг.... а понякога просто откачам вкъщи.

Изчезвам, че пак се събуди.

# 97
Kalinastamatova и при нас беше така с нан даже се запичаше по 3 дни.сменихме с фризолак и сега сме добре  Simple Smileяде 7 пъти по 135гр.ака по веднъж сутрин но доста и жълтичко. Embarassedизвинете подробностите Embarassed

# 98
ооооох щях да забравя да ви се "похваля" каква шестица съм  hahaha днес след сутрешния тоалет изхвърлих Вигантола в боклука и прибрах мръсния памперс в хладилника, видях какви съм ги сътворила чак след час като започнах да си правя закуска Joy

smile3532 Е не, ти направо ме разби !!!!!!!!!   newsm62

Мерси за инфото за масажора!  Hug

talktoher, ама защо и се ядосваш толкова. Като иска да си хвърля парите на вятъра за неща, които няма да влязат в употреба проблема си е неин. Така само ти се нервираш, а то кучето си лае кервана си върви.

# 99
Сетих се нещо, което отдавна исках да го споделя с вас. Като пристигнах тук и веднага помолих майка ми да провери за Витамин Д. Тя взе един много хубав, бях ви споделила. Видях обаче вътре в листовката, че тази марка предлагат още няколко вида витамини. Кои за бебета, кои за бременни. За бебета има три вида - Витамин Д, Витамин К и Витамин АД. Специално за тези АД дават, че А-то е за по-добър имунитет. Та се замислих щом хората тук го пишат, че е за по-добър имунитет, а и щом го произвеждат така за бебета, защо ние толкова се дърпаме от този витамин А?

# 100
Мами от София днес ще разхождате ли бебчовците, има сънце, но моят термометър показва -5C  и се чудя какво да правя  newsm78

# 101
  • София
 talktoher , и аз имам подарък от свеки ватиран анцунг 9-12 м. и дебело боди със същите размери  Mr. Green .На нея толкова не ме е яд ,ама кумовете ни са взели палтенце на Некст за 6-9 м. бебче/а техните дрехи са по-уголемени и ще ни е по мярка в разгара на лятото/  и при положение ,че им казах ,че якета ,грейки ,палта имам в изобилие , и нека да е нещо по-пролетно ,щом дреха ще купуват.
Яничка е права ,като им се хвърлят пари на вятъра...

Моята беба пише по клавиатурата с крака  Crazy .Станала е и голямо шило.Само се опитва да се приплъзва  Crazy .Прави опити да скочи от ръцете ми даже .

Абсолютно 6  Joy  hahaha  hahaha  hahaha !

Все забравям да ви кажа.Когато си бях в Търговище ,всички познати и роднини отбелязваха ,че леко облечено ми е детето.Взех да се чудя аз ли не съм в ред или всички те са се сбъкали  newsm78 .На 20градуса я бях изкарала навън само по половер и джинси ,а братовчед ми беше облякъл неговото по същия начин плюс ескимос  Crazy .

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 13:07 от geryaleksandrova

# 102
Гери, ми лятото климатика на 6 и на беба и обличаш палтенцето.  Mr. Green

А по повод обличането за мен всички, които мрънкат, че детето е леко облечено са сбъркани. Затова сме кеки и непрекъснато на антибиотици. Мен навремето така ме обличаха, че само очите ми се виждаха.  cold И после бях всяка зима болна.

Ева, аз на -5 я извеждам. Стига аз да издържа и на -10 ще я изведа.  Crazy

# 103
  • София
Гери, ми лятото климатика на 6 и на беба и обличаш палтенцето.  Mr. Green

Ева, аз на -5 я извеждам. Стига аз да издържа и на -10 ще я изведа.  Crazy
Идеята е добра  Crazy .Да си го поносим моне малко.
Аз пък и на -12 излизах  Crazy .Вкъщи лудите ме хващат.

# 104
  • Пловдив
Привет...
Аз от 04 съм на черешата с дребния - това човече не ще и не ще да спи, откакто излезнахме от болницата, а преди това заспиваше към 21-22 и откарваше до 6 Cry
Направо ми се разказа играта - и през деня е кисел, вече не знам какво да мисля - уплашен ли е, зъби ли го мъчат ooooh!

brilliant и  на нас в болницата не ни дадоха кой знае какви съвети, з атова как да ограничим повръщането... Частната педиатърка ни каза, да вдигнем матрака на 30 градуса и да не го слагаме по гръб. Мимсат даде съвети да не се храним легнали и да лежи повече на лявата страна или по коремче. Държим го и повече време прав, след като се напапка.
Пробваме всичко, пък дано нещо помогне...
До болница стигнахме, защото като повръща и гълтал част от върнатото. Понеже носоглътката не е още оформена, част от количеството попадало и в белите дробове. Получило се някакво възпаление и така... Симптомите бяха лека кашлица и течащо носле.
Още при първите симптоми го закарахме педиатърката да го види, но тя се усъмни за някаква алергия. След като се разкашля доста сериозно, че даже и въздух не можеше да си поеме, го закарахме пак и тя ни даде направление за хоспитализация. Викнахме и частната педиатърка - и тя каза, че сме за болница и в събота посред нощ взехме да обикаляме детските отделения, че местата са кът #Crazy

Айде, з Ви оставям, че дребния пак се нерви #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт