Няма лошо де ама ми се вижда много странна тази номерация. Някой забелязал ли е нещо подобно?
Няма лошо де ама ми се вижда много странна тази номерация. Някой забелязал ли е нещо подобно?
! 
при нас гърмят от няколко дни и малката много се стряска и плаче, направо не ми се мисли какво ще е на НГ и как ще я пазя от тези гърмежи 

днес след сутрешния тоалет изхвърлих Вигантола в боклука и прибрах мръсния памперс в хладилника, видях какви съм ги сътворила чак след час като започнах да си правя закуска
А специално наблегнах да купи нещо с дълъг ръкав и ЗА СЕГА, а не като се ожени....
. Майка и предства си няма какво да взима и винаги ме пита или просто излизаме двете и аз си харесвам какво да взема.
днес след сутрешния тоалет изхвърлих Вигантола в боклука и прибрах мръсния памперс в хладилника, видях какви съм ги сътворила чак след час като започнах да си правя закуска 
Е не, ти направо ме разби !!!!!!!!! 

.Станала е и голямо шило.Само се опитва да се приплъзва
.Прави опити да скочи от ръцете ми даже .
!
.На 20градуса я бях изкарала навън само по половер и джинси ,а братовчед ми беше облякъл неговото по същия начин плюс ескимос
.
И после бях всяка зима болна.

.Да си го поносим моне малко.
.Вкъщи лудите ме хващат. 

Препоръчани теми