Извинявам се за закъснението, но грам време нямах, откакто ни изписаха

Макар че по-добре да го харесва, отколкото да се чудя какво да я правя, ако съвсем спре кърмата. Дадох и само 60мл, за да видя как ще и понесе. А иначе купих Нутрилон 1, незнам какво ви е мнението за тази марка АМ, но баткото с него хранех и като че ли не наддаде толкова много, като някои други бебета.
утре ще се опитам да се цедя сутринта, когато има повече, за да я дохранвам вечер с кърма. Дано да се получи...вече пия и лактогонния чай, за спането следобяд малко трудно ще се получи, но поне вечер се наспивам и не се чувствам недоспала през деня...хапвам и овесени ядки, но не всеки ден
Исках да попитам в този ред на мисли има ли храни, които влияят зле на лактацията и които е по-добре да се избягват? Например сладките работи или солените или пък ...де да знам...вие кажете

И аз така се цедя през хранене по малко докато ми олекне и после по малко по рядко докато спре ама много ми е противно да се цедя
, но това е положението! Сега диетка и кафенца започвам да се успокоявам!!!

... Въобще не исках да го уча с тези "запушалки", ама ... Отначало не искаше силиконова, дори му се гадеше. Пробвах с каучукова и стана. Малко странно и смешно (звучно) смуче
Иначе бяхме като принцеската на gala - все недоволни, мрънкащи и всичко ни омръзваше за няколко минутки!

гукат си двамата много сладко,трябва да ги запиша как водят бебешки разговор 

но важното е,че са добре!

.А за захранването, моята колежка има бебе,което се роди по-рано и е малко по-мъничко и сега бебето й е по-голямо на възраст от моето, но по-малко по килограми и ръст, но си го гледат спрямо реалната му възраст, независимо от теглото. Но все пак можеш още малко да изчакаш да станат на 6 месеца примерно. Много се радвам,че така добре си растат
).
. Уж е млад мъж, трезво мислещ, ама негови роднини му казват, че детето се урочасва и не знам си кво още.
много странно!