Е,как на 30,11.,нали сме с един термин?
Или защото преноси?Моя изтича на 09.12.,не знам дали счетито е занесъл декларациите,но в справки НОИ не ми излиза инфо.
А иначе за козметиката, аз с Део ползвах в началото Пенатен-шампоан, олио, сапун, крем за дупе. После изпробвах и Нивеа и Бюбхен. Сега си взех крем за дупе Пенатен, но не помогна на Ема при гадното й подсичане и Судокрем не й помогна. Добре, че Гери каза, че ползва крем Здраве, та откакто го взех, да чукна на дърво, проблем с подсичането нямаме. А иначе сапунче ползваме на Тео бебе, само то ми понася на миризма. Шампоан и олио, с което не я мажа
на Бюбхен. Та нямам някаква конкретна марка. Просто ползвам това от което съм доволна.А за крема за студ и вятър съм ползвала на Бюбхен, ама нещо не намерих в нашите аптеки, та си взех на Бочко и съм много доволна. Даже себе си клепам.
Нещо ме зарибихте с тези чувалчета.
Аз искам да си взема такова, което да става и за догодина, т.е да е дълго. Та ще се оглеждам. А иначе тези комбинираните дето стават и за лятото, не им разбирам смисъла. За какво ти е лятото чувал, не е ли достатъчно и пелена?

Бъдете живи и здрави и много щастливи:)
и по стената зад леглото .та са насред зима ще боядисваме