Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Гала ето в сайта на зара има такива бели джинси,доставката е 25лв,но ти можеш да ги вземеш от мола Peace
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/11719/en/ … rs#product=174001
Аз съм много доволна от дрехите на тази марка,на нас почти ввсичко ни е от тук Peace

# 556
Днес е Ивановден!!! Честит имен ден на всички Именници...... да им е живо и здраво името и да си го носят с гордост!!!
И ,моето малко съкривище Калоян празнува днес имен ден и става на 4 месеца  , но незнам как да ви почерпя  Blush

# 557
  • Варна
Деси, Анинце,Бубаст да са ви живи и здрави малките именници!
Честит имен ден и на всички останали празнуващи днес!

# 558
  • София
Честито на всички именници и на всички около тях, както и на всички с други поводи!!!

А аз да почерпя за нашата кака Йоанка, която също празнува днес.

Wine Glass  party023 cheers

И да се оплача. Минаваме май период на кърмаческа стачка. Бебка не иска да яде от вчера. Почти не е сукала нищо, памперса сутринта беше доста сух, а пък изобщо не дава признаци на гладна.
Аз цедя и пъхам във фризера. Чудя се дали пък да не пробвам да и давам изцеденото  newsm78

Гала
, за сребърната вода: Ползвам я за почистване на лицето на бебето, както и за носа на каката, която мрази капки, само това помага. Като е по-гъст секрета слагам клеева тинктура и така капя. Много съм доволна от това откритие.
Имам приятелка която дава на детето си направо да пие за гърлото, но аз четох, че трябва да е разредена 1:4 ако ще се пие.

# 559
  • София
Мимичета ,да ви почерпя за първия голям празник на моята Йоана   Heart Eyes  !

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.decocentric.com/fi … =1024&bih=578

Честито на всички останали именици !Да са живи и здрави и много да радват семействата си!

# 560
  • София
И аз да попитам на 25.12 ми изтекоха 135 дни болничен и веднага занесох декларацията във предприятието в което работя,кога според вас трябва да си получа маичинството.

И при мен изтекоха на 25.12. Счети ме извика на 20-ти, за да занесяла нещата пред Коледа в НОИ. Но вчера проверявах - болничните до 25.12 са преведени. Но все още в Справки на сайта не ми излиза, че подадената декларация се обработва. Надявам се, че не са стигнали до нея, а не - че има някакъв проблем.

# 561
  • София
И аз да попитам на 25.12 ми изтекоха 135 дни болничен и веднага занесох декларацията във предприятието в което работя,кога според вас трябва да си получа маичинството.

И при мен изтекоха на 25.12. Счети ме извика на 20-ти, за да занесяла нещата пред Коледа в НОИ. Но вчера проверявах - болничните до 25.12 са преведени. Но все още в Справки на сайта не ми излиза, че подадената декларация се обработва. Надявам се, че не са стигнали до нея, а не - че има някакъв проблем.

На мен болничния изтече на 30.11, до този момент в сайта на НОИ няма инфо че документите ми са подадени и се обработват. Не знам какво се случва, ама тоя месец ще е тежък  Cry

# 562
  • София
Днес имам имен ден! Да ви почерпя с по едно коктейлче Simple Smile
Да са живи и здрави всички, които празнуват днес Simple Smile

# 563
  • При моето слънце
Честит имен ден на всички празнуващи, малки и големи! Да са живи и здрави, много щастливи, много обичани, много весели и все хубави неща   bouquet
Аз мога да се включа по темата с рахита. На предната консултация педи каза, че има лека форма на рахит, фонтанелата ни е доста голяма и има съвсем леко размекване на черепните кости, изпотяваше се леко по време на хранене, но и доста плачеше, докато се нахранеше (затова аз отдавах потенето на рева, а не на рахита  Rolling Eyes ). Поради тези причини ни увеличиха капките деавит на 2х3 капки, а аз на своя глава ги намалих на 1х3 сутрин и много рядко вечер, отделно ни изписаха ампули калций и мога да твърдя, че засега малчо е много по-спокоен от преди, храни се добре и не се поти. Явно има ефект, затова ще продължавам да му давам деавита.

# 564
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
да сте живи и здрави със здраве да си носите именцата  newsm44 newsm44

ох аз съм в търсене на сгъваема кошара за 1 седмица...
заминаваме на почивка с Мити и нямам кошара а никак не ми се дават 100кинта за нова само за седмица ползване
сега търся от приятели с деца ама никой няма  Blush

# 565
Хм...странно. Моят болничен изтече на 27.12 и в сайта на НОИ вече излиза, че по случая са започнали плащания.

# 566
Хм...странно. Моят болничен изтече на 27.12 и в сайта на НОИ вече излиза, че по случая са започнали плащания.

а моя на 07.12 и още нямам пари...

# 567
  • София

Плащания по кой от двата документа - болничния за декември или отпуска по майчинство за последните 3 дни на декември?

# 568
За отпуска по майчинство.
Болничният ми е изплатен на 04.01.

# 569
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

За фонтанелата, какво точно имаш предвид с 3 пръста широка??? И на Симон му е малко големичка, като си сложа средния пръст по ширината на главичката го запълва, но остава още малко разтояние. (не знам колко добре го обясних  Blush )

Гала, Машонка, чувалчето може да се ползва като се махне вълнения хастар за не толкова студено време, примерно за пролетните по-студени дни, отделно може и да се ползва като одеало. На мен лично ще ми свърши прекрасна работа, защото ми е писнало с борбата за обличане със Симон и хич не иска да го навличам и като дойде  време за излизане много се обезкуражавам - 20 мин се борим, а той не спира да се дере, не да реве , а дере  Tired Tired. А от одеало човек винаги има нужда (аз имам само едно дебело) , така че за мен това е доста практично ( или поне така си мисля сега  hahaha ) .

Ох, говорите за майчинство  newsm78 newsm78 newsm78 аз някаква декларация дадох през 9 декември..... оттогава никой не ме е търсил за нищо....  newsm78 newsm78 newsm78 Хич не ги разбирам тия работи, отделно, че при мен е малко по-сложно, защото нямах 12 месец трудов стаж (декември го направих де), но болничните ми никой май не ги е изплащал, получих декември месец некви пари и то не малко, не знам от какво са дори, а и не смея да питам  Blush Blush но си ги харча и не ми пука  bowuu

За мазилата и душ-геловете - и ние сме от самото начало на Себамед, доволна съм от тях. Но пак си мисля, че всяко дете си е с различна кожа, и не мога да препоръчвам на всеки моя избор. За Мустела и аз знам, че са прехвалени, а и честно казано, дори и да имам толкова пари за мазила никога не бих ги дала, освен ако наистина детето няма нужда от тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт