Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
mixilena на мен за запек педито ми каза да давам няколко дни ФРИЗОВОМ.Това АМ е специално за бебета с проблем с перисталтиката.Казвам го,защото прочетох,че никой не го е дал като съвет.

П.С.Ние днес направихме страхотна разходка  Mr. Green

# 616
Вики (September 2010), Гери, айде да се чуем др. седмица и да се видим, че си забравихме физиономиите.

Аз съм "ЗА".

Среща в Гери на бънджито  Joy Joy Joy

# 617
  • Варна
Gergan_ka, и аз мисля че малко е наддала беба. Още повече, че казваш, че малката е неспокойна и плаче. Пийвай повечеко и я слагай при всеки рев на гърда. Можеш ако искаш да опиташ след като си накърмила вечерта преди сън да ѝ дадеш шише с АМ, ако го изпие лакомо и после спи спокойно - ясно е положението. Другото за увеличение на кърмата е фенугрийк. Томелис и Мъничето пиеха/пият може с тях да се свържеш за подробности.

# 618
Гери, аз още не я слагам, пробвах 3-4 пъти съвсем за кратко. ще изчакам ,че ако напрява някоя беля,цял живот ще съжалявам. а който ще доктор каквото иска да ми казва, после няма те да ми гледат детето (пази боже). та сиседи в кутията.

ти колко лева успя да го намериш .

а иначе -то има степени.отдолу има 1-2-3- колко да е високо.регулирай си го

# 619
  • на североизток
Машонка, тя Talktoher ти е отговорила за сайта с чувалчетата. В момента, в който ги получат от Германия, веднага ги пращат. Аз доста почаках, заради замяната, но добре че времето беше хубаво и топло Mr. Green По-евтиното също беше много хубаво, едно мекичко отвътре  Hug

За ПИНа от НОИ, май че лично трябва, щото искат и подпис! И би трябвало да може и в клоновете, не само в централното НОИ.

ГерганКа, защо не я оставиш самичка да си върши работата, защото съм чувала, че не е хубаво да се прекалява с клизмите, съвсем се отучват да се справят сами! Наблегни на водичка, топличка, овесено чайче, пюре от тиква и ако не стане тогава Дуфалак!

Е, днеска вече съвсем ми спира кърмата! Цял ден е на цицата и нищо! Не усещам да слиза!
Този фенугрийк под каква форма го пиете, на таблетки ли? И от къде да си го купя? Освен като подправка в хранителните магазини, на друго място няма. Освен да си правя чай newsm78 Дайте съвет Praynig

# 620
помня,че го купуваха от един сайт  newsm78,но не помня кой.

опиши ми го този от 79лв. моля те

# 621
  • у нас
iherb.com

# 622
  • на североизток
помня,че го купуваха от един сайт  newsm78,но не помня кой.

опиши ми го този от 79лв. моля те
Абе, избирай си цвят и поръчвай! Няма да съжаляваш! Само уточнете цвета на вътрешния плат да не стане като при мен работата. Те казаха, че вече имало опция да се избира и вътрешния цвят! Иначе какво да кажа-немско качество, изпипано, добри материи и върши чудесна работа!
Още малко и ще ме обвинят, че работя за сайта Mr. Green

# 623
# 624
  • Sofia, Bulgaria
Сайта е  www.silabg.com  в момента обаче е изчерпано количеството,но тези дни ще има доставка.Тук удобното е,че като поръчаш на другия ден ти го доставят до дома и излиза по евтино отколкото в други сайтове.Цената + доставката беше  21,35 лв. ако не се лъжа  newsm78
Алекс-болна  ooooh!

# 625
ГерканКа, и според мен за изцяло кърмено бебе 400 грама не са малко. И все пак следи бебето - защо според теб не спи добре, как е с нааканите памперси? Слагай го по-честичко на гърда. За стимулиране на лактацията аз ям орехи, пресен лук, пия много течности и чайчето за лактация на Хумана.

# 626
аз мога да кажа ,че и Дария е много нервна,не спи добре, ужасно заспива  ooooh! , ако не е на ръце е  ooooh! - но пък си качва по кило на месец.
и днес от 3 до 5:30 съм бутала количката ,като идиот ,тя се разпра от рев и незаспа. накрая я гушнах и почна да ми се хили

ще видя сега на 24 колко ще е качила,ама.....

мисълта ми е ,че не е задължително да е нервна от глад, но и съвсем не е изключено да е от това  Peace

# 627
Момичета, имам въпрос. Досега приспивах малката на лампа, просто на мен така ми беше удобно. Допреди седмица нямаше проблем, когато и ние си лягахме (в същата стая) угасяхме. От няколко дни насам обаче започва да се върти неспокойно в момента, в който загасим. И се буди. Не знам какво да правя?! В момента се опитвам да я отуча да си смуче палците, към които е силно пристрастена, а сега и това......Нощем все давам дежурства, защото е неспокойна заради палците, а сега и лампата...! Аз пък не мога да спя на лампа, а и не е полезно. Давайте съвети! Мерсиии!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Simple Smile

А, да, да добавя - и моето момиче е нервно, ама много! И не мисля, че е от глад, защото на ядене яде само от едната гърда - т.е. тя толкова си иска. И наистина не наддава много, но не по моя вина. И аз мисля, че 430 грама са ок. От 3-я месец нататък наддават с намалени темпове, защото стават по подвижни и играят много.

# 628
ЗА ЗАПЕКА. И Ники е със запек, а сме на Фризовом. Ака на 3-4 дни с помощ(термометъра). Откакто го захранвам сам си ака през ден, а започнах с морков, който уж запича. Затова и възможно най-рано започнахме с пюренцата. Но пък си е нормално след 4-я месец, а и муцунчо си хапва с такъв апетит...

# 629
  • Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet 

нещо не ме отразихте за сребърната вода  Sad , никой ли не ползва  newsm78
аз сега чета в нета - то, ако всичко това е вярно , е златна таз водЪ
четеш през редовете  smile3534 писах веднага след теб, че се продава в аптеките Simple Smile Струва лев и нещо-два Mr. Green
Аз давам на дребния и съм доволна!

За козметиката и аз ползвах Себа Мед до към 3тия месец, но удря яко по джоба #Crazy От месец някъде сме изцяло на Бочко (сапунче, шампоан, олио, крем за дупе, гел за зъбки, кремче за излизане, верото, сега като ми свършат запасите от мокрите кърпички исля да пробвам и тях) и нямам никакви оплаквания (ползвам олиото само за масаж, след него мажа с домашна мас). До сега проблеми никакви сме нямали, пу пу пу...

Гери, доколкото знам Туя се дава след прием на антибиотик, за пречистване на организма,а след ваксини е противопоказно, защото все едно не са слагани...

mixilena, племенника ми имаше такива проблеми и сестра ми какви ли не АМ пробва... единствено Аптамил-а оправи положението и останаха на него. Дано скоро се оправи малката

Gergan_ka, има сминдух на капсули - фенугрийк се води.
iv4i_79, пиши в гугъл-а фенугрийк и ще и искочат 1000 сайта, откъдето можеш да поръчаш Simple Smile Имам кодове за 10% отстъпка за тук

Гале, тъкмо гледах новините и аз така  #Crazy #Crazy #Crazy

И сега да се похваля, че днес излезнахме с дребуса на разходка - хареса му Шумен Simple Smile Не заспа и за секунда, а по принцип като го сложа в слинга и вече е заспал Simple Smile
Купих му много сладка блузка - наспипах един магазин с мнооооооого намаления newsm44 За съжаление, нямах много парички в мен и затова се ограничих, но утре след лекциите, ще се разходя (за ужас на мъжО) smile3532
Взех си и намен 2 панталона, че все още обикалям с тези от бременността Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт