Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 338
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
DIVNA08, благодаря разбрах те и аз си мисля май, че ще се наложи Simple Smile , че и плата се е свил и хастара ми леко виси през ръкавите Grinning и хем го прах ама като го минах с пара с ютията и явно се е посвил....

# 361
  • Бургас-Несебър
Малко ни в клин , ни в ръкав, ама да си кажа, относно подгъвите за панталони, поли и т.н, които не искате да се виждат - оня ден от Кауфланд си взех лента за подгъви(подлепваща) 2бр за 2лв, уж на промоция. Незнам каква е реалната цена. Казвам го като идея за дамата, която пита за подгъв на дрехи. Peace

# 362
megy_sn подгъви стават и с едностранно хартиено подлепващо и пришиване на ръка с хлабав бод и захванат само за 1-2 нишчици така, че да не се вижда отвън, така не се и отлепва, а още по-добре с лентата и пак пришито за по-сигурно, но трябва да е хлабаво за да не опъва  Simple Smile

# 363
Здравейте,
много сте вдъхновяващи всички. Накарахте ме да извадя моята Сингер и да й избърша праха.
Можете ли да ми обясните как точно се шие с този ластичен конец, аз открих топлата вода, хихи. На ръка се навива по-стегнато на калерчето за долен конец, така ли?

# 364
аз наскоро ших с ластичен конец
навива се наръка на калерката без да го опъваш слагаш я както обикновено и шиеш
след това ушитото се глади с пара за да се стегне ластика

# 365
  • около ВАРНА
вижте какво  намерихhttp://www.katecusack.com/zipper-jewelry/index.html всичко е изработено от цип , не знам дали някоя  храбра шивача го е давала този сайт  , но аз лично ахнах .....

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 19:42 от qni4ka05

# 366
  • Пловдив
qni4ka05 страхотно е

# 367
  • около ВАРНА
и моето мнение е същото -  когато  намерих сайта   без останах  думи .  Намерих и чанти от ципова  лента  ето гиhttp://www.facebook.com/zipitbags?sk=photos          Аз пробвах стават страхотни - чантите, смятам да пробвам и колиетата и гривните  но в момента не мога да намеря метална ципова лента ... ако някоя знае от къде мога да си закупя ще му бъда много благодарнааааа

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 20:52 от qni4ka05

# 368
Здравейте,момичета!
qni4ka05 Тези чанти и накити от ципове са направо страхотни,но от къде ципове на лента? newsm78 Ще пробвам да потърся някъде в нета, ако може да се поръча.
Хубав и спорен ден,Ви желая  bouquet

# 369
  • Бургас
Здравейте,
много сте вдъхновяващи всички. Накарахте ме да извадя моята Сингер и да й избърша праха.
Можете ли да ми обясните как точно се шие с този ластичен конец, аз открих топлата вода, хихи. На ръка се навива по-стегнато на калерчето за долен конец, така ли?
Може да го навиеш и на машина,като леко придържаш конеца.

# 370
Благодаря. Мисля да не рискувам и да го навия на ръка и леко опънат, така четох в по-ранни мнения и гледах едни клипче даже. Нямам търпение да го пробвам, а време никакво Sad

# 371
  • Egypt
Наистина са много популярни напоследък дизайните с ципове. Аз имам резерви, понеже имах чанта точно такава, с множество ципове, и хем беше дизайнерска, а ми надраха зъбите сума чорапогащници, палта, че и ботуши докато я нося. Тук как стават аксесоари от цип за начинаещи, използват и обикновени ципове, с пластмасови зъби:

и тук:
http://www.youtube.com/watch?v=Gc-yyGoUP90&feature=player_embedded

На мен ми хареса тази идея:

# 372
  • около ВАРНА
faima чантата ти от какъв цип е т. е.  метален или спирала , защото аз си уших от спирала ( пластмасов ) и нямам  такива проблеми.  
puh@n@  циповата лента си я закупих от местния магазин за кинкалерия  но намерих ето този сайт http://www.polistil.bg/?page=kontaktkontsi. Доста се рових  и търсих , най - изгодно е в този сайт -  0.13 ст. м. без ддс  . Аз лично си поръчах от там , защото в нашето магазинче метърът е 1 лв. ( за една чанта ми  отива  около 10 м  -  става въпрос за черната   ,   за бялата ми  трябваше  точно 5м цип ( тя е за дъщеричката ми))  а  всичките мои познати много ги харесаха -  за подарък са   суперррррррр

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 20:30 от qni4ka05

# 373
qni4ka05- много ми хареса чантата ти от цип може ли да ми кажеш размерите на твоята чанта за която ти е отишла 10м. ципова лента и ти от този сайт ли си я поръча циповата лента

# 374
Здравейте Simple Smile
Попаднах на вашата темичка случайно. Поздравявам ви за хубавите неща, които правите.
Аз лични не шия, но майка ми се справя доста добре и в момента и трябва тънък промазан плат(нали така се казва плат, който не пропуска вода  Embarassed), но не можем да намерим, дали някоя от вас знае магазин, в който да има (в София съм).

Общи условия

Активация на акаунт