Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 333
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Egypt
Ana.Ivanova, възлавничките са много сладурски.
MIM AR , чантата е  Peace
Това е основна кройка на чантите "потник", по нея могат вече да се правят вариации- дължина на дръжките, дъно, форма:

leni_f , така изглеждат кройките на чантите с дъно:

В първия случай- ако се скрои правоъгълник и се ушие дъното се получава обърнат трапец като резултат, във втория случай ако се скрои трапец и се ушие дъното се получава правоъгълна или трапец чанта, зависи колко е наклона на стените.

cveeee, не мога да намеря в нета картинки с описание как се прави прикрепяне на хастара към шлиц, защото не мога да го обясня с думи  Thinking Но се крои еднакво и сакото и подплатата, не се мести никакъв шев.

# 256
Здравейте творци на красоти!
янка милкова-аз имам едно питане. От къде си намери ремък за оверлога,моя е на доизживяване и ми се ще да се запася,но за сега не намирам?
MIM AR-чантата е много готина,браво!

Аз през почивните дни уших един панталон,но нещо не ми стои добре на кръста и като го преправя,ще кача снимка./не,4е се забелязва,но аз знам,4е не е добре./ Hugна всички и приятен ден  bouquet

# 257
  • София
http://friends-forum.com/forum/showthread.php?t=28526&page=157
Интересен сайт с качени списания

# 258
  • София
Здравейте момичета  bouquetблагодаря за отзивчивостта ви  bouquetпродължавам да търся ов.,а до тогава ще ползвам лелките на пазара Laughing

# 259
  • София
моля ви,ако не е много дълго кажете ми как да кача снимка или къде да намеря инфо за това Embarassedтърсих в"помощ"но не....

# 260
puh@n@ не знам ти от къде си но в нашия град е много трудно да си намеря ремък аз карам с един стар и понеже и машината ми е с такъв там по често ги късам и баща ми ми направи кожен та ще го карам да ми направи и за оверлога иначе от време на време зареждат в магазините за шивашки материали но съм си купувала и от места където изобщо не съм предполагала че има даже в единия продавача не знаеше че е за шевна машина  Rolling Eyes

# 261
  • Пловдив
puh@n@
http://www.ivna-bg.com/
тук има и за китайските оверлози

# 262
Имам една питанка. Преди година, си купих панталон от изкуствена кожа с кройка на дънки с тесни крачоли като клин. Много му се радвах, до като не взе, че се разшири. Вероятно кожата се е отпуснала и ми прави едни гадни балони отпред. Та реших, че ще си купя от тея клинчета дето имитират кожа и съм ги виждала къде ли не по магазините. Да, ама не. Така, както ги имаше навсякъде, сега не мога да намеря никъде. Та въпроса ми е, от къде мога да си намеря такава "кожа". От едната страна е имитация на лицева кожа, а от вътрешната е текстил и е леко ластична материя. Да взема да си спретна едно клинче.... И ако изобщо има някъде такава кожа, някаква представа дали е скъпа newsm78 За Плевен и Варна става въпрос. В краен случай и за София, ама по-лесно откриваеми райони.  Flutter

# 263
  • Варна
Betty Boop във Варна можеш да си намериш кожа в магазинчето в подлеза на Централна гара. Аз от там съм си купувала преди време. Доколкото си спомням имаше различни дебелини. Аз от там съм си купувала за дръжки на чанти. Цената обаче не си я спомням.

Относно оверлозите - моят е марка Тойота и съм много доволна от него. Служи ми вярно повече от 10 години, а на него съм зачиствала дори мокет. Модела е 4-конечен.

# 264
# 265
  • Бургас-Несебър
ger9 иска парола

# 266

Много е интересен наистина. Лично аз ти благодаря, чудна си. Heart Eyes

# 267
  • София
megy_sn ,за първи път качвам Embarassedмисля че вече е о.к.

# 268
  • София
Момичета, искам да ви попитам от къде мога да си купя пълнеж за плюшени играчки (онова нещо, което прилича на памук)? В какви магазини се продава?
Аз купувам вата на метър от маг.за платове.В Бриколаж има,,дунапренова дреб,, но не съм виждала оттдавна newsm78.И в ,,Хоби,, имаше едно момиче дето писа,че е купувала онова дето прилича на стиропор и дето се пълнят ,,пуфове,, но е скъпо и се продава в неразумно големи количества Mr. Green
Пък да ви светна.Аз си купувам от дрехите втора употреба такива, на които мога да ползвам платовете.Така,че дори и да не намеря подходящ плат/дръжка или пък нещо друго,там все се намира по нещо.

# 269
cveeee ето няколко снимки, как се прикача хастар към шлиц на пола и сако. Дано да са ти от полза

Общи условия

Активация на акаунт