Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 324
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
   maria_tsvet  рокличката която показах дори не се шие трябва ти само тюл едно парче ластик на талията панделки и цветенца за окраса
вижте как става
http://www.youtube.com/watch?v=btnHbKLj9A4&feature=related
дано съм помогнала на някой

# 301
  • Egypt
Много неща сте нашили, и детската рокличка, и бюстието са прекрасни. Харесаха ми и черния елек и бялата грейка на maria_tsvet, а за палтото на баба- и аз съм фенка, моята, бог да я прости, ми остави богато "палтяно" наследство, някои ги преправях, на някои използвах платовете, на други кожените яки и гарнитури, дори имаше едно от астраган. А аз започнах да публикувам как се прави чантичката с розите, може да се види тук:
http://faimaothman.blogspot.com/2011/03/clutch-tutorial-1.html

# 302
  • Бургас
megy_sn, цар Самуил е май улицата. Има павилион за вестници там където се пресича с Александровска. Кооперацията е малка, не помня цвета и  Blush
Като вървиш по нея излизаш точно до Чара ако се не лъжа.

# 303
Само да кажа, че успях със шлица, гледайки картинките на valen. Благодаря отново!!! Стана много хубаво сако.

# 304
Честит 8-ми март,момичета!Желая Ви да обичате и да бъдете обичани,много здраве,късмет и щастие в семействата ви и не на последно място творчески успехи:)  bouquet Hug
Весело изкарване на празника!

# 305
честит 8ми март момичета   bouquet

обещах ви да ви покажа последните ми творения
роклята и потника http://iovinka1.snimka.bg/hobby/hobi.576158.22659538

# 306
Йовинка, прекрасни са, а и манекенът също  Simple Smile

# 307
  • Бургас-Несебър
честит 8ми март момичета   bouquet

обещах ви да ви покажа последните ми творения
роклята и потника http://iovinka1.snimka.bg/hobby/hobi.576158.22659538

Браво, страхотни неща, само да попитам, чесвения колан на роклята отделно ли е или е зашит към роклята и горната част(бюстието) как я направи - кройка имаш ли?

megy_sn, цар Самуил е май улицата. Има павилион за вестници там където се пресича с Александровска. Кооперацията е малка, не помня цвета и  Blush
Като вървиш по нея излизаш точно до Чара ако се не лъжа.

днес минах от там - всички платове - от губера до тюла - са на 7 лева - само да реша какво да си ушия и ще купувам.  Peace

А и честит празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 308
Само да кажа, че успях със шлица, гледайки картинките на valen. Благодаря отново!!! Стана много хубаво сако.

Браво cveeee    Grinning Радвам се , че съм ти помогнала.

# 309
megy_sn кройките си ги правих сама.  червения колан е отделно предната част на колана вцентъра е с ширина 10 см а отстраните по 20 см за да се наберат и да се получат гънките. колана отпред е 40 см. също вътрешното парче на предната част на колана е 10 на 40 но е подлепено за да стои по добре. страничните ленти за панделките също са 10 см подлепени от едната страна. може да се фиксира от двете страни на роклята за да не пада надолу
 самата рокля е почти право парче набрано с ластик под гърдите и над тях като плата е предварително леко набран за да го поеме ластика
на гърдите стои така понеже съм сложила 3 укрепителни лентички от вътрешната страна вертикално между ластика под и над гърдите за да стои плата свободно без да се опъва

манекена е голямата ми дъщеричка Grinning

момичета дайте ми съвет коя програма мога да използвам да чертая кройки на компютъра. ако някой знае нещо по въпроса ще ви бъда много благодарна Hug

# 310
  • Бургас
megy_sn кройките си ги правих сама.  червения колан е отделно предната част на колана вцентъра е с ширина 10 см а отстраните по 20 см за да се наберат и да се получат гънките. колана отпред е 40 см. също вътрешното парче на предната част на колана е 10 на 40 но е подлепено за да стои по добре. страничните ленти за панделките също са 10 см подлепени от едната страна. може да се фиксира от двете страни на роклята за да не пада надолу
 самата рокля е почти право парче набрано с ластик под гърдите и над тях като плата е предварително леко набран за да го поеме ластика
на гърдите стои така понеже съм сложила 3 укрепителни лентички от вътрешната страна вертикално между ластика под и над гърдите за да стои плата свободно без да се опъва

манекена е голямата ми дъщеричка :
момичета дайте ми съвет коя програма мога да използвам да чертая кройки на компютъра. ако някой знае нещо по въпроса ще ви бъда много благодарна Hug
И аз си ших подобна рокля,но сложих само ластици и когато се наведа се смъква надолу.Ти къде сложи укрепителните ленти?

# 311
лентичките от вътрешната страна на роклята между долния набор и горния слагаш ги вертикално на 3 места като самите ленти са по къси с около 2 см от плата между двата ластика  . дано си ме разбрала Simple Smile

# 312
Здравейте мили момичета! Миналата година тук някой беше отпечатал учебник по конструиране по системата на Мюлер. Имам важен изпит и издирвам всякакви учебници на Мюлер. 4 часа вече безуспешно издирвам линка, но уви...  Sad не можах да го намеря. Очаквам да ми пишете. Спешно е. Благодаря ви предварително. Embarassed

# 313
  • Бургас
лентичките от вътрешната страна на роклята между долния набор и горния слагаш ги вертикално на 3 места като самите ленти са по къси с около 2 см от плата между двата ластика  . дано си ме разбрала Simple Smile
двете под мишниците,а третата къде?Лентите не са ластични нали?

# 314
  • Бургас-Несебър
лентичките от вътрешната страна на роклята между долния набор и горния слагаш ги вертикално на 3 места като самите ленти са по къси с около 2 см от плата между двата ластика  . дано си ме разбрала Simple Smile
двете под мишниците,а третата къде?Лентите не са ластични нали?

Може би отпред посредата да опъват бюстието.... май става въпрос за ленти - пласмасови банели.
Само изказвам мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт