Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 191
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
Захабяват се, но с тях се храни по-добре- сменям ги по-често и така Simple Smile

# 76
Шишета и биберони - само на Авент. Много съм доволна. А залъгалки - на Камера. Свикна си с тях от родилния дом и не иска никакви други. Peace

# 77
И аз ще вдигна високо двете си ръце за Dr. Brown's . Имам и стерилизатор на тази марка и съм много доволна. Бибероните са много здрави, има 3 или 4 номера дупки и Y-образна.

# 78
И аз ще вдигна високо двете си ръце за Dr. Brown's . Имам и стерилизатор на тази марка и съм много доволна. Бибероните са много здрави, има 3 или 4 номера дупки и Y-образна.

Тръбичката в шишетата има ли индикатор, който да се оцветява по някакъв начин, според това колко градуса е температурата на млякото?

# 79

Тръбичката в шишетата има ли индикатор, който да се оцветява по някакъв начин, според това колко градуса е температурата на млякото?
Не, нямат. Такава тръбичка имат шишетата B-free, която може би е разликата м/у двете.

# 80
ползвам Томи типи Peace

# 81
И с двете деца Авент !

# 82
Здравейте,искам да се допитам до майките ползвали или ползващи бебешки шишета Томи Типи.Въпросът ми понежа формата е по- нестандартна от масовите шишета,удобни ли са както за вас така и за бебчетата?Понеже когато държах едно шише ми се стори много неудобно,а една приателка ми каза ,че когато бебето пие се получава нещо като вакум и беберона се сплесквал... Shocked
Ще съм благодарна да споделите вашите наблюдения,защото ми предстои купуване на шишета и се колебая за марката.

Като цяло съм много доволна от Томи Типи. Удобни за хващане, биберонът имитира зърната. Това със вакума и сплескването се е получавало и при нас, но не е било проблем. Причината аз да спра да й го давам е, че в един момент дупката на най-големия им биберон (мисля тройка) й стана твърде малък. В тази връзка моля споделете от кои марки има големи биберони с големи дупки? Детето ми вече е на 1г6м, дърпа си яко и има нужда от биберон, който пуска с добра струя. Доволни сме от шишето, с което сме в момента - най-обикновено на Бертони. Дупката е супер, пие си нормално, но пък самото шише е само 200тина мл, а и е доста дълго и тясно и трудно за качествено почистване.

И въобще нужно ли е да пие АМ от биберон или вече може и шише с друг вид накрайник?  newsm78

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 20:28 от Бърборанка

# 83
Шишета съм ползвала на НУК,както и стъклено шише на Чико.На Авент използвах чаша с мек накрайник,а и все още я ползвам понякога....А шишетата на Томи Типи-моят син не искаше да пие от тях,не мога да си го обясня това,може би е било заради бибероната,не знам...
А залагалки използвах само на Авент,на Нук бяха много големи и му се допираха в нослето,пречеха му.

# 84
Ползвам Авент и Чико. Чикото с каучуков биберон през първите месеци, сега силиконов. Авент използвам предимно за вода сега.

# 85
  • Бургас
В началото ползвах шише на Dr.Brown (противоколикови,с тръбичка вътре). После на Tomme Tippie, Avent и Маm.
Биберон приема само на Авент и то от 0-3 месеца (сега е почти на годинка).  Grinning

# 86
Ползвах Авент и Чико- доволна съм и от двата варианта. Бяха ми подарили някакво на Дисни- не съм доволна, има много ръбчета и трудно се измива.

# 87
Ние сме на Шишета за хранене Philips AVENT BPA-free. Отлично качество /клинично доказано намаляват коликите - при нас имаше ефект/ и много лесни за почистване. .

# 88
Да ви попитам - ясно е че бибероните се сменят на 3 месеца, мисля, но трябва ли да сменям шишетата, които съм ползвала преди около 4 години с първото дете? Благодаря за отговорите!

# 89
...но трябва ли да сменям шишетата, които съм ползвала преди около 4 години с първото дете?

Разбира се! Особено ако са пластмасови.

Общи условия

Активация на акаунт