Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 194
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за отговора!   bouquet

# 91
Вече ползваме Авент и Чико, защото биберона на Нук е много бавен и той не си изпива цялото мляко.

# 92
В началото ползвах Авент и съм горе-долу доволна, но от втория  месец си купих на Др Браун и съм СУПЕР ДОВОЛНА - удобно е, има ефект от към колики и бибата е много готина и мекичка и Малката с удоволствие цока. Горещо ти го препоръчвам !!!! А залъгалката е силиконова на НУК , никоя друга не признава, а и прилепва супер на устичката.

# 93
Благодаря, ще пробваме и него  Simple Smile. Нашата залъгалка е цялата каучукова на Чико и се ползва и за гризкане, много е практична  Party.

# 94
основно на Авент.
имам и 1 на Chicco.

# 95
Мислех да не взимам шишета, но се наложи да се цедя и сме на Медела и Нук, за сега съм доволна и от двете  Peace

# 96
Ние ползвахме предимно тези на Авент.За кратко ползвахме и тези на Томи Типии, които също не са лоши, но все още се намират на много малко места.И досега ползвам за вода нощем шише Авент.Бибероните залъгалки- също на Авент ползваме.Много са ми удобни, защото си имат своя капачка, а й на малката те най й харесват! Peace

# 97
  • У дома... някъде
И с каката първия път и сега ползвам шишетата на Авент с тази разлика,че тогава съдържаха бисфенол.Залъгалките също са на Авент.Доволна съм. Peace

# 98
  • BG

Томи Типи  Peace

# 99
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз ползвам Авент. Но се чудих дали да не ги сменя със стъклени  Peace

Ако сега тепърва отида да си купя шишета, то със сигурност ще избера стъклените и най-вероятно ще си сменя и тези които имам в момента.

# 100
стъкленото шише няма ли да ти е притеснено да го оставиш в ръцете на детето като започне само да си го държи и да го блъска в масата? Hug

# 101
Използвала съм два вида: на Авент и на Нук.На Нук съм доволна от стъклените шишета, бибероните към тях отговарят на потребностите на бебетата през различните възрасти. Сега малчо пие още АМ и давам с подобно/ стъклено /, понякога и кисело мляко в шише. Според зависи, че сме Мис Каприз.
....В началото и ние бяхме на смесено хранене, доволна съм и от шишетата на Авент 1 и 2 биби като номера на отвор, но по-късно преминах на Нук.Има и силиконови и каучукови биби, въпрос на гледна точка. Късмет!

# 102
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Tommee Tippee са ми най-удобни.
В началото пробвах и Avent, но въобще не останах доволна   Peace

# 103
Значи да ти кажа много шишета имам  Laughing Бях купила на Авент в началото но моят син реши че неиска силиконова биба  а Авент нямат каучокови.Така че купих на Нук и съм доста доволна.Подариха ми и на B Free+ много съм доволна и от тях а бибите на Нук стават и на тях докато при Авент няма такова нещо.Ако ще сменяш биба  при Авент неможе трябва да купиш цяло шише.А на мен ми пропускаха понякога лигавника на сина ми беше мокър.Има сайт на B Free+ влез и виж може да има опция да си ги поръчаш по интернет.Те наистина са са страхотни. Успех  Wink

# 104
Радостина, аз имам Авент и си сменям бибите без да купувам цяло шише. Не разбрах какво имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт