Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 204
  • 558
  •   1
Отговори
# 105
Имам предвит че други биби от други марки не стават на шишетата Авент защото много текат.Както се случи при мен че трябваше да сменя с каучукови биби а самата фирма не прави такива.А за тези които говоря на B Free+ стават и с  бибите на Нук.Явно тези на Авент не са стандартни за всички. Wink

# 106
И ние ползваме шишета и силиконови биберони на Авент . Като се роди малкия пробвах с каучукова биба на Чико ( нали уж са по-меки ), но я плюеше и я махнах .  Wink

# 107
Dr. Brown и с двете деца. Доволна сьм.  Peace

# 108
Вече да, има два вида от тях  - на едните пластмаската стои жълтеникава ( златна), а на другите - мътно бяла. Peace
Аз искам да попитам кои са по-добри: жълтеникавите или мътно белите?

# 109
Вече да, има два вида от тях  - на едните пластмаската стои жълтеникава ( златна), а на другите - мътно бяла. Peace

Това си е по-скоро избор на бебето. Моята дъщеря ползваше силиконови до към 4-5 месеца (мътно белите както ги наричате), а след това мина изцяло на каучукови (жълти). След появата на зъби, силиконовите не се препоръчват - лесно могат да бъдат отхапани Wink Но има деца, които са си на силиконови през цялото време. До колкото стм чела, каучуковите имат тежък мирис, не всяко бебе го приема като естествен (какъвто е, за разлика от силикона).

# 110
шишето ми на Dr. Brown е отгоре с три дупки на капачката, разбрах, че са за сокчета, но знаете ли как се ползват?

# 111
На кучуковите биберони на Плейтекс пише, че се изваряват само един път - когато са нови, после само се мият, защото каучукът се раздува и си променя формата. В началото ги изварявах всеки път и ги сменях на 2 седмици. Сега нямат тежка миризма.

# 112

Това си е по-скоро избор на бебето. Моята дъщеря ползваше силиконови до към 4-5 месеца (мътно белите както ги наричате), а след това мина изцяло на каучукови (жълти). След появата на зъби, силиконовите не се препоръчват - лесно могат да бъдат отхапани Wink Но има деца, които са си на силиконови през цялото време. До колкото стм чела, каучуковите имат тежък мирис, не всяко бебе го приема като естествен (какъвто е, за разлика от силикона).
Ставаше въпрос за шишетата на Avent. Кои са по-добри PP(самите шишета са мътно бяли) или PES(самите шишета са жълтеникави)? Някой знае ли каква е точно разликата между тях?

# 113
Аз съм доволна от мътно белите. Не се захабяват толкова бързо като другите...пък и мътно белите имат един ринг горе на гърлото на шишето и не са ми текли никога, защото уплътняват хубаво, докато т.нар. златни, нямат такъв ринг.

# 114
Някой знае ли каква е точно разликата между тях?

Материалът, от който са направени и липсата на адапторен диск на гърлото при едните.

# 115
Ние откакто сме на АМ сме със шишетата на Tomme Tippee и съм много доволна от тях и малката много си ги харесва не иска да яде от друга марка. Пробвах да и давам да яде от NUK обаче упорито го отказва, когато има мляко в него приема го само, когато е с вода.  Simple Smile

# 116
Ползвала съм на NUK

# 117
Авент без бисфенол ,Томи Типпи за водата !

# 118
Нук - шишета, биберони, залагалки baby_neutral

# 119
  • София
Авент и Томи Типи. Май Авента е по-добре. Аз харесвам повече жълтеникавите, защото имам чувството, че другите остават мазни след миене.

Общи условия

Активация на акаунт