Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 837
  • 727
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте,момичета!
Четох назад за жена на име Теменужка от Пловдив,за която имаше само положителни отзиви!Много моля ,някой ако има координати да  ги напише тук, или на лични-благодаря за което!
Всичко добро и късмет! Успешна седмица!

# 196
Имаше няколко поста на хора, които търсят услуга в Пловдив.
Имам близка жена, която практикува гадаене, не и видях името до сега споменато. За да не се счита за някаква агресивна реклама, мога да услужа на някой, който се интересува, като пратя телефон на лично съобщение.
Жената е от български етнос, много е позитивна и добронамерена спрямо хората, не ги подвежда поради комерсиални подбуди и е дълбоко религиозен човек.
Аз преди години останах дълбоко изненадана, след като някак си не съвсем сериозно от моя страна се допитах до нея.

zdravei moje li da mi pratish kordinati na tazi jena ot Plovdiv!Blagodarq predvaritelno!

# 197
  • Parsberg
За пореден път давам координатите на Огняна от Стара Загора.Моля ви четете назад в темата защото не мога да давам телефона на всеки по отделно.Дадох на много но никой не каза дали се е свързал и какво е мнението за тази жена.аз съм ходила преди доста години и тогава останах доволна.Ето телефона ;0888579736 ОГНЯНА

# 198
  • на тавана в кошницата
Момичета, знаете ли актуален телефон на гледачката от Боян Ботево?

Здравейте,тази гледачка от Боян Ботево е в Хасковска област,много работи съм чувала за нея,че направо с имена работи и е много добра,като такава,обаче мисля,че приема само при "спешни проблеми",а не така ...Имах желание да отида при нея,но ми се видя далечко и се отказах..
Сега друго...има една женица,която работи с полицията и казва много неща които са 1 към 1,казва се Весела,от едно Врачанско село е.Аз съм ходила при нея.Жената е инвалид смисъл ходи трудно и с бастун,взема-каквото и дадеш,но познава много.когато отидох при нея освен "Добър ден" нищо друго не съм казвала,но останах много впечатлена от нея.Различни хора са ми казвали за нея,обаче аз не съм изявила желание да ходя,но преди седмица отидох и се уверих,че страшно много неща казва за минало,бъдеще.
Ако може координатите на тази жена Весела или Веселина от врачанското село и работи с полицията.

# 199
Момичета, знаете ли актуален телефон на гледачката от Боян Ботево?

Здравейте,тази гледачка от Боян Ботево е в Хасковска област,много работи съм чувала за нея,че направо с имена работи и е много добра,като такава,обаче мисля,че приема само при "спешни проблеми",а не така ...Имах желание да отида при нея,но ми се видя далечко и се отказах..
Сега друго...има една женица,която работи с полицията и казва много неща които са 1 към 1,казва се Весела,от едно Врачанско село е.Аз съм ходила при нея.Жената е инвалид смисъл ходи трудно и с бастун,взема-каквото и дадеш,но познава много.когато отидох при нея освен "Добър ден" нищо друго не съм казвала,но останах много впечатлена от нея.Различни хора са ми казвали за нея,обаче аз не съм изявила желание да ходя,но преди седмица отидох и се уверих,че страшно много неща казва за минало,бъдеще.
Ако може координатите на тази жена Весела или Веселина от врачанското село и работи с полицията.
Веселина е от село Мраморен,Врачанско...онзи ден говорих с нея лично и жената ме помоли да не давам телефона и-защото и без това по телефон не може нищо да каже за каквото и да е.До сега никого не е върнала,въпросът е че това е личният и телефон и не го дава на всеки.

# 200
  • на тавана в кошницата
Това село след Враца ли е и дай някакъв адрес, че да тръгна да питам хората за нея ...? newsm78

# 201
Много моля и на мен тел. на тази врачка Румяна

# 202
Моля препратете ми тел на тази Румяна,,благодаря

# 203
Здравейте Simple Smile Някой знае ли за жена от Велико Търново, която да гледа и да не е от т.нар. "шарлатанки"? В по-предишните теми намерих само едно име, но ми се иска да имам и други опции Simple Smile

# 204
Здравейте Simple Smile Някой знае ли за жена от Велико Търново, която да гледа и да не е от т.нар. "шарлатанки"? В по-предишните теми намерих само едно име, но ми се иска да имам и други опции Simple Smile
Чувала съм много позитивни отзиви за Себа от Шемшево, но се занимавала с хора със сериозни проблеми.

# 205
Чувала съм много позитивни отзиви за Себа от Шемшево, но се занимавала с хора със сериозни проблеми.
А знаеш ли как да се свържа с нея?

# 206

Миналата седмица ходих при Мария Станкова в Тракия. Много съм впечатлена, от това, че позна много неща, които няма как да знае. Сега ще видим дали ще се изпълнят нещата в бъдеще. но определено има дарба и говори бързо, все едно й от вътре идва информация

# 207
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Марчело или да е чувал отзиви за него? Ще бъда много благодарна да чуя Вашите мнения. Колебая се дали да си направя онлайн таро консултация при него.

# 208
Аз съм звънял на Марчело, по телефона ми се стори доста убедителен. И не ми заговори директно за магии както правят други. Бях решил да ползвам услугите му но се случи нещо друго и отложих. Ако се свържеш с нещо сподели. На мен ми се стори сериозен до колкото е възможно

# 209
Аз съм звънял на Марчело, по телефона ми се стори доста убедителен. И не ми заговори директно за магии както правят други. Бях решил да ползвам услугите му но се случи нещо друго и отложих. Ако се свържеш с нещо сподели. На мен ми се стори сериозен до колкото е възможно

Благодаря Simple Smile А спомняш ли си какви бяха таксите му - приемливи или са от скъпите?

Общи условия

Активация на акаунт