Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
   Ако е така,направо съм изумена ,как никой не може да се справи години наред с „Есмералда"!!!!!
   Ето ,аз вече съм и „длъжница" 40 лв. ,без изобщо да имам представа за нея до днес !Разбрах, че най-често рекетира хора около 75-80 год..Горките хора!Все пак си мисля ,че не може да не може!!!!!!Незнам какво да измисля,защото е станала май доста нагла ,защото ако преди са предлагали само боклуци,то сега вече на „астралната и карта "излиза ,че живота ми зависи от това дали ще купя нещата или не.Даже срока е само 5 дни.Как се приема това от един възрастен човек.
 Май всичко трябва да има начало и край!!!
Със сигурност има начин да предприемеш някакви действия като например да напишеш един имейл на "Господари на ефира",но най важното е да ги провокираш и да кажеш че в интернет форумите се разпространява информацията че има подкупен репортер от тяхното предаване за да не се излъчва това.Така че те непремено ще се опитат да опровергаят .Може да се опиташ чрез полиция и агенция за защита на потребителите ако ти се занимава.

# 256
 Незам къде мога да се оплача.Не разбирам от тези неща . Какви организации или сдружения има?
 Полиция или съд направо е смешно да се занимават с това,а и не биха обърнали особено внимание.Аз не съм възрастна ,бедна и самотна и не може никой да ме подведе,но представете си психиката на такива хора каква е.Това направо е гавра с тях.В днешно време при нашия начин на живот в страната ни -предпоставки за манипулиране и зарибяване колкото щеш.

# 257
Незам къде мога да се оплача.Не разбирам от тези неща . Какви организации или сдружения има?
 Полиция или съд направо е смешно да се занимават с това,а и не биха обърнали особено внимание.Аз не съм възрастна ,бедна и самотна и не може никой да ме подведе,но представете си психиката на такива хора каква е.Това направо е гавра с тях.В днешно време при нашия начин на живот в страната ни -предпоставки за манипулиране и зарибяване колкото щеш.
Копни писмото и го разпрати до повечко медии.

# 258
Копни писмото и го разпрати до повечко медии.

особено до в "24 часа"

# 259
Здравейте!Някой ходил ли е при Керанка от с.Русокастро?Или при  някоя добра гледачка в Бургас?Благодаря предварително!!!Чувала съм много добри отзиви за нея!Благодаря предварително! Wink Wink Wink

# 260
Извинете, в последните месеци ми се случват много лоши неща и за капак, с момичето, което много се обичахме наскоро скъсахме. Все нещо не ми върви и изведнъж непотръгнаха нещата. Та следния ми въпрос да ми препоръчате някои от София или от квартал Люлин, който може да ми помогне, ако имам направена магия и в любовта, защото много се обичахме и разбирахме с мойто момиче и изведнъж се обърна всичко, което е много странно и почна да не ми върви, а преди бях голям късметлия и щасливец, но се преобърна и мисля, че някакво странично влияние осещам и не е на добре. Ако може да ми препоръчате някои добър в тази област с магиите и любовта.

# 261
Извинете, в последните месеци ми се случват много лоши неща и за капак, с момичето, което много се обичахме наскоро скъсахме. Все нещо не ми върви и изведнъж непотръгнаха нещата. Та следния ми въпрос да ми препоръчате някои от София или от квартал Люлин, който може да ми помогне, ако имам направена магия и в любовта, защото много се обичахме и разбирахме с мойто момиче и изведнъж се обърна всичко, което е много странно и почна да не ми върви, а преди бях голям късметлия и щасливец, но се преобърна и мисля, че някакво странично влияние осещам и не е на добре. Ако може да ми препоръчате някои добър в тази област с магиите и любовта.
Ако смяташ да правиш любовна магия не те съветвам.Но ако се интересуваш дали ти имаш направено някакво енергийно въздействие ще те посъветвам да не се доверяваш на всеки ,защото обичайно  шарлатаните веднага лепват етикета"магия".А и така като  гледам какви черни мисли са те налегнали много въроятно и сам да си причиниш това.Вече писах за Пиналски от когото съм 100% доволна.Ясновидството е он лайн или по имейл.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:06 от asya asya

# 262
Да, разбирам те, но на мен ми трябва човек, при който да отида лично, а не по нета и със смс-и да се върши работа, човек да те види и прецени. Ще споделите ли някои добър  в тази област за разваляне на магии и да е от София. Благодаря предварително Simple Smile

# 263

Аз съм доволен от Теди Куцева. И преди съм писал за нея. Тя прави восъколеене.
На лични съм ти оставил координати.

# 264
Здравейте.Някои да е ползвал услугите от този сайт.Споделете мнение  bouquet

# 265
  • Хасково
Кой сайт?

# 266
Ох извинете  ooooh!.Ето този http://charodeistvo.blogspot.com/

# 267
Това звучи зловещо:
За пълно подчинение и обвързване
За раздяла на любовници или семейство
За раздяла на двойка
Ритуали за нанасяне на вреда или отмъщение
За разоряване на враг или бизнес конкурент
За пълно унищожение на врага

УЖАС .....ХОРА ,НЕ ПРАВЕТЕ ТАКИВА РАБОТИ .
ЗЛОТО ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА ПРИ ТОЗИ КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ.
ДАЖЕ"БЯЛАТА МАГИЯ "ЗА ЛЮБОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНА ЗАЩОТО КАРАТЕ ЧОВАКА ДА ДЕСТВА ПРОТИВ ВОЛЯТА СИ И МУ НАЛАГАТЕ СВОЯТА-ПО ТОЗИ НАЧИН ГО ИЗТОЩАВАТЕ ЕНЕРГИЙНО И ДАЖЕ МОЖЕ ДА УМРЕ.
МОЛЯ ВИ, ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТОЗИ САЙТ.
ВСЯКАКВА МАГИЯ КОЯТО СЕ ПРАВИ ЗА ПОЧИНЯВАНЕ НА ЧУЖДА ВОЛЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНА.СЛЕДВА ТЕЖКО КАРМИЧНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТОЗИ КОЙТО Я Е НАПРАВИЛ И ТОЗИ КОЙТО Я Е ПОРЪЧАЛ

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:41 от asya asya

# 268
вижте извадка от коментар:
Имам Въпрос. Можете ли да ме снабдите с някой прост и действен ритуал за смърт, с който да одстраня един омразен за мен човек? Готов съм да заплатя и по-висока сума от обявената за такъв ритуал. По разбираеми причини ще остана анонимен.
и отговор
ThE Fi®E каза...

Можем да ти дадем най-простия и най-елементарния ритуал за целта, който ще подейства не по-късно от 40 дни след направата му.
Представяте ли си ако тези хора наистина предлагат качествени услуги какво става.Излиза че за 50-100 лв мога да си оправя живота или да вгорча чуждия.Само се надявам това да е лъжа и само да взимат парите на хората ,защото това ще бъде по добрия вариант.Само бях чувала за направа на магии ,ама това с очите си видях ....след 40 дена човака щял да се пръкне в гроба...Остава ми да се моля всичко да е лъжа и обир на доверчивите и зли хора.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:53 от asya asya

# 269
  • София-в сърцата на моите деца
Това си плаче за "Господари на ефира"... Peace

Общи условия

Активация на акаунт