Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 930
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В Руската има Серафим , а в нашата черква има Свети Мина.Многократно съм си търсила от него , понякога съм получавала , понякога не.Преди доста време една служителка в черква ми каза нещо много лесно и от тогава  го правя.А то е : когато искаш нещо се молиш на светията да ти покаже какво да направиш , палиш му свещичка , оставяш монета и до 2 - 3 дни ако може да получиш отговор на питането си.Лично аз понякога съм получавала и то доста ясни сънища,или съм срещала нужния човек.Наистина действа,но само понякога.........

# 316
Налага се да изтрия поста си,по лични съображения! Peace

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 18:23 от Сисссс

# 317
Сиссс, браво много си права и аз съм на това мнение. И на мен ми се е случвало нещо много подобно, но в момента не съжалявам за нищо искам само Бог да ми даде това което ми е определил и най-вече здраве за всички около мен.
И аз съм обиколила сума ти си гледачки, последните бяха даже наскоро.... едната каза едно, а другата противоположното. Ще видим...Но единствено се моля да сме живи и здрави, другото е човешка направия!

Желая на всички ви най-вече здраве!!!

# 318
Благодаря сисссс за откровенията.
Време е всички да разберем че нищо което ни се случва не случайно ,а има дълбок смисъл да ни научи на нещо.Никога да не спираме да се надяваме и молим и вседневно, да благодарим на бога за това което имаме.искам и аз да се присъединя към твоята приятелка с думите:
Благодаря ти господи че съм здрава аз ,децата ми и съпруга ми.
Благодаря ти от все сърце че ни даваш сили да се борим
Благодаря ти за всичко това което притежаваме .
Благодаря ти че всички се обичаме и сме сплотено семейство.
 Благодаря ти и дай на останалите това за което мечтаят

# 319
Сисссс ,благодаря за откровението ,съгласна съм с постовете ти Peace
Вокс  bouquet Peace Peace Peace

# 320
ket1313   това във всяка църква ли става? В смисъл трябва да има мощи на някой светец или просто пред която и да е икона....?

# 321
  • София
ket1313   това във всяка църква ли става? В смисъл трябва да има мощи на някой светец или просто пред която и да е икона....?
   Няма значение в коя църква си,иконата на светията я има във всички.

# 322

А монетата в даренията ли я пускаш?

# 323
  • София

Жената ми беше казала , че е важно  да го правя от сърце и да не окайвам даденото.Остави я там където ти подскаже интуицията.Не е казано ,че това е вълшебния начин за намиране на всеки отговор,но когато е било наистина важно съм получавала такъв.

# 324

Жената ми беше казала , че е важно  да го правя от сърце и да не окайвам даденото.Остави я там където ти подскаже интуицията.Не е казано ,че това е вълшебния начин за намиране на всеки отговор,но когато е било наистина важно съм получавала такъв.

Да видим дали съм разбрал - отивам в църква, избирам си иконата на някой светец, паля свещ и го моля да ми даде отговор на важен за мен въпрос. Оставям някъде монета където сметна за правилно като всичко го правя от сърце. И ако се получи (което не винаги става) до 2-3 може да получа отговор на въпроса си?

# 325
javkatap, ако си от София и имаш възможност отиди до манастира Свети Мина след кв. Бенковски. Там има параклис на Дамян и Козма, който се отключва. Имаш желание или важен въпрос, задаваш го наум, или не - ако си отишъл конкретно за това, то е ясно. Ако отключиш без проблем, имаш положителен отговор, ако имаш какъвто и да е проблем с отключването - отрицателен. Само в делнични дни! Иконата, а и самото място са много силни!

# 326
judie не съм от София но много често съм там, знам кварвала но не знаех за параклиса. Значи отговора е само Да или Не?

# 327
  • София

Да видим дали съм разбрал - отивам в църква, избирам си иконата на някой светец, паля свещ и го моля да ми даде отговор на важен за мен въпрос. Оставям някъде монета където сметна за правилно като всичко го правя от сърце. И ако се получи (което не винаги става) до 2-3 може да получа отговор на въпроса си?

В избрана от теб черква потърси иконата на Свети Мина,намира се в ляво от олтара обикновено,жената която ми каза този ритуал говореше за светията като за един от нас.Той е този ,който бил най - близо до хората и представял на всевишния исканията им.А за Манастира , носещ името му мога да кажа само хубави думи.Когато за първи път застанах пред иконата бях като омагьосана,немога да опиша преживяното.А когато влизам в храм ми е казано първо да благодаря и след това да искам.А когато получа искано,отново да благодаря.

# 328
Благодаря за инфото! При първа възможност ще отида. Между другото ако си говорим за такива места аз съм ходил преди 4-5 г на Кръстова гора. Ето това място е много яко.....Ако някой има възможност нека отиде. Имаше един извор от който ако се полееш с вода от него здравето няма да те напуска. Поне така се говореше тогава. има и други хубави нещата там.

# 329
Относно енергиините места,мога да споделя,че едно много особено чувство ме обхвана,когато отидох за първи път на Шипченския манастир! Същото усещане изпитах,когато влязох в църквата "Свети Георги" в село Златолист.Там е живяла Преподобна Стойна. Не може да се опише с думи,трябва да се почувства! Peace

Общи условия

Активация на акаунт