Тема Незабравима (Unutulmaz) 144

• 25 521
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Момичета забелязахте ли визията на Еда в предстоящата серия?
Сега остава отново да почнат с детски постъпки и от успялата дизайнерка да не остане нищо и аз вече съвсем ще се откажа от това сериала да има добър финал.
Също не ми хареса сцената какви погледи палави Харун мяташе на Мелда, когато я покани да работи с него във фирмата  #Crazy. То такъв ценен кадър като нея сигурно в цял Истамбул няма  hahaha
Почвам да се чудя това момче всъщност наясно ли е, че забърква нова каша, която май Еда пак ще сърба. Вече взех да съжалявам горкото момиче, че го е срещнала въобще.....

Ех ами тя Еда покрай Хубавелко трябва да се научи да не го ревнува толкова. Ако ли не горко и. То не става така хем хубав хем богат той Харун да няма все слепи служителки да взима я. hahaha hahaha

hahaha JoyАми така де....много мераклийки много нещо.А ако и за нас знае ....Направо при Арас да отива.За там опашката е малка hahaha Joy hahaha

# 616
За Мелда може би е плюс е ще работят заедно. Така Мелда сама ще се убеди че отношението на Харун към нея не е в личен план а само професионален. Последния път и каза че я назначава и си тръгна остави я без да и обръща внимание. Еда може да се цупи но нема да е задълго защото Харун и достатъчно и доказва нон стоп любовта си

# 617
  • Варна
Тонитка, благодаря за преводите.  bouquet  bouquet
Ако съм на Харун щях да си насвия сърмите, а не постоянно да вдигам скандали от ревност  ooooh!
Дори да не е спал с Едже, факт е ,че са били близки.. Еда не е живуркала с никой мъж, докато него го е нямало, така че не знам откъде му идват огромните претенции.. ooooh!
Като го видя да я дърпа така и да й крещи се чидя, как го търпи  newsm78 #Crazy
И изобщо така ли трябва да се отнася към любимата си.. Thinking

Между другото и аз винаги съм обръщала внимание на това колко груб понякога е Харун към Еда- бута я, дърпа я, стиска я за ръцете и раменете, блъска я, крещи й, насила я води насам- натам, сега и на леглото я налегна- тя се притесни доста, целува я насила....И с думи доста я наранява...Тук в темата все ми отговарят, че така се държи мъж с жена, която не му е безразлична, но мисля, че е твърде краен в реакциите си! И тая бясна ревност- що?! Еда реално не му е давала повод за ревност, всичко е болна фантазия, чак толкова, че дори Харун умишлено създаде това недоразумение за отношенията му с Едже като остави Еда да се съмнява, че са имали любовна връзка и в крайна сметка жестоко да страда! Crossing Arms

# 618
  • По света и в нас.
Момичета,невероятни сте.За два дена пишете една тема,ето на това най се кефя.
Пожелавам ви през  Новата 2011г. да продължавате да сте толкова неуморни.

# 619
Малко колажчета на съседите!

# 620
Тонитка, благодаря за преводите.  bouquet  bouquet
Ако съм на Харун щях да си насвия сърмите, а не постоянно да вдигам скандали от ревност  ooooh!
Дори да не е спал с Едже, факт е ,че са били близки.. Еда не е живуркала с никой мъж, докато него го е нямало, така че не знам откъде му идват огромните претенции.. ooooh!
Като го видя да я дърпа така и да й крещи се чидя, как го търпи  newsm78 #Crazy
И изобщо така ли трябва да се отнася към любимата си.. Thinking

Между другото и аз винаги съм обръщала внимание на това колко груб понякога е Харун към Еда- бута я, дърпа я, стиска я за ръцете и раменете, блъска я, крещи й, насила я води насам- натам, сега и на леглото я налегна- тя се притесни доста, целува я насила....И с думи доста я наранява...Тук в темата все ми отговарят, че така се държи мъж с жена, която не му е безразлична, но мисля, че е твърде краен в реакциите си! И тая бясна ревност- що?! Еда реално не му е давала повод за ревност, всичко е болна фантазия, чак толкова, че дори Харун умишлено създаде това недоразумение за отношенията му с Едже като остави Еда да се съмнява, че са имали любовна връзка и в крайна сметка жестоко да страда! Crossing Arms
Ами в комшиите е така. Всеки ужд мъжки поглед към тяхното се брои най малко за скандал и бой. Не се дава птие да прехвърка дето се вика

Ох извинете ме ч`ч`ч` то на клавиатурата ми засич`а

# 621
За Мелда може би е плюс е ще работят заедно. Така Мелда сама ще се убеди че отношението на Харун към нея не е в личен план а само професионален. Последния път и каза че я назначава и си тръгна остави я без да и обръща внимание. Еда може да се цупи но нема да е задълго защото Харун и достатъчно и доказва нон стоп любовта си

Може би защото Мелда се е съгласила да работи с Харун, за това Бату да се ядосва и да я изнасилва. Може в един по-късен момент да атакува хубавелко с този факт  newsm78
Леле, какви глупости ми идват наум. Май е време да си лягам....

# 622
  • София

Ох и тя Мелда покрай тоя перко Бату.....ще има ли време за работа и интересно той пък като разбере /Бату/къде ....работи newsm78 #Crazy newsm78Направо ще я ликвидира.Ако такава участ са и отредили....на Мелда......страшно става Shocked

# 623
  • Варна

Да, ама сега става страшно! Thinking Еда и тя е доста импулсивна и ревнива, и като разбере, че Харун е поканил Мелда да работи с него, едва ли ще е очарована! Crossing Arms Да не говорим, че тя каза на Харун, че е приключила с него и сега се иска само дъщеря си и може да реши малко да го накаже като го знае колко е ревнив- една думичка и батко Арас е дотърчал веднага- колкото е влюбен и загрижен за Еда! #Crazy Е, тогава вече ще стане наистина горещо и страшно! #Shocked smile3555
Пепелке, колажите са великолепни! thumbsup

# 624
  • София
Голям зор ще е ...докато Бату не бъде...разкрит.Много още ще наранява и мъсти smile3516 smile3506 smile3513 Weary

В срядата ще става ...вече страшно
Бату....как хвана я Мелда на тясно
Тоз перко ...докога ще се налага
Превърна филма ни в психо...сага
Мелда ....дано ...да се изплъзне
От лапите на този   психо....пудел
Че идва вече..... Новата Година
И суровачка сме приготвили
За пуделската му... гърбина
Къдриците му в миг ще се изправат
От нашата....дрянова тояга

# 625
Ами в комшиите е така. Всеки ужд мъжки поглед към тяхното се брои най малко за скандал и бой. Не се дава птие да прехвърка дето се вика

Ох извинете ме ч`ч`ч` то на клавиатурата ми засич`а
Да, ама сега става страшно! Thinking Еда и тя е доста импулсивна и ревнива, и като разбере, че Харун е поканил Мелда да работи с него, едва ли ще е очарована! Crossing Arms Да не говорим, че тя каза на Харун, че е приключила с него и сега се иска само дъщеря си и може да реши малко да го накаже като го знае колко е ревнив- една думичка и батко Арас е дотърчал веднага- колкото е влюбен и загрижен за Еда! #Crazy Е, тогава вече ще стане наистина горещо и страшно! #Shocked smile3555
Пепелке, колажите са великолепни! thumbsup
Ако го направи то ще е само заради сценаристко хрумване. Иначе по принцип с това обгрижване дето и прави Харун нонстоп хич няма да го доглежда. Тя знае Харун колко изтърпя за да се откаже от Мелда. Другото си е хрумка отгоре дето се вика

# 626
Гледах пак фрагмана голям екшън ще се вихри другата сряда

# 627
  • София
Гледах пак фрагмана голям екшън ще се вихри другата сряда
newsm10 smile3521 newsm10Очаква ни многоооо голямо цунами.Най-много ме впечатли погледа на Мелда......безмилостен и кръвожаден и в същото време все едно е упоена като дрогирана.Верно опит за изнасилване ....голям шок.Дали тоя перко не е подхвърлил нещо и за деянията си до сега newsm78 #Crazy

# 628
# 629
  • София
За всички момичета и момчета,които утре раничко....ще пътуват за там където ще посрещнат Новата Година. smile3525 newsm51 smile3525
Лек път.Приятно изкарване.Весели и прекрасни купони. newsm68 newsm44Пожеланията.....ще си ги намерат тук в любимата ни тема НЕЗАБРАВИМА

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 01:23 от bob_99

Общи условия

Активация на акаунт