SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • КиТ

Подмаз,подмаз Mr. Green

# 346
Галчееее, обичам те Joy, цъках навсякъде по снимката с надеждата да изкочи Сам из цветята, но не би...
Леле, още колички hahaha

# 347
  • КиТ

Плами, я пак си виж домашното hahaha

Имаше,технически проблеми по трасето Twisted Evil,но вече са оправени,глей ква съм работлива,чек 3 съм ги наредила Sunglasses Mr. Green

# 348
Impalа, наистина ме втрещи! Този тип музика не ми е от любимите и дори не бих се заслушала, а то си го пее човекът, даже за "Non Timebo Malo" се споменава малко по-рано - I will fear no evil. Да се направя на запозната - това бяха думите, издълбани на дръжката на Колта. Simple Smile И не били умисъл на сценаристите, както си мислех, ами било цитат от библейски псалм. Simple Smile

# 349
 Hug  Hug Hug  цък    подмаааааааааз  Hug Hug Hug

# 350
bichi,

Те т'ва е 'цък' Joy Joy Joy ! Напролет, като ме удари ***, ще взема да си овършея градинката hahaha .

Dana,
Tи понеже няма да се подмазваш, да те поздравя, а - ЦЪК! Иде ми да го изпия!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:49 от Impala

# 351
Да не съм влязла в градинарски сайт или в сайт за колички  Joy  

и     естествено и обяснимо това запомних от прочетените 5-6 страници на темата  Joy  Освен това, Сами гимнастира в  поза "ръчна количка"  Grinning  Апропо, по магистралата изобщо, и в частност около Пазарджик  Joy,   не се наблюдават СПН колички, ни празни, още по-малко пълни. Инче, и квооо, чакаш Сам да изскочи изпод цветята хаххаха   А да ти запее, не щеш ли  Mr. Green  По супер добра физическа форма  Grinning

Миша може да си бъде спокойно гуру и да има последователки бюлюци, може и любовен гуру да е  Grinning

Плами, да не би да започва новият сезон на Истинска кръв?

# 352
  • КиТ
Биче тъй ни е честно Crossing Arms Mr. Green

Плами, да не би да започва новият сезон на Истинска кръв?

Не,чяк лятото юни месец нейде,темата ни е необичайно активна поради главно спамене и лиготии Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha Ти следиш ли го? Hug Hug Hug Hug

Ся като ви чета на зад открих,че имате група във фейса Краули ша та замоля да ма добавиш,пратила съм заявка Flutter Mr. Green

# 353
Добавих те! Wink Simple Smile Уелкъм!

И да не ми е спам поста, Импалка, разтрепера ми се сърцето! Heart Eyes Направо място не мога да си намеря, гледайки как секси е набола тази брада..... ох, чак ми се иска да пипна монитора с пръст, за да опитам боцка ли - такива мисли ми навява... Simple Smile

Благодарско и да се подмажа и аз:
цък за голяма. Wink

# 354
цък Импалка, нали знаеш, че аз съм м/у двата свята (трита  Rolling Eyes)

Дейна, докосни ме не боде ...

Ааа Пламски, кой кък може, Сити не е казала правила за подмаzването  Joy Joy Joy

А ето и неЩо за подръжничките на Райската Градина (Кас)
(цък за по голямо)

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:19 от bichito

# 355
  • КиТ

Добре заварила Hug Heart Eyes Hug
Имаше едно сравнение на Сам,Дийн с кучета,та да постана и аз една,много сладък тука Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И щях да ва запитам въпрос към градинарките:Как по ви харесва Сам с или без бритон?
На мен лично по ми е сладък с бритон,някъв малчо изглежда с него Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 356
Импалка, тука нещо раздразнен ми се струва - защо ли?

А тук дали е боцкав?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:58 от Dana_Scully

# 357

Миша може да си бъде спокойно гуру и да има последователки бюлюци, може и любовен гуру да е  Grinning

Ами жена му е спец по любовните теми, специализирала е сексология и е написала книга със заглавие от типа "Наръчник на тройката", смисъл на трима спящи индивида, абе ето я:

Та нейните интереси са такива, така, че Миша има опит със сигурност  Rolling Eyes Laughing

А аз Мишата си го представям като любовен гуру като пропаднал Кас, готов за оргия :

bichito мерси за Райската градинка с управителя барабар  newsm51

подмаз и аз :

Цък за да познаете момчето с червеният потник Simple Smile
Неповторимата нацупена мутричка на Сами

# 358
Импалка, тука нещо раздразнен ми се струва - защо ли?

Не знам, но щом е в мен бързо-бързо ще му се оправи настроението Mr. Green .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:20 от Impala

# 359
aз се улях - *засрам*, за наказание отивам да си пускам поредната серия от завтарянето на 4ти сезон  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт