SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Розе, Би, благодаря   bouquet Ние се включвахме, ама откъм подръжката. Импалко, и за теб  Hug ,предварително за труда!

# 601
Розе мила, сега вече може да отидем и да се почерпим . Благодаря ти, ето на това му се вика завършек.

Импалка
, благодаря и на теб за труда които полагаш за да ссъбереш писанките ни на едно място. и Щом предпочиташ да гледаме така , така да бъде.  Hug

# 602
  • # супернатурална #

Е как се събра толкова много еротичен заряд в едно нищо и никакво...потупване с палка  Rolling Eyes

# 603
Е как се събра толкова много еротичен заряд в едно нищо и никакво...потупване с палка  Rolling Eyes
Защото е Дийййййн (знаете как да се чете) Уинчестър, не съм аз - .
Joy Joy Joy

# 604
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Тази емотиконка е също като мен, когато се пробвам да готвя  Mr. Green
Импалко, а гифчето от серия ли е, или случайно заснето?

# 605
  • гр. София
Розе, Би, благодаря   bouquet Ние се включвахме, ама откъм подръжката. Импалко, и за теб  Hug ,предварително за труда!

Включвате се вие друг път. Я се включвайте активно в писането (рече Чък и погледна строго).

Розе мила, сега вече може да отидем и да се почерпим . Благодаря ти, ето на това му се вика завършек.

Импалка
, благодаря и на теб за труда които полагаш за да ссъбереш писанките ни на едно място. и Щом предпочиташ да гледаме така , така да бъде.  Hug

Подкрепям за почерпката!Отиваме!

Импалка, и аз ти благодаря, че ще събереш всичко на едно място  Hug

Защото е Дийййййн (знаете как да се чете) Уинчестър, не съм аз - .
Joy Joy Joy

С тая точилка вземи една баничка да разточиш...Направо ми се прияде Blush

# 606
Галче,
От 6.01 е.

Розе,
Аз няма да се включа в писането, със сигурност - не ми се иска да го разваля Blush .
И баница не мога да правя Tired , но ето това го мога и ви черпя.
Гушки и цунки от мен. Ако много стискам или случайно пусна език, сритайте ме по гумите - може и да разбера нАтвърда Laughing .

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 15:48 от Impala

# 607
  • # супернатурална #
Леле, Ималко! Това сьомга ли е отгоре! М-м-м  Heart Eyes И аз сега ще мъча една

# 608
Не - speck. Прилича на нашите пастърма, филе 'Елена'. Неядящите месо няма да ме разберат, но притрепервам за такива неща.
И понеже пак оспамих до краен предел Blush - цък, за да видите други обекти, за които съм гладен и опасен хищник.

# 609
  • гр. София
Импалка, благодаря за пицата (или каквото е там). Аз такова...ако не е много нахално, нещо вегетарианско мога ли да си поискам, че не ям животинки  Rolling Eyes

# 610
  • # супернатурална #
Оо, пред крехко Уинчестър никаква пастърма не вАжи
Извинете, че надникнах и видях прелюдията ви. Тамън да те отвие  Laughing

# 611
Розе, Hug
Може, разбира се: цък (ньокки със зеленчуци) и цък (сладолед с шам фъстък - още едно нещо, за което притрепервам).

Галче,
Ама как ме отви в края на 6.02, а?
(подписа на Angel_Dust Hug )
Още ми държи... влага Joy .

# 612
  • # супернатурална #
М, то на нас държи, та на теб  Rolling Eyes
Както и преди съм казвала, никоя жена не е събличал с толкова страст  bowuu

Я вижте какво е туитнал (така ли се казва  newsm78) Джим:

Доколкото разбрах, не се съмнява в това, че ще има 7-ми сезон и снимките започват от юли, м?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 17:12 от Г. Краули

# 613
  • В средата на времето
Доколкото разбрах, не се съмнява в това, че ще има 7-ми сезон и снимките започват от юли, м?

Мхъм. Дано да е прав Джим и наистина да има сезон 7. Не мога да повярвам, че го казвам Laughing Така ми е залипсвал SPN вече, че съм съгласна и 10 сезона да има.  Crazy

# 614
  • София
 Shocked
седми сезон Crazy Crazy Crazy

никак не възразявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт