SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 832
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • # супернатурална #
Може малко нахално ама пак да си задам въпроса - как Смърт се справя с всичката смърт или това беше просто като за пред Дийн. Ако съм пропуснала, сори
Ми май беше само за пред Дийн. Ама иначе, като се замисля, малко куца теорията. Защото в серията, в която Дийн се излекува от болно сърце, Жътварят който беше пленен докосваше жертвите и те умираха. После прокараха идеята, че жътварите само отвеждат душите. Иначе има логика жътварите да убиват, защото са много и могат да огреят навсякъде.

Джаред все не може да попадне на инструмент с подходящи размери. Или пак е докопал детска китара, или в тези ръце всичко изглежда малко. Но пък бузките са му очарователно румени  Heart Eyes

Ето и един Дженсън за симетрия

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 18:24 от Г. Краули

# 151
 Здравейте и от мен, момичета! Присъединявам се към вас. Започнах да гледам сезона - в момента съм в края на 4ти сезон. Скоро ще ви настигна. Страхотен е! Много ми харесва!
И да попитам - излъчват ли го по някоя БГ телевизия?

# 152
  • Разпиляна във въображението
Здрасти, Аngel и добре дошла на Елди.

Краули и на мен така ми се струва. Нещо там се престараха.

Вижте на какво попаднах и веднага си го запазих разбира се

Надписът е "Всеки свръхестестве фен знае на кого са краката"

# 153
  • КиТ
Стиче исками аз такава стая Crazy Joy Joy Joy Joy

Да не би да имаш предвид, че от 19 теми назад ще започнеш да ни четеш, защото купона някъде там започна и не е спирал и до днес! Wink

Еми само интересните моменти ша са опитам да разгледам,вчера четох химни и първота тема,където Мирели побързала да заплюе тренера,докато не късно Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Може малко нахално ама пак да си задам въпроса - как Смърт се справя с всичката смърт или това беше просто като за пред Дийн. Ако съм пропуснала, сори

Ами може би само за пред Дийн да може да се справи,а и жетварти помагат,не може смърта да се разчекне на хиляда места Mr. Green Peace

И вчера като се рових за пикчари попаднах на тая,прекрасен е тука Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и един клип,може да е пускан ама много са готини тука двамцата Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=AqGRK0re3ac

Ангел,аре би загуби си,тука съм вече и съм завзела територии tooth tooth tooth tooth Flutter Hug Hug Hug

# 154
  • Разпиляна във въображението
На такива колажи попаднах, много ще ме е срам да ги пусна.

И аз така си мислих за жетварите. Оф, да идва вече новия епизод Crossing Arms

# 155
Здравейте, всички  Hug   Мириел, тъкмо щях да попитам как знаеш чии са краката, но не бях скролнала под коленете  Joy

Мишата е йога та йогааа  Joy   доста се израдва като си видя задния номер  Mr. Green  От видеото разбрах каквото разбрах  Grinning

# 156
Ох, Миша в Клъцни/Срежи е потресающ Crazy Laughing

Злате, ти как се сдоби с тая снимка от моята стая, м? Flutter

# 157
  • София
 Hug Hug Hug ооо Плами Mr. Green я сподели в кой отбор си Simple Smile

Miriel  - много се смях с краката Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 19:02 от Angel_Dust

# 158
Ааа пропуснах да отбележа Сам Фен стаята на Стич.   Това бие Здрач Роб Фен стаята направо  Joy

# 159
  • # супернатурална #

Злате, ти как се сдоби с тая снимка от моята стая, м? Flutter
Ми защитава репутацията на Адска хрътка. Ти махни другото, ами кажи защо Тренера се мъдри ей там втората редичка, четвъртата снимка. Главната знае ли? Mr. Green
eldi ,  Hug Дават го по тв7 в неделя, но е дублиран.

# 160
eldi, добре дошла в темата!
Дават го сериала май по ТВ 7, ама е с много кофти дублаж  Sick.

Мириел, краката са един път!  Joy Да не ги е рисувал мъж ти?  Wink

А и Розето с нейния молив изби рибата  Joy. Castiel, а?  Joy

Ейнджъл, къде се затри? То вярно няма нови серии за гледане, ама мяркай се от време на време  Hug.

Стиче, дърта папараца съм аз  Mr. Green

Гале, къде го фокусира тоя Тренер?  Shocked Пет минути броих редички и снимки, ама не го видях  newsm78

# 161
  • # супернатурална #
 Joy
Е там де, там. Малко се е опитала да го поскрие с Джаредови снимкки, ама не би Joy

# 162
  • КиТ
Hug Hug Hug ооо Плами Mr. Green я сподели в кой отбор си Simple Smile

Бе казахти че ща бъда тук,спазвам обещания Flutter Mr. Green Sunglasses Peace
За Самито съм Дийн нИ го барам Crazy

Кастиел изгоря би Crazy,ко толкос пък му аресвате Thinking,на мен ми е много антипатичен,явно недолюбвам отрицателните герои Tired

# 163

Кастиел изгоря би Crazy,ко толкос пък му аресвате Thinking,на мен ми е много антипатичен,явно недолюбвам отрицателните герои Tired[/b][/i]
защо мислиш че е отрицателен герой, според мен е повече от положителен, чак прекалено на моменти Simple Smile

Миша си е духовна личност, нали е бил в Тибет, практикува медитация и тн, няма начин да не се чекне така, ама блазе и на Вики Simple Smile

ПП-Щерката като ми види подписа на монитора и всеки път възкливка "Ах, ангелчето"  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 19:31 от Mupka

# 164
  • София
Аааа Плами, добро дете си ти...а така - при Самито стой Simple Smile

Злата  -  Embarassedми...аз такова newsm56 няма сериики, на книжки наблягам....пък ваканции...неща....ама няма да бягам повече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт