SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 787
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
На въпроса на Плами - Сам ми харесва и със и без бретон.
Такаааа, сега ще разкажа.
Естествено първо видях Дийн и го светнах кво мисля да правя.
Дийн отишъл и казал на Сами: Некво Аморе с количка те търси.

И Сам тръгнал да ме търси

(моля, забележете, с къф колец в ръка...)

Обаче!
Като разбрах ква му е била реакцията, го намерих първа и го гътнах в количката

(хич да не ме гледа с тея очи)

... и малко го потроших

А като видях ТОЗИ поглед
го утеших няколко пъти (около 9 броя)

След №5 вече ме гледаше така

А след №9 ей така

Един въпрос ме терзае сега. Не му ли е много крива усмивката, а?

Сега Сами си почива, много се умори, милото, пък и много говори тва момче, не млъкна - аморе, та аморе...

НО (тва е тайна вече)
Докато бяхме гушнати, ми сподели, че утре отива при някаква Галя, моля ви се, някаква Бич и още сума ти имена, които не можах да запомня *гледа възмутено*
Дори не можах да се повозя на Импала, по ягодите...Сега чакам утешение от вас...

# 361
Миркааа, кога проучи и Мишовица, еее  Grinning  Представям си какви тантри мантри въртят  Mr. Green  семейно, де  Тоя наръчник за тримца може и на Импалка да свърши известна работа, колкото да се види как оптимално да се подреждат пътниците  Grinning    

Червеният потник има странна кройка  Joy

Дийно е подчертано мъжествено красив на всички показани снимки, то на кои ли от последните години не е  Sunglasses

Плами, Сами и кученцето хехехе , жестоко. Да и аз съм фен на Кръвта и следя шериф Нортман изкъсо  Grinning  Ти си за Бил, нали?

Инче, чек, че не мога да осмисля видяното  Rolling Eyes Grinning

# 362
Аморе,
Joy Joy Joy Мммммного е хубаво, браво! 'Колец', а? Трябва да отбележа и пред*** борене. Стратег си ти, страшен. И въобще не съжалявай, че си ме пропуснала - друг път, когато събереш сили Mr. Green .

lili,
Всички познати и непознати варианти на подреждане сме изпробвали - нося си белезите, вързани със сладките спомени. Но се спряхме на десетина, заради възрастта на един компонент Whistling Whistling Whistling от триото. Ех, младост, младост, докато ги изчаках да порастнат Cry ...

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:35 от Impala

# 363
Сори, че се включвам ей така от никъде нанякъде, но съм толкова развълнувана, че искам да споделяяя! Имам едно мече Миша / от тези олимпиадските, руските http://i54.tinypic.com/14u98ba.jpg - това е моето, любимата ми детска играчка от малка, сега моето дяте си игаре с него/ та един ден /вечер/ реших да го снимам и да го пусна на Миша на туита и да го питам дали го знае. Нали обича Русия, пък и са адаши- и двамата са Миша. Ама нали се сещате, че за да ми отговори, трябва да го чакам да влезе, защото той получава средно по 100000000000 туита на ден. Ами чаках го -2-3 вечери миналата година, като накрая се отказах. И тази вечер, одеве просто ми щукна да му пусна същия туит ей така, незнам защо и той взе че ми отговори! Разбира се позна, че е мечока Миша, от олимпиадата през 1980 в Москва. Уф знам, че реално е тъпо, ама адски ми е кеф!!!!!!

# 364
Сити супер сте си изкарали ...
Ама глей ся продължението.

Дийн след Галето отивам при бичито ...

Ще ходиш при бичито сам, ама друг път ....

Ок, да тръгва ме тогава ... заедно ....

... to be continued

# 365
Аааа, Ми, много се радвам за теб  Hug  Честито и да се похвалиш скоро пак! Тъпо, тъпо, колко да е тъпо  Grinning 

Ха така, епизод 3 гледам, че се заформя  Mr. Green

# 366
  • КиТ
Аморе ти си го изтощила човечеца,ша та утешим ам че разбира се Hug Heart Eyes Hug Hug
Как му беше списака за другите вечери викаш Mr. Green newsm78 Joy Joy Joy Joy

Мирка браво това си е постижение,да ти види тлита...от дневничарската тема са пробваха да пращат на Нина пикчари с носия,ама я ги видяла я не Rolling Eyes

Плами, Сами и кученцето хехехе , жестоко. Да и аз съм фен на Кръвта и следя шериф Нортман изкъсо  Grinning  Ти си за Бил, нали?

Лили изомена съм от теб,от де знаеш тия работи Thinking Ба,честно ме облещи Shocked,само не казвай на Зиса,ча ша ма бие Mr. Green Въздишам по него ама от голямо разтояние Crazy,че инак страшно Mr. Green

# 367
Mupka, Hug
Поздравления, и аз се радвам за теб.

bichi,
Ще ме разбият от бързане да стигнат при теб, ей! Освен че Самито пак го бият - ми как няма да 'cries his way through sex' Laughing .

# 368
Мирка, супер , много се радвам, че Миша ти е отговорил. И хич не е тъпо. Само мога да преполагам колко ти е превъзбудено  Hug

Импалка, как няма да бързат  Whistling като знаят какво съм им приготвила ...

А сега ви пожелавам Лека нощ

# 369
бичи, като гледам Дийно как го нагъва тоя пай, ако знаеш какъв вълчи глад ме напъна в тоя чассс    ужасТ   Изнасям се на бегом, заобикаляйки хладилника издалечко  Grinning  Запазвам си за заспиването усмивката на Сам  Heart Eyes

Ааа, Плами, как ме мислиш ти мен  Mr. Green  Освен, че имам памет, та памет, ама и ми се дава ... говорят ми го  Joy   Та да ти кажа, на снощните Пийпълс Чойс награди Стивън Мойер ми се видя много разхубавен.  И това за Бил между нас да си остане  Grinning  Peace

# 370
Добро утро!

Гледам се заформя нещо като комикс-история с картинки Grinning Много готино!

Аз отстъпвам ред при Сам и при Дийн на който иска Simple Smile Взела съм си достатъчно досега и съм заситена Mr. Green

Мирка, поздравления Hug Представям си как си хвърчала в облаците при отговора на Миша Grinning

# 371

Добрия стар Сам се завърна и вече не ми харесва Simple Smile  hahaha
Иначе е много добър актьор веднага правиш разликата между преди и сега Simple Smile Искам лош САМ.

# 372
Всеки един от тях се беше умълчал. Дийн въртеше малката чаша уиски, и гледаше тревожно към вратата.
- Момчета Ще искате ли още нещо ???- попита сервитьорката - приемаме последни поръчки ..
- Не кукло. Донеси ни сметката.
След няколко минути, момичето им я донесе , а на гърба й пишеше "Моля ви ела те на Грийн Гарден 188. Важно, относно Краули" С.
Дийн вдигна изненадано глава, но като се огледа, нея вече я нямаше.
- Мислиш ли, че това е капан? попита Сам
- Не знам, но мисля да разберем.
Дийн грабна якето си от стола. Хвърли 20 доларова банкнота на масата и излезнаха от бара.
До колата ги чакаше Кас.
- Кас? Толкова скоро? Не ми казвай, че имаш всичките съставки за купона.
- Не. Дори напротив. Имаме по голям проблем от девиците. Камата на Харун Ал Саид е изчезнала.
- Какво !!!! - викнаха двама в един глас. Как е възможно?
- Добре, добре, нека се успокоим.- каза Дийн - Знаели се кой го е взел? Не разбира се ..... не може да е толкова лесно. ... ОК, имаме една среща, от която може да изкопчим информация. Кас Ще литнеш, или Ще се повозиш с нас?
- Грийн Гарден ?... Ще се видим там.  - и усетиха вятъра от крилата му.
- Сам, приготви се. Мисля, че ни чака нещо много неприятно.

Колата спря на една пряка от Грийн Гарден стреет. Дийн изключи мотора и Импалата угасна с леко мъркане. Излезнаха от колата и се огледаха. Тъмните сенки на нищото ги наблюдаваха от всякъде. Това бе най пустият квартал. Всички сгради бяха изоставени, тъмни ... Нямаше улични лампи, или поне тези които все още бяха здрави, не светеха. Единствения шум който се чуваше бе на биещи се котки.
Тръгнаха бавно към въпросния адрес.
- Ето там - каза Кас .
- Кас, по  дяволите, искаш да ни докараш инфаркт ли? - Дийн го изгледа учудено
- Какво? Ъъъъ, Ето там. - посочи единствения прозорец през който се виждаше едва доловима светлина.
Фоайето на сградата бе широко. Мебелите вътре бяха дълбоко потънали в прах и разхвърляни на всички страни. Даваха добра възможност за скривалище, но тук се усещаше празнотата.
Качиха се по стълбите, надали асансьора щеше да работи .... Вратите му зееха и кабелите бяха увиснали грозно като бесилки от тавана.
Етажът бе дълъг и пуст. В дъното му се виждаше вратата от която се процеждаше светлината. Бе леко открехната и без да чукат влезнаха тихо.
Салонът бе леко осветен от няколко свещи. В ляво от него имаше малка кухня и в дъното и се виждаше женски силует.
- Закъснях те - каза момичето.
- Имаше малко трафик- сарказмът на Дийн струеше от всякъде.
- Дийн, може да бъдеш малко по любезен - тя запристъпва към тях и тогава видяха как очите и светеха като две сини лампи. Кожата и започна леко да блести и се появиха множество татуси.
- Интересно - каза Дийн посочвайки с ръка.
- Нали, но да караме по същество - усмихна се момичето. - Казвам се Саламандра и искам да ви помогна с черната кутийка. Известно ми е че едни си я искат обратно, други не .....
- С цената на какво? - попита нетърпеливо Сам
- На моята сигурност - прекъсна го тя.
- И от кога джиновете искат да помагат на хората?- продължи Сам
- От както нашият вид е застрашен.
- Да видим ...- Дийн присви подозрително очи.- искаш да кажеш, че можеш да прочетеш какво пише тук без проблем?
- Джиновете владеят всеки един древен език, Дийн. Дори тези които и на мен са ми непознати- изведнъж се чу гласа на Кас.
- Долавям нотка на завист ли Кас - каза джина усмихвайки се лукаво.
- Не се гордей толкова, карай нататък- Дийн я погледна злобно- няма ме време за губене.
- Аз Ще ви кажа какво пише на листчето, а вие Ще осигурите моята и на моя вид сигурност. Това е сделката. Или я приемате или ..... - и нацупи леко пълните си устни - отиваме всички при Краули.
- Само това ли искаш? - Сам, не можеше да повярва. Нямаше да има жертвоприношения, девици ... - Направи го.
Дийн погледан Сам, а после и Кас. И тримата бяха съгласни.
- Кас !!! Кутийката ... - тя протегна ръка към него и пое черната кутийка.
Отвори я и извади малкото черно листче. Започна да го разгъва, а Дий имаше чувството че няма край.
- Албах маре ..... моритиум хали .... - започна да чете джина. Езика беше толкова странен. Усетиха лека топлина да минава покрай тях. И когато свърши да чете, джина се обърна към тях видимо притеснена.
- На кратко. - Краули това което е целял е, .... Да върне Дийн обратно в Ада. С неговия потенциал, и специална Аура, е искал да го направи неЩо като негов заместник. Силите на двамата , обединени могат да достигнат катастрофални размери. До толкова, че Кас и компания Щяха да изчезнат завинаги. Тогава Рая Ще се превърне като Оазис в пустинята без вода и сянка, или по точно казано няма да служи за нищо. Чистилището няма да бъде това което е сега и от Чистилище Ще се превърне в "Мъчилище". Тогава всички души Ще отиват директно в Ада, даже и тези които не го заслужават. Но все пак Краули се подсилва именно от тези души. И Дийн като прекарал достатъчно време там и тъй като е бил най добрия в изтезанията ...
Лицето на Дийн показваше истинска погнуса и ужас ...
- ... е най добрият и единствен избор на Краули. -  Това е общо казано. Сега вече знаете какво е целял.  
- И сега ако ме извините .... отивам да унищожа това - сгъна листчето и го прибра отново в кутийката.

Щеме извините за дългия разказ, ама вярвате или не тая вечер го сънувах (или поне 70% съм сигурна  newsm78)
Аз пък винаги съм харесвала ТОЗИ Сам ... иде ми да го хвана и да гушкам, гушкам докато не го успокоя ... Уоми, мерси за снимката.
Сонче, богата закуска. А колко съм гладна  Hug

# 373
Добро утро!
Чета ви снощните разкази по картинки и не спирам да се хиля  Laughing. Освен това завид, завид  Wink.
Много добре сте си изкарали и двечките!  Wink

Сонче, мерсаж за закуската!  Hug

Мирка, това е чудесно! Много се радвам за теб! Мишата е голям сладур и страшно го кефи да си комуникира с феновете! Представям си ако аз бях на твое място - щях да хвърча в облаците поне една седмица и разправям на познати и непознати какво се е случило.

Ето тук има HQ снимки от предстоящият епизод - http://pics.livejournal.com/bellevue/gallery/00020qd7
Тези свити веждички най-много ми харесаха  Heart Eyes

Цък

# 374
Moмичета знаех, че ще ме разберете. Детско и смешно е, ама още не ме е пуснало Simple Smile

Както виждам в новият епизод няма да има Кас, така ли. Защо ни мъчат и не го пускат във всеки епизод, без реплики, само да гледа осторожно и секси поне за секунда  Mr. Green

Поздрав с тази песничка, много ми приляга на настроението Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=_C4Z6tAt9Lg

Общи условия

Активация на акаунт