SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 957
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Dana,
Отново ти благодаря   bouquet . В първите секунди си напъвах ушите до скъсване и чак после загрях, че така или иначе нищо няма да разбера от текста hahaha .

Галче, гросмайсторката на кака Laughing ,
Много се радвам за теб, но как ще си оправя малкото момче след толкова интелектуални занимания, не знам просто ooooh! . И стига сте го връзвали: лепвате му лоши навици, а аз не мога да бягам много-много.

За спойлера - специалното оръжие сигурно е меча от промо снимките - въх, доживях Joy !

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 23:09 от Impala

# 436
  • Разпиляна във въображението
Последно от мен и лека нощ

Имам си мантра и ритуал, с който призовавам Дийн. Тези снимки са началото, още малко и лягам очаквайки Whistling

# 437
  • # супернатурална #
Последно от мен и лека нощ

Не знам на какво се дължи, но в тази серия Дийн изглежда страхотно.

Мириел, все пак, за правилни сънища много помага правилната пижама

# 438
Ааа, моля, моля, не само в тази серия - във всички Laughing .
Мрън, тези тениски ме тормозят: като се загледам във вдлъбнатинката под върха на V-то иии... А когато ги носи Сами - падам възнак, уви, напразно.

# 439
  • Разпиляна във въображението
Хора, недейте така, защото сухите тренировки стават по-дълги и ми скъсяват съня.
Дийн ме чакаше

но не издържа и вече спи

# 440
  • # супернатурална #

Мрън, тези тениски ме тормозят: като се загледам във вдлъбнатинката под върха на V-то иии... А когато ги носи Сами - падам възнак, уви, напразно.
Joy Joy
Не е съвсем напразно, паданиците вдъхновиха Розето за поемата. Айде сега туп и туп отново:

# 441
.... и която тупне, веднага лекарите да се притичват за изкуствено дишане. Simple Smile

# 442
  • КиТ
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.  Shocked Shocked Shocked
Тази вечер ще е купона  Joy

То тава се получава ако си отворила темата и след известно време речиш да пишеш и на мен така веднъж ми се получи,а реално не могат 10 поста да се тупнат на веднъж Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

Аз продължавам на ангелска тематика Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 443
  • # супернатурална #
.... и която тупне, веднага лекарите да се притичват за изкуствено дишане. Simple Smile

И гръден, така де, сърдечен масж  Joy

Би, това сега го видях

Ама как се озърта, а? Laughing Laughing Laughing к'во толкоз се крие, не знае ли, че всичко си споделяме и всичко си остава в семейството, СПН семейството Joy

# 444
И стига сте го връзвали: лепвате му лоши навици, а аз не мога да бягам много-много.
Моля, моля, аз не съм го връзвала, айде сега. И закъде ще бягаш, аморе, я просто се обръщай в другата посока, т.е. към обекта Joy
Няма да мога да се включа тая вечер, липсват ми некви директории, некви чуда, имам някакво моджо и аз...
Точно на тази снимка с белите фанелки направо припадам. Спомням си като гледах епизода и Сам направо ме уплаши, беше станал като луна в лицето и изцяло огромен...
Галче, скри ми шапката с тоя ссссшах. Сам колко пъти те матира??? Joy

# 445
Joy Joy
Не е съвсем напразно, паданиците вдъхновиха Розето за поемата. Айде сега туп и туп отново:
E, да, но не добивам познатото чувство за изпълненост. А иначе, на този кадър щях да се виждам, ако не бях полегнала на пода Joy . Ама каква гледка!

Amoreee,
Тук не е ли вързан?
[...]... и малко го потроших

Наистина няма накъде да бягам – обградена съм плътно с млада, стегна, тръпнеща, гореща, леко влажна, уханна, 'вкусна' уинчестърова плът. АХ!!!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 00:20 от Impala

# 446
Ха добър вечер, гледам вихрите се тука .... ей ма и мееееееен.

Та Щях да ви разправям ...

Кога дойдоха двамата младежи  Twisted Evil порядъчно ги нагостих. Сами както винаги всичко му беше малко ...

И после вика ме да си дойдем на думата. Как се издържа на погледи като тези? Мене  питате ли ме??????????? Труден избор ....

И Сами изведнъж ми вика

и как си  мисли веднага за ....

дали е станало само ние двамата(тримата) си знаем ...

А Дийн докато си го помислии каза ... Чакай ...

Аз съм джентълмен ...

нека 1º да се опознаем

Отивам да си приспя детето и после Ще ви доразкажа ....
Малии докато го напиша и вие изписахте света..... връЩам се да ви чета.

# 447
  • КиТ
И Сами изведнъж ми вика

Щях да падна от стола при вида на този гиф,къде е Розето с възглавничките newsm78,чаякам завършека Crazy дали са успели да та матират Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 448
Няма какво повече да добавя по темата с тишъртите с V- извивка, убийствени гледки заформят. И пижаменото долнище на Дийн му стои като излято. В тази серия гледах Дийн като хипнотизирана, ама да не разбере сега Патрона  Grinning

Плами, това е лошото Сами, толкова е яростно и нетърпеливо или пък дали не е доброто, но настървено след спешъл воаяжи и тигелажи Сф- Паз-к и др. адреси на форумки  Mr. Green  Grinning  Лека и уинчетърска, изчезвам, защото не мога да си събера мислите

# 449
  • # супернатурална #
Сам колко пъти те матира??? Joy

Чакай да броя  newsm78 Веднъж след мителшпил, веднъж след ендшпил, по веднъж след всяка рокада... А на последната партия свършихме с реми  Flutter

bichito , дано детето ти да заспи преди мен, че чакам продължението  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт