SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • КиТ
Не, Плами, пиша само тук, където по едно невероятно стечение на обстоятелствата се намира най-готината възможна форумска общност на Supernatural! Simple Smile Simple Smile

То туй е неоспорим факт,че тука е най-готината тема за свръхестествено,ма например гугутската тема е най-добра за Ик-то и тъй натък,всички са едни малки общества и ако можеш и на всякъде да огрееш,ехе  Crazy Joy Joy Joy,аз се мъча и успявам да ти кажа да цъфна на всекъде Mr. Green Бе въоще фОрума е да бест Sunglasses Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох и аз се отплеснах,по темата да сложим една пфотошопната снимка на Сам
Mr. Green:

# 421
Една манипка и от мен
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

A, Импалка, твоята е на Том Ханиган - другото секси "аз" на Ди-й-н от "Кървавия Св. Валентин". Heart Eyes

Ох и аз се отплеснах,по темата да сложим една пфотошопната снимка на Сам[/b][/i] Mr. Green:

Като прочетох това и се сетих за един смях, случил се вкъщи покрай коледните празници.
Седим си ние със сестра ми на дивана в нас и гледаме "Коледата на Томас Кинкейд" по ТВ 7, когато на мен ми звънна телефона, оставен на холната масичка, но откъм страната на систъра. И както съм се пльоснала не ми се протягаше и само й викам: "Я, дай ми телефона насам". Остроумието на последвалия отговор още ме срива от смях: "О, аз ако го имах телефона на Сам, точно на тебе щях да го дам, мдааа!" hahaha и то казано с най-невъзмутимия и естествен тон без грам да се замисли. На мен ми трябваше 20 секунди да зацепя.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 21:57 от Dana_Scully

# 422
А, да, дрехите.
За самия филм нямам еднозначно мнение. Дори не разбрах защо толкова се харесва физиономията на Том/Дженсън от последните кадри newsm78 . По ми хареса онази в мината, когато тъмната му половина надделя.

# 423
За самия филм и аз нямам еднозначно мнение. На първо гледане в киното (без дори да подозирах за съществуването на Дженсън) ми се стори измислен като сюжет, но интересен откъм ефекти. Естествено, мярна ми се някакъв хубав батко, но тогава още не се бях запознала с тежката артилерия, наречена "чаровното поведение на Дийн Уинчестър", която всъщност е нещото, пленило ме толкова по Ди-й-н / Дженсън. Wink

Какво имаш предвид под финални снимки - онова с окървавените ръце, приклекнал над една локва кръв ли? Иначе идеята как завършва самия филм я схванах чак на второто гледане като си го изтеглих преди време в нас.

# 424
  • КиТ
Ох и аз се отплеснах,по темата да сложим една пфотошопната снимка на Сам[/b][/i] Mr. Green:
Като прочетох това и се сетих за един смях, случил се вкъщи покрай коледните празници.
Седим си ние със сестра ми на дивана в нас и гледаме "Коледата на Томас Кинкейд" по ТВ 7, когато на мен ми звънна телефона, оставен на холната масичка, но откъм страната на систъра. И както съм се пльоснала не ми се протягаше и само й викам: "Я, дай ми телефона насам". Остроумието на последвалия отговор още ме срива от смях: "О, аз ако го имах телефона на Сам, точно на тебе щях да го дам, мдааа!" hahaha и то казано с най-невъзмутимия и естествен тон без грам да се замисли. На мен ми трябваше 20 секунди да зацепя.

hahaha hahaha hahaha
Кх,сестра ти и тя върл фен на Сам осещам Crazy Joy Joy Joy

# 425
Когато излиза от мината, облечен като пожарникар, и сваля маската.

Предпочитам този момент

PS. Dana,
видях сестричката ти на снимките от форумската среща - много е сладка, а и има добър вкус за мъже - явно поне няма да се "карате" за братята Уинчестър Laughing .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 22:16 от Impala

# 426
Dana,
видях сестричката ти на снимките от форумската среща - много е сладка, а и има добър вкус за мъже - явно поне няма да се "карате" за братята Уинчестър Laughing .

А, да - виж в това отношение, имаме разпределение на благата - за нея Сам, за мене Дийн. Simple Smile

Сега ме зариби с "Валентина" да видя какъв беше този момент, дето излизал от мината и свалял маската. Спомням си го, но аз вече се бях сетила, че той ще е лошият, та не ми направи впечатление. Wink

М,  newsm78 гледа лошо, ама не секси-лЬошо. Wink

Оууу, дааа! (да се чете в добавка с емотиконката, точеща лигичка). Втория момент определено е, мммммм! Heart Eyes

# 427
# 428
Благодарско!

Освен да ти върна жеста:

И това:

Разкрих къде е тайната на това защо мъже с държание като на Дийн са толкова привлекателни: Ами кажете ми, ако господин с подобна външност ви гледа по начина, показан на горната снимка, с поглед, който показва едновременно: "Оу, слушам те какво ми говориш, но се чудя с какво ли бельо си" и с тези безкрайно дълги мигли, които мога да броя една по една с часове, не е ли тактика, способна да събори всяко женско сърце от тук до Аляска?

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 22:35 от Dana_Scully

# 429
  • Разпиляна във въображението
Искам да съм жената, която го е хванала така

Роза, благодаря за инфото. Интересно беше, но така и не си отговорих на въпроса за работата на Смърт. Приемам донякъде обяснението на Феята и се надявам по нататък в сериала отново да видим Смърт. Самият актьор играе супееееер.

# 430
Dana Hug , благодаря.
Ми не знам, по отношение на Диййн съм твърде пристрастна и го харесвам каквото и да прави - не е правилно, знам -, но ако трябва да съм честна, начинът му на 'сваляне' ми харесва само да го гледам отстрани: побеснявам ако някой се държи така с мен, даже на бой налитам Blush . Сега, вярно е, че той няма и време за друг начин.
Котешко-тигровият поглед Heart Eyes , който наскоро обсъдихме с теб, го искам след едногодишна връзка (и го получавах, както и сега, когато са минали... кхъ-кхъ... малко повече години)

# 431
Impalka, поздрав за теб: http://www.youtube.com/watch?v=ti5JTDsYyV4 с една песничка, която чух наскоро и често си я припявам.

ако трябва да съм честна, начинът му на 'сваляне' ми харесва само да го гледам отстрани: побеснявам ако някой се държи така с мен, даже на бой налитам Blush . Сега, вярно е, че той няма и време за друг начин.
Котешко-тигровият поглед Heart Eyes , който наскоро обсъдихме с теб, го искам след едногодишна връзка (и го получавах, както и сега, когато са минали... кхъ-кхъ... малко повече години)

Определено за гледане отстрани е супер. Не ми се е случвало някой мен точно така да ме сваля (да, права си, че котешкият поглед след една година е по-интересен, макар че, да се върнем пак в паралелната ни реалност, точно Дийн ако иска да ме гледа така, welcome). Simple Smile

# 432
  • # супернатурална #
Добър вечер! Много забавно днес тука, а аз едва сега долазих, по обективни причини.
Да докладвам: Самито най-после се добра до Пз, както споменах, доволно каталясал. Каза:
-Бейби, релакс, плз. Оставих го да си почине...45 минути

...но все да става нетърпелив  Heart Eyes

-Виж, слънце, разбирам, Аморето много ти даде, и още повече взе. А аз съм душа нежна, да не кажа романтична:

Мен ми стига тая награда, да се оглеждам във възторга на очите ти,

а усмивката ти да озарява...леглото ми

-промълвих с ритмични постъпателно- възвратни, последвани от възвратно- постъпателни движения-Дай да се отдадем на занимателно-интелектуални действия. И се почна един як сссшах, още ме наболяват бъбреците Rolling Eyes

Така...сега сериозно  Laughing Розеее, думи нямам! Твоето ми хареса повече от оригинала, а имай впредвид, че питая сантименти към него (мъжът ми ми го рецитираше, когато...все още ми рецитираше  Laughing) Благодаря на Злата за снимките   bouquet А инчето е направила страшен комикс, първата снимка на Самито е мммм...много на място, както и другите, де  Grinning
Мирка, ако знаеш колко се радвам за теб! Това твойто си е докосване от ангел! А с новата униформа като нищо ще го вкараш в дяволско изкушение! Отивам пак да чета, че доста съм пропуснала, той шаха не прощава  Laughing

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.   Shocked Shocked Shocked
Тази вечер ще е купона  Joy

# 433
  • Разпиляна във въображението
Не знам до колко ще участвам в купона, но понеже се зазяпах доста в тази снимка, реших, че Маракана би я харесало също.

# 434
Ха, изскочи и едно малко синопсисче на епизода, който предстои: BB “SUPERNATURAL” — (9:00-10:00 p.m. ET)
“Like A Virgin” (TV-14, LV) (HDTV)

DEATH RETURNS FOR A MEETING WITH DEAN — Dean (Jensen Ackles) and Bobby (Jim Beaver) anxiously wait for Sam (Jared Padalecki) to wake up to see if Death (guest star Julian Richings) was able to restore his soul without causing Sam to lose his mind. Meanwhile, Dean and Bobby investigate a disappearance of virgins and discover dragons are behind the kidnappings. Bobby sends Dean to a doctor who owns the only weapon in the world that can slay a dragon, but Dean must prove himself worthy enough to take it. Phil Sgriccia directed the episode written by Adam Glass (##612).

Copied From: http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-612-like-v … 2C0#ixzz1ANvqSM1I
Thanks for linking back. It really helps our site. Please leave the above link in.

Източник: http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-episode-612-like-v … 77a82c8195ea6%2C0

Мириел, Hug Маракана с радост приветства зазяпването Ви. Моля, зазяпвайте се по-често по такива хубости и споделяйте. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт