SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Розе, Heart Eyes   bouquet

ще добавя това: Madonna - I Want You

# 406
 Flutter Розичкаааааааа  Hug Hug  bouquet

Направо се видях аз в това стихотворение  Whistling
от вчера насам съм ей така. То не бяха снимки, комикси .... па после и съниЩа (само дет бяха джентълменски  Blush) .... еееееееееех
Аморе, молим те и аз направи комикса. А пък аз Ще ти разкажа моята история а пайовете  Joy Peace А ма моя Ще е покъсни доби (Га легни мъжу   Twisted Evil)

# 407
  • гр. София
Момиченца-кокиченца,
ще съм на линия чак в понеделник, да не вземете да изоставите Епизод 2....
Че тогава Чък ще седне и ще напише едни такива лоши-лоши неща, изключващи всякакви срещи по изгрев/залез, държане на ръка, припадъци и пр. А Чък като напише нещо, то се сбъдва  Laughing

# 408
Момиченца-кокиченца,
ще съм на линия чак в понеделник, да не вземете да изоставите Епизод 2....
Че тогава Чък ще седне и ще напише едни такива лоши-лоши неща, изключващи всякакви срещи по изгрев/залез, държане на ръка, припадъци и пр. А Чък като напише нещо, то се сбъдва  Laughing

Peace Споко Чъки .... аз Ще удържам фронта  Mr. Green
Приятен уикенд   bouquet

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:06 от bichito

# 409
Хе-хе, Розичке, какъв си ми Финдли! Много готино както винаги!   bouquet

# 410
На мен пък ми се върти в главата една простотя от Шоуто на Слави с повторение на "каза Фиго"   Joy 

Браво, Розе    bouquet

Да не забравите обещанията за довечера Naughty    Ангелите Уинчестър имат тежка и важна мисия  Grinning  Предполагам, че и лечебна даже, снимката на крилатия Сами ми излекува тутакси ей сега главобола заедно с досадата от деня, барабар с умората  Peace

# 411
Розе, Hug направо Робърт Бърнс може следобедно кафе с пасти да ти носи! Прекрасно стихче!

Злате, снимките от предстоящия епизод ми стоплиха деня (и събудиха още повече нетърпението). Моите фаворити са тези двете:

A колкото до хипер-мега-ултра готиния епизод, с който ни зарибява Джим, май няма да е мета-епизодът. Джим пише, че няма да го има там, но пък ще има други хора, които познаваме. Simple Smile За него излезна още един спойлер: ББ "The upcoming meta-ep that takes the Winchester brothers into an alternate universe where they are (smoking hot) actors named Jared Padalecki and Jensen Ackles will also feature some other characters with names you might recognize — “Sera Gamble,” “Eric Kripke,” and “Bob Singer.” But don’t look for the real-life executive producers to appear as themselves; they will be played by actors. (Collective boo.) I also hear Castiel/Misha Collins will appear, but sadly, Jim Beaver will not."

Източник: http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&t … 88&Itemid=128

Mupka, намерих туитчето ти за мечето Миша от 1980 Москва. Много се зарадвах, че Миша ти е отговорил.

Мupка: http://twitter.com/mupka/status/23136428800090113.
Миша: http://twitter.com/mishacollins/status/23145568528244736

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 20:07 от Dana_Scully

# 412
Изпуснала съм Робърт Бърнс тц-тц-тц. Роза май има много имена и мисии...
Бич, не забравяй, ще чакам историята, много ми се чете. Аз също мисля за комикса, върти ми се в главата запотена Импала и страстни унчестърови физиономии  Joy, но ще видим, с тая домакинска работа дето ми се е натрупала да не вземе да ме напусне вдъхновението...

Дотогава нещо хууууубаво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дейна, костюмираната снимка и на мен ми стана любима, чудя се разпознаваш ли погледа на Сам отпреди мноооого време Grinning Получава му се е, откакто я видях сутринта и се сещам непрекъснато за огромното му сърце в далечните първи сезони  hahaha
Седя вече десетина минути и си зяпам подписа. Да ви призная, много съм влюбена Embarassed Blush

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 20:11 от Apocalyptic city

# 413
  • КиТ
Идвам за истории за изпотени стъкла и още нещо,ама гледам е още тихо Crazy Mr. Green

Аморе(понеже Импалка така ти вика-надявам се нямаш нищо напротив!),тук самчо как се е загледал Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
Тотално в сферта на спама, но не мога да не ви поздравя с това: http://www.youtube.com/watch?v=Xy_9bx6U8_0&feature=player_embedded

А на фона на готината рок-музика, направо се просълзявам като го гледам!

Tada

# 415
  • КиТ
Тотално в сферта на спама, но не мога да не ви поздравя с това: http://www.youtube.com/watch?v=Xy_9bx6U8_0&feature=player_embedded

А на фона на готината рок-музика, направо се просълзявам като го гледам!

Tada

Верно това си е за съседната тема-гьола или британската тема,обсъдихме го това клипче(жестоко е Party Party Party Party),ти пишеш ли там,чи вече немам спомен кой,къде,що Crazy Joy Joy Joy Joy

# 416
Dana,
Благодаря Hug . И аз обожавам фойерверките, но за съжаление откакто имаме кучета се налага да ги гледам иззад прозореца, с по една кучешка глава под всяка мишница hahaha . Аз ги гоня да се 'крият' при другите, те пак при мен се врат Tired .

Amore, bichi,
В очaкване съм.

Пак Amore,
Kaто прочетох идеята ти се зачудих дали не са ни снимали пак тайно, аман.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 21:49 от Impala

# 417
Не, Плами, пиша само тук, където по едно невероятно стечение на обстоятелствата се намира най-готината възможна форумска общност на Supernatural! Simple Smile Simple Smile

И да не ми е съвсем спамърски поста, ето и няколко снимки (фотошопки, но поне първата изглежда мноооого добре, почти колкото читателския Дженсън). :

(цък за по-голяма)

А тази направо не знам дали да я споделям - малко прекалена ми идва, но пък и аз като Импалка да кажа: "Не Отваряйте, ако не сте си вкъщи и сами пред компютъра" (Дейна за тебе се отнася!) Simple Smile

18+ и 16+

P.S. Аз отивам да си взема душ, че ме чакат Mr. Green  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 21:34 от Dana_Scully

# 418
Mupka, намерих туитчето ти за мечето Миша от 1980 Москва. Много се зарадвах, че Миша ти е отговорил.

Мupка: http://twitter.com/mupka/status/23136428800090113.
Миша: http://twitter.com/mishacollins/status/23145568528244736
Мен ме държи още, хем не ми се вярва, хем ми се струва детинско да се радвам така, на няколко прости думи Simple Smile Но ми е кеф Simple Smile  Повече се забавлявах на реакциите. Имаше едно момиче, което пишеше, че нейната песен с името на Миша, била много по-готина от това мече. Включиха се няколко рускини, които ме убеждаваха, че на всички мечета на руски им казвали Мишка, Миша и че нямало талисман за олимпийски игри, камо ли пък в Москва.  Mr. Green Имаше даже едно момиче, което набързо нарисува мечето и му го постна /много мило/ :

Ако не друго поне падна купон с тия мечоци  Mr. Green

Инче чакаме комикса с нетърпение  Hug

# 419
Една манипка и от мен
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт