SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Моля четящите темата за извинение зарaди спама Blush .
Да, Розе, точно така е. Наясно съм защо е такава разликата, но когато вляза в българска църква ми става мъчно  Cry – тъмни, неподдържани, да не отварям дума за... персонала – толкова лошо впечатление  ooooh! са ми оставили всичките няколко пъти, които съм била на църква не за да я разгледам. Съгласна съм и че в западния модел има много излишна показност и разточителство, фрапиращи особено там, където е живял част от висшия клир отпреди няколко века. За реалната набожност на едните и другите, както и на хората сега, в наши дни, съвсем не ми се говори. Преди година и нещо си говорихме надълго и нашироко точно за това с местното отче. Тъжна история. Не й е мястото тук, но можем да го обсъдим на следващата форумска среща – един вид и аз ще се напъна да ви отговарям на нивото, а не само да точа секрети и да охкам и ахкам по разни... лллеле, bebsityyy, smile3544 (да се чете като *тряс* –  пореден несполучлив опит за интелектуален подем Tired )

# 391
  • гр. София
Ох, още една припаднала....ида ида, нося възглавниците...

Импалка, ще ми бъде повече от приятно да споделим мнение по въпроса наживо  Hug

# 392
Оооо, Розе, благодаря за възглавничките – да не взема да си трясна главицата в пода и тя да звънне зловещо на празна тенекия hahaha . За втори път ми се притичваш на помощ – първият беше в кукувичарника, но там имаше и двама лекари, които... даммм...

# 393
Розе  и аз благодаря за възглавничките. Че моето не знам на какво Ще издрънчи  hahaha hahaha
Импалка, довечера обещавам тържествено Ще разкажа нагледно за пайовете, че сега Ще ме изгонят от работа ако започна, а и е разказ над +18

# 394
  • КиТ
Ааа, Плами, как ме мислиш ти мен  Mr. Green  Освен, че имам памет, та памет, ама и ми се дава ... говорят ми го  Joy   Та да ти кажа, на снощните Пийпълс Чойс награди Стивън Мойер ми се видя много разхубавен.  И това за Бил между нас да си остане  Grinning  Peace

Лил,страшна си би Crazy Hug Hug Hug Така е все по арен става БилитУ,естествено би Hug Hug Hug

Иначе е много добър актьор веднага правиш разликата между преди и сега Simple Smile Искам лош САМ.

Бо аз си го искам добър,знаеш че съм добряците Mr. Green Wink Peace

И аз да се включа с ангелчето Сам Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и една любима пикчар

# 395
Ще извинявате за рязката смяна на темата, ама искам да зарадвам и другите фенки на Боби (освен мен). Лично той е споделил, че ще го видим в четири последователни епизода на СПН - http://twitter.com/jumblejim/statuses/23223490005958656#

Голямо куче е той, пусна мухата с това колко щял да е страхотен епизод 16, ама не казва защо. Да не би той да е онзи мета-епизода, а не № 15?  newsm78

# 396
Бичи, обещаваш за довечера, нали, нали? Много ми се чете нещо с гриф 18+ Joy
Относно ангелчетата - аз искам леко да кацна на едно такова рамо като гълъбче или не... като една кокошка просто и тихичко да покудкудякам...
Лелелелелеле какви вени на снимката на Плами Rolling Eyes

# 397
Аморе,

Ето и на другата ръка
(цък за голяма)

Не вярвам да се сдържиш да кудкудякаш тихо Laughing .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:40 от Impala

# 398
  • гр. София
Лелелелелеле какви вени на снимката на Плами Rolling Eyes[/b]

Ако ще падаш, казвай бързо, че да тичам с възглавниците  Grinning

# 399
Оххх Аморе, от тези снимки май ще заформя нова история, така като гледам точно е спрял да вдига (тежести имам предвид, не друго)

Розе, мило, благодаря ти за тез възглавници, но предпочитам да падна върху Сам евентуално, както съм кацнала... бе пак ще подходя стратегически, ще станат нещата...
БТВ къде е Галя? Явно не ме е излъгал и сега вършеят с количката някъде по поляните Joy
Извинете ме, но днес ме е гепил лигоча много сериозно, едва се сдържам...

# 400
Аморе,
Намерих с какво да те гътна  Wink окончателно - цък ! Внимавай само да не отскочиш от стегнатото самско тяло.

О, ако Сами е при Галчето... утече работата Whistling , особено ако тя е количката Laughing ... Пак ще го чакам цял ден да се възстановява, но какво пък, имам с кого да си играя.

Докато си в настроение 'що не заформиш още един комикс? И довечера - ихаа!

За вдигането - то и онова може да спре: разбихте ми момчето Crazy Crazy Crazy .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:42 от Impala

# 401
Оххххх, разбих се окончателно, нямаш милост ти, Аморе. Още материал събирам за комикса и щти го върна тъпкано довечера по късните любовни часове... ти ще бъдеш главната героиня, дръж се...

# 402
О да, о да, ооо дааа eat ... (да се чете развълнувано-превъзбудено)
Държа се здраво аз: за кръста на единия и за врата на другия Уинчестър, плюс общо три 'вендузи' за още по-здраво спояване.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 17:52 от Impala

# 403
  • гр. София
Много припадащи днес, много нещо...

- Ще припадна - тихо казах
- Ми, припадай щом пък щеш.
- Ех, ще страдам - тихо казах.
- Само няма да ревеш!
- Дай ми рамо - тихо казах.
- Рамо?! А не щеш ли две?
- Искам, искам - тихо казах.
- Много искаш! Хайде де!
- Прегърни ме - тихо казах.
- С тези силни две ръце?
- С тези, с тези - тихо казах.
- Ще почакаш още, хе!
- Погледни ме - тихо казах.
- С тези прелестни очи?
- Май съвсем изкука ти!
- Докосни ме - тихо казах.
- С тези длани от сатен?
- Не говориш май на мен.
- Ех, че лош си - тихо казах.
- Лош, но ме обичаш ти.
- Е, обичам - тихо казах.
- И сънуваш ме, нали?
- Да, сънувам - тихо казах.
- Всяка вечер, може би?
- Всяка вечер – тихо казах.
- Ех, добре...Припадай ти...

# 404
  • КиТ
Ха тая вечер ша става интересно smile3508,нямам търпание Crazy Party Party Party Party

Зимна Роза прекрасно както винаги Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт