SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 836
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
"Няма място за стари кучета" е много хубав филм, а Хавиер Бардем прави невероятна роля в него. Героя му е егати психаря.
Ето клипче - http://www.youtube.com/watch?v=ebhKro1jxzs&feature=related

Изи нещо много ми залипсва, ще взема да я примамя с една разкошна снимка на нейния любим брадат Дженсън.  Hug

цък за грамадна

# 481
И аз много искам да имат и друг съвместен проект. Например кино филм. Не съм сигурна обаче, дали да искам филм 'Supernatural', защото нито един филм, свързан с излъчван преди това сериал, не ми е харесал досега (може би само 'X-files' е изключение). Но съм отворена да ме изненадат Laughing .

# 482
  • # супернатурална #
Оо, аз съм много отворена за филм "Супернатурал", пък и само заради мащаба, в който ще грейнат от белия екран. Даже съм си мислела (  ooooh! ) как може на премиерата да си спретнем форумска среща Joy

# 483
Галче,
нави ме за sci-fi сериал с J2 - на снимката от предишния ти пост Дженсън по ми прилича на командос, а аз си умирам за добре тренирани, пълни със специфични умения командоси 'Уинчестър' Joy .
Но може би ще е интересен и някой не толкова екшън филм, а по-земен, емоционален, дори романтичен, въпреки че по принцип не понасям диабето-образуващи бози.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 20:17 от Impala

# 484
  • # супернатурална #
Ми знам ли, нещо не си ги представям в такова амплоа. Даже (сега може да ме замярате) и от коледната колибка не бях много очарована. Ако към романтиката има и хумор, както в нам-колко-си инчов герой (все не мога да запомня колко точно) , може  Laughing

Без абсолютно никаква връзка, просто поздрав  Wink

Ха-ха, а това е вдъхновение за разказ по картинка (не че горното не е)

# 485
Десет, Галче, десет, т.е. малко над 25 см., което не е разкошество, а по-скоро излишество, според мен Crazy .

От поздрава ти   bouquet , първата снимка, извих гръб и качих две октави. Няма друго удоволствие като това да те е обкрачил Диййн Whistling.
За втората, не мога да разкажа, защото не съм аз виновната за състоянието: винаги им оставям някакви силици, поне шават малко Joy .

А сега цък и кажете от колата ли е или да Joy ?

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 19:10 от Impala

# 486
  • # супернатурална #
Хората говорят, че всичко над 8 см. си е лакомия. Аз ще добавя "в диаметър"
Ха, Импалко, открийте двете разлики, а? Ще ми се да кажа "да"...и ще кажа:

# 487
Хората говорят, че всичко над 8 см. си е лакомия. Аз ще добавя "в диаметър"
Ха, Импалко, открийте двете разлики, а? Ще ми се да кажа "да"...и ще кажа:

А Shocked ! Пас съм!

За второто, обаче, ще отговоря: 'да, Да, ДА, ДААА!!!... 'Айде пак! Moже и с подкрепление за смяна.' Joy

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 19:28 от Impala

# 488
Вижте какво капучино ми сервираха преди няколко часа. Мммм красота, нали? Спечелиха ме за клиент, а и се пуши де  Grinning   (макар, че от 2 месеца се боря да отказвам дрогата, надявам се да с епохваля, че съм успяла)  Веднага ви го споделям, защото много ме разчуФства  Heart Eyes

Импалке, онзи полицай го приемВам, барабар с гривничките  Mr. Green  и с коланчето  Joy   Да питам аз, името на героинята Бед Уитметъл има ли нещо общо с "метла"  Joy

Злате, страаашен комикс  маратон си врътнала. Ееей, че ненаситна за внимание си, поканила си и тримата герои. Каквато съм наивна, реших, че нещо манджите ти не са им понесли и позивите им са  "уа уа"  Grinning  А то какво било  ooooh!

Галка ще изживее теорията на срещите, а  Grinning  И благодаря за "простия" поздрав  Grinning Все още просто го зяпам, макар да е Дийн.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:09 от lili0909

# 489
lili,
Прочети тук. Това е, мисля, първата творба на Краули. И да, Бед Уитметъл е Злата с метлата, но, както тя уточни после, в мечтаната паралелна реалност.

Полицаят е много съвестен: проверява извънредно щателно и ако си невинна, те пуска бързо, но не твърде, ако не - доста по-дълго се проверявате Wink . Ти гониш Joy .

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 20:10 от Impala

# 490
Бон соар мesdames et мessieurs ако има мосюта въобще...
Лили, това с капучиното верно ли е? Изненадана съм.
Лелелелеле страшни комикси изчетох, а Злата направо си ме изненада Joy
Аз още нямам вдъхновение и ми е до половината, май ще стане като роман пфууу...

И само минавам да споделя един жесток гиф на Дийн, който не бях виждала

И това тяло не го бях виждала Blush

Обичам ви  Heart Eyes

# 491
Каквато съм наивна, реших, че нещо манджите ти не са им понесли и позивите им са  "уа уа"  Grinning  А то какво било  ooooh!
Аз понеже се знам каква съм готвачка направо поръчах манджите, не от тях  Mr. Green.

а Злата направо си ме изненада Joy
То и мен ме изненадАха  Rolling Eyes

А по повод комиксите - в началните теми имаше доста такива.

# 492
  • КиТ
Кво сте избухнали снощи Mr. Green Hug Hug Hug

Плами, а ти откъде ме гледаш  Rolling Eyes  Laughing

Па и аз назнайвам някой номера Crazy Joy Joy Joy Joy

Ох и тази седмица ли няма да има епизоди. Докога ще почиват и Дневниците!

Дневниците са на 27ми Peace

lili,
Да ти изпратя моят полицай? Какви обиски прави - мяуууу!

Ох мога ли аз да са възползвам Flutter Blush Praynig Praynig Praynig Лил бъди благосклона ша са договорим с тебе Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Верно ли такова кафе ти поднесоха,би ми се разхлопало сърцето Heart Eyes,туй у софето е нали newsm78 Tired

# 493
  • Разпиляна във въображението
Не мога да се въздържа просто

# 494
 Мириел, снимката е жестока  Simple Smile  Как да не я споделиш, излъчва светлина. Дали ефектът не идва от коженото якенце   Wink

Капучиното си е съвсем истинско, бях на кафе днес и го снимах с тел. Не знам как ме познаха от каква порода съм  Joy  Инче, ще ви водя, в Пловдив е мястото  Grinning

Импалка, ще те гоня аз, ама дъл ще те стигна  Joy  Ако много ми дойде обстойното пре- пре-претърсване  Grinning,  бих помолила за тази лечителна персона    Иначе, Плами, шсъ разберем,  М-р  Полицай  има още едни гривнички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт