SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 848
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
bichi, Hug
Прекарали сте си чудесно. Ако бях мааалко по-различен тип характер, щях да ти завидя, но не съм, така че се радвам. Дано скоро да се повтори и поенти. Само че като видях часа на публикуване на поста ти се притесних и позасрамих Blush : не успях да стана рано и не защото Диййн ме усети докато го бях яхнала, за да го прескоча и стана еднааа... После неволно Outta Joint събудихме Сами и в резултат закъснях два пъти по-дълго Whistling .
За теб: шмуг Laughing !

marrrinka85,
Светлата дата Laughing е чаааааак 28, за нас - 29 януари.

Angel_Dust,
Благодаря Hug , и твоят си го бива Wink .

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 03:02 от Impala

# 466
Уау, благодаря за промото, на която добра душа го постна. Много сте активни (и активни не само в постовете  Grinning) и не мога  с едно преглеждане да запомня всичко в темичката, извинете ме  Embarassed

Галче, респект пред познанията ти по това онова   bouquet  Аз в първия момент си помислих, че ендшпил и т.н. са термини от ветроходството или мореплаването изобщо, щото голямо опъване на платна е падало  Mr. Green Grinning  и "завид", "завид". А и пред аватара ти изтръпвам, все имам чувство, че съм сгафила нещо и шЪ мЪ окошарят  Grinning

бичи,  Hug, и ти  като гледам добра душа и добре си се погрижила за Тренера, направо си го подмладила с тия процедури  Grinning Така, така, одобрявам. Не си закачала Сами, че вече и той душа носи и има нужда от релакс, мхм

Ооо имаше и някакви вратовръзки, карай, за тях друг път  Grinning   Вместо закуска, направо ще пообядвам в добрата компания, хайде със здраве до довечера  Grinning

Охо, имало и друга грижовница, Импалка  Grinning Така, така, обгрижвай момчетата  Grinning

# 467
Здравейте!
Голям купон съм проспала снощи, много ме е яд  Close. Комиксите са сууупер!  newsm10 А на сшахматистката Галя така съм й се радвала  Grinning Hug. Друго си е човек като се занимава с такива интелектуални игри.  Wink

Бичи, омаяла си ги и ти момчетата с твоите манджи (и не само) щом са решили да поостанат още  Grinning.

Почвам да се чудя вече как да ги прелъжа и аз, че нито ме бива като готвачка, нито като шахматистка. Ще трябва  сал на едната убавиня да разчитам  Laughing  hahaha

Дейна, благодарско за спойлерите!  Hug Този мета епизода така ми се гледа, че направо не знам как ще го дочакам. А за това изречение от описанието на драконския епизод - but Dean must prove himself worthy enough to take it. Мога само да кажа - естествено, че ще е worthy - кой, ако не Дийн?

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 13:18 от Злата с метлата

# 468
Галче, [...] А и пред аватара ти изтръпвам, все имам чувство, че съм сгафила нещо и шЪ мЪ окошарят  Grinning
Охо, имало и друга грижовница, Импалка  Grinning Така, така, обгрижвай момчетата  Grinning

lili,
Да ти изпратя моят полицай? Какви обиски прави - мяуууу!
Дамм, грижа се момчетата си още от деца bowuu bowuu bowuu . Естествено, като порастнаха грижата доста се промени Whistling ...

Почвам да се чудя вече как да ги прелъжа и аз, че нито ме бива като готвачка, нито като шахматистка. Ще трябва  сал на едната убавиня да разчитам  Laughing  hahaha
Злате,
Ти си Бед Уитметъл - това е достатъчно да примами всеки Уинчестър, даже в комплект, както в действителност ги искаш - ХА, пак те излових!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 03:09 от Impala

# 469
Излови ме ти, ама я аз да ви разкажа какво стана с моето прелъстяване на момчетата.

Първо реших да се наглася малко - посресах се, облякох една по-новичка рокля и готово.

от това......                                                           ......заприличах на това

После звъннах по един телефон на всеки да ги поканя у дома на вечеря

И тримата приеха.

Понеже не мога да готвя поръчах някакви манджи, но повече наблегнах на напитките

Дойде вечер, месец изгря....гостите пристигнаха.

Хапнахме...

...пйнахме...

....дойде време за танците. Първо се потанцуваха момчетата

После тъкмо почвах да се разкършвам и аз

Обръщам се към момчетата и какво да видя  Shocked

Лелееее как се минах!

Следващият път няма да се старая толкова  Crossing Arms

# 470
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy

Ее, това с комиксите взе ммммноооого да ми харесва Joy Бед, стискам палци следващия път да "потанцувате" заедно, а не един по един! Сега, дай им 10-15 минути релакс и се мятай отново на кола/стола. Това са мъже млади, няма да те подведт  bowuu (Само, такова, залягай около Самито, че ударната вълна е много мощна Mr. Green)

# 471
Златееее,
 Joy Joy Joy Joy Joy
СУПЕР СИ! Много е готино. Присъединявам се към КраулИ: пробвай отново, ръчкай ги, ако пак не искат, оправдавайки се, че са уморени, нека бъдат алтруисти - само с теб да се занимават Peace . За Кас нищо не мога да кажа, но другите двама са много дОбри.

Галче, ти заради вълната от ударни вълни ли зачезна? Докато слезеш от околоземна орбита?

# 472
  • # супернатурална #
 hahaha hahaha hahaha

МЕЙДЕЙ, МЕЙДЕЙ! Галя вика Земята! Претърпях Големия взрив! Очите ми сълзят, ушите ми бучат, едва нацелвам клавишите! Приберете ме бързо, преди да осъществя близка среща от третия вид!
(Искам си от първия и втория, пък! Crossing Arms)

# 473
Тц, четвърти тип Laughing .

# 474
Шъ пробвам аз, ама след малко.  Wink

Докато чакам се сетих за спойлера дето го пусна Дейна за мета епизода - I also hear Castiel/Misha Collins will appear. Като какъв ще го играе Миша в алтернативната вселена, или част от епизода ще си бъде в нормалната СПН реалност? И пак ли ангелите ще ги правят тези шашарми с алтернативните вселени като Закарая в It's a Terrible Life?

Ееее, айде и ти сега! Нали знаеш кой е четвъртия тип?  Mr. Green

Да й е яко дупе на Галчето!  Laughing

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 17:32 от Злата с метлата

# 475
Злате,
алтернативната вселена май ще си е пак ангелско дело:

An angel hitman is coming and he's not a happy camper (think Javier Bardem in No Country For Old Men, Friendo). He'll cross into an alternate universe to catch his quarry, and when he does, the results will be bloody.

Не вярвам да има два епизода с тази алтернативна реалност.

Ееее, айде и ти сега! Нали знаеш кой е четвъртия тип?  Mr. Green
[…]
Да й е яко дупе на Галчето!  Laughing
Знам, знам, нали затова се заядох, но няма да е буквално – Самито знае какво прави Peace .

Ето ги E.T.-тата за Галчето - http://www.youtube.com/watch?v=01i5xAJkkHE

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 18:00 от Impala

# 476
Злате,
алтернативната вселена май ще си е пак ангелско дело:
Импалка, благодаря за инфото!  Hug

# 477
  • # супернатурална #

Ееее, айде и ти сега! Нали знаеш кой е четвъртия тип?  Mr. Green

Да й е яко дупе на Галчето!  Laughing

Самито знае какво прави Peace .

Гледам, пак ми мислите доброто  Flutter  Laughing

Правилно ли разбрах, че Хавиер Бардем ще го играе ангел? Направо го хабят с тази роля, като нищо можеше да изиграе чичо им, като близнаци са с татко Джон

# 478
Галче,
Само сравняват персонажи: този на лошия ангел от SPN и персонаж, изигран от Бардем в 'Няма място за стари кучета' (който не съм гледала Blush ).

PS. Потърсих подробности за видовете срещи и избрах твоя тип среща със Самито - пети: 'съвместен, двустранен контакт, резултат на съзнателна, доброволна и целенасочена комуникация'. Ако искаш разнообразие от време на време, можеш да се запънеш малко за 'доброволна'-та част Laughing . О, или той да се запъне!!! Да, да, да!!!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 18:11 от Impala

# 479
  • # супернатурална #
Абе знаех си аз, че английския не ми е като френския, да не говорим за немския  Mr. Green
Импалко, тези твои извънземни заигравки ме подсетиха за нещо. Когато, след още...5-6 сезона  Laughing все пак СПН приключи и темата за духове и други такива е напълно изчерпана, много ми се иска да видя Дж. и Дж. във сериал на такава тематика. Така и така има химия между тях, сработили са се, няма нищо по-хубаво да продължат да работят в екип. Само като си ги представя в скафандри или в тези, по-тесничките униформи за космически кораби... Heart Eyes Laughing А и такъв тип сериал може да се проточи десетина сезона Laughing Ето нещо, за да илюстрирам това, което ми се върти в главата, za Джаред не мога да  открия за съжаление, подобен монтаж.

Общи условия

Активация на акаунт