SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 924
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Привет!
Как сте, скъпи мои?
Аз броя с ужас дните до 29... Цели три седмици ooooh! Имам чувството, че не намаляват пущините Crossing Arms

Рози, искам в картинки разказ как си я навила тази погача, моля!(на лични) Чудесна е Hug Все такива да ги правиш Simple Smile

Бичи, стискам палци всичко да е в ред Hug

# 526
  • # супернатурална #

... и подлозите се членуват как? Плюс повелително наклонение.

Не мога да отговоря  Rolling Eyes Само пълен член ми се върти в главата, Импалко, в главата. След обстоен преглед по географията(им)

вследствие на наличие на химия(по между ни), на крачка да вляза в историята с най-дългите упражнения по физическо

физиката ми се изтОщи,  забравих и немската, и френската, че даже българската граматика и мога да посещавам часовете единствено по музика

Сонче, страшен автар! Това на Сами ножа ли е  Flutter Айде, другия път като ти гостуват момчетата да ги нагостиш с питата на Розето и да споделиш, че още ми е във фантазиите онзи твой сън  Grinning

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 13:04 от Г. Краули

# 527
тъкмо гледах серията с любовната сцена между Сам и Руби...

малко е странно да ги гледаш на екрана и да знаеш, че са женени в реалния живот ...

все едно им воайорстваш под семейните чаршафи... Blush

те тогава ли стават гаджета? или чак след края на снимките за сезона?

# 528
Рози, благодаря за рецептата, ще се пробва непременно Hug

Галче, Hug Да си призная честно, отдавна не съм сънувала. Последно сънувах, че се натискам с Мат от Дневниците Embarassed ама това беше преди седмица-две.
Сега пак малко изневерявам на момчетата - реших да обърна внимание и на "другата страна" - вампирите (гледам True Blood).

Ама не могат да изместят моите си любими Уинчестър. Оставям си вярна ненаситница Mr. Green

Иначе имам още един много запомнящ се супернатурален самски сън Twisted Evil, който не съм споделяла тук. Да развихри фантазиите на несънувалите подобни екшъни Hug

Цитат - да ви е по-лесно:
"Сам ми беше на прицел, попаднал в леглото ми не знам как.
Много внимателно се целувахме, бавно и изучаващо, както когато за първи път се целуваш с някой, който много харесваш отдавна.
После нещата взеха да се нагорещяват, страстите се развилняха. Много бързо свалих ризата, панталона, покривайки с целувки всеки сантиметър гола кожа. Той се извиваше и простенваше, като от време на време ме придърпваше нагоре за истинска гореща и дълбока целувка, ръцете му стискаха косата ми и мачкаха врата ми. Аз бях отгоре. Целувах го по коремчето,точно покрай ластика на боксерките... когато пред вратата нещо изтропа. Докато се усетим аз бях взела пистолета му от шкафа и се бях прицелила във вратата (както съм на колене върху него). Но никой не влезе, нищо не се случи. Сам беше много впечатлен от реакцията ми, продължихме още по-страстно...
Тук ми се губи съня, спомням си само как на сутринта се измъкнах, а Сам отиде при Дийн, който го измайтапи, "Пич, тя май тотално те из**** "

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 13:31 от Red Sonja

# 529
Галче, златно, Heart Eyes
Много правилно ти се върти Wink , но помисли ли как ще ми се отрази постът ти? Прехапах си долната устна до кръв, за да не издам пак Crazy някой звук, който да облещи околните ooooh! Blush .

Сонче,
Една дума - ВЪХ smile3544 ! И още една - БРАВО!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 14:02 от Impala

# 530
  • # супернатурална #
Сончеее, дай линк, та да се довършим с Импалка...съвсем  Joy

малко е странно да ги гледаш на екрана и да знаеш, че са женени в реалния живот ...

все едно им воайорстваш под семейните чаршафи... Blush

Ми хич не ми е странно  Rolling Eyes , даже ми е по-...интересно, като знам, че не е само актьорска игра  Laughing

# 531
Чакайте, докато го открия де беше ooooh! Вижте по-горе - добавих  Hug

# 532
  • # супернатурална #
Сонче   bouquet Леле, как ти се получават тези сънища  Shocked  Heart Eyes Аз само едни невинни сънувам с момчетата  Tired В такива детайли само с мъжът ми се сънувам  ooooh!  Joy , ей, и на сън вярна, бе, как може! Joy

# 533
Втория път сънувах целия 'екшън', но това вече не мога да го разкажа прилично Crazy . Обаче усещането/чувството на сутринта е уникално Peace .

# 534
 EmbarassedЗасрамихте ме, ей Blush
Аз много пъти съм ги сънувала момчетата, ама после не помня много на сутринта. Само откъслечни моменти, които не мога да вържа в обща картина. Обаче само след тези запомнените сънища усещането на сутринта е както го описа Импала Hug

Галче, мила  Joy Hug Joy Аз пък на сън изневерявам здраво Mr. Green

# 535
Ей ме на тук съм,
момичета благодаря ви. Само при гледката на докторите по горе и се оправих. Не, сериозно, с храната трябва да се Фнимава, че после лошо става. Идеше ми да утрепа доктора, ама днес съм си вкъщи.
Сонче, за момент помислих, че имам дежавю и си викам, а бе това съм го чела някъде ....  newsm78 И после се сетих  Peace Та ще ше да даваш рецепката за тия сънища.
Те моите се свеждат най вече до трепането на злите твари, и после някои е друго щипване по бузката за добре свършената работа и секси смигването на Дийн. Един единствен път Сами ме награби за една целувка и тва е  Tired.

# 536
bichito, Hug Hug Hug
Много се радвам Party , наистина. Щом е от храна, един ден на леко препечен хляб, малко леко сирене и готово. Аз бих добавила и универсалното лекарство - мнооого SPN Wink .

[...] Сонче, за момент помислих, че имам дежавю и си викам, а бе това съм го чела някъде ....  newsm78 И после се сетих  Peace Та ще ше да даваш рецепката за тия сънища.
Те моите се свеждат най вече до трепането на злите твари, и после някои е друго щипване по бузката за добре свършената работа и секси смигването на Дийн. Един единствен път Сами ме награби за една целувка и тва е  Tired.

'Изгубих' се на тази част, но сравнително бързо се освестих Joy Joy Joy .

O, Самито Heart Eyes ! Много обичам бойните сцени с него или онези преди, когато използваше способностите си, за да трепе демони: накрая беше запъхтян, дишаше тежко, а на мен ми ставаше горещо Wink ... Защо ли Whistling Whistling Whistling ?

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 14:26 от Impala

# 537
Цитат - да ви е по-лесно:
"Сам ми беше на прицел, попаднал в леглото ми не знам как.
Много внимателно се целувахме, бавно и изучаващо, както когато за първи път се целуваш с някой, който много харесваш отдавна.
После нещата взеха да се нагорещяват, страстите се развилняха. Много бързо свалих ризата, панталона, покривайки с целувки всеки сантиметър гола кожа. Той се извиваше и простенваше, като от време на време ме придърпваше нагоре за истинска гореща и дълбока целувка, ръцете му стискаха косата ми и мачкаха врата ми. Аз бях отгоре. Целувах го по коремчето,точно покрай ластика на боксерките... когато пред вратата нещо изтропа. Докато се усетим аз бях взела пистолета му от шкафа и се бях прицелила във вратата (както съм на колене върху него). Но никой не влезе, нищо не се случи. Сам беше много впечатлен от реакцията ми, продължихме още по-страстно...
Тук ми се губи съня, спомням си само как на сутринта се измъкнах, а Сам отиде при Дийн, който го измайтапи, "Пич, тя май тотално те из**** "

е просто няма такъв сън... това си е направо страхотен сценарий с развитие...

завид.завид

не е честно, аз също сънувам братята... но само гоним разни чудовища, разни размазани лица,

огън, кръв и такива ужасии ... нищо хубаво...

как да се настроя и аз на честота да сънувам такива сънища като Соня...

ех...

за някои хубави сънища... за други само кошмари...

# 538
те тогава ли стават гаджета? или чак след края на снимките за сезона?
По време снимането на тази сцена още не са се били загаджили, поне те така казват. После е утекла работата.

Аз Сончето отдавна съм я признала за сънувачка. При мен така и не се получи нито веднъж - нито демони и дзверове, нито либов......суша отвсякъде  Sad.

Бичи, радвам се, че не е нещо сериозно! Сега се опвай пред компа и почвай гледанката.

Гале, много ти натоварена учебната програма!  Wink

# 539
  • # супернатурална #
bichito , радвам се, че не е нещо сериозно! Сега само СПН сладкиши, по три на веднъж  Laughing Поздрав за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=V6mP4UlXHhA&feature=player_embedded

O, Самито Heart Eyes ! Много обичам бойните сцени с него или онези преди, когато използваше способностите си, за да трепе демони: накрая беше запъхтян, дишаше тежко, а на мен ми ставаше горещо Wink ... Защо ли Whistling Whistling Whistling ?

Ооо, а червените бузки и разширените ноздрички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Точно като след прекаляване с шаха  Laughing

Гале, много ти натоварена учебната програма!  Wink

Не се оплаквам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт