SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 925
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Галя, мерсаж за инфото!  Hug
Обичам Джим да ни радва така.

Изи, честита нова премяна! Като ти видях новата титла обаче веднага се сетих за това - http://www.youtube.com/watch?v=TBQAuw4NYLA  Laughing  Hug

# 616
Дейна, благодаря за Макс Пелегрино инфото, май ми е най-симпатичен като Луци някак си  Mr. Green

Бела, ти добре ни припомняш забавни и чак култови   Дийн- Сам диалози. То за Дийновите лафове  цял тефтер трябва, не знам колко много  са на серия

И от свое има, официално, искам да благодаря на Галя за линка, водещ мощно към многото снимки на Сами по розова ризка. Сега, по вечерно време, мисля да сменя Ина, за която е препоръчително вече да се измъква оттам  Mr. Green Инче, излез мила вече  Praynig А, и като споменах Ина, мисля, че рицари по мечове, ще ми дойде много за слабото сърце  Mr. Green  Все ще се притеснявам, че нещо, някой, някакси може да пострада и да се наложи да търпи липси  Joy

Рози и бичи - за чудесния епизод , наздраве   Аз лекинко искрящо съм се подкарала тази вечер  Mr. Green  с лечебна цел, защото много се намръзнах днес

Да не пропусна да отбележа безценното гифче на Дийн с палката  Grinning Импалка, чак след доста време разбрах приблизително какво е оружието в ръцете  Grinning  А по отношение на йога позата "горе ръцете срещу цевите" - упражнявах я в офиса, нали така  Grinning

И честно, бих се радвала на 7 сезон, дори и да е тъпня. Честно  Peace

# 617
  • Разпиляна във въображението
Видях един гиф, в който Дийн целува Сам!!!! Що за извратена душа би направила такава нещо!!!!!

Колкото до седми сезон - не съм сигурна. Смятам, че с връщането на душата на Сам и решаването на проблемите в небесното царство, душите и бла, бла, бла, сериалът ще е във финала си. Някак си ми се вижда елементарно да се завърнат към обикновеното ловуване. Вижте, друг ще е въпроса, ако дойдат извънземните и ще стане Supernatural и V в едно, но като се има предвид женското влияние върху Дийн веднага го виждам да става посланик на мира Laughing

# 618
 Joy Joy Joy  надявам се да няма контакт с извънземни феи все пак

# 619
Розе, Бичи, Hug Hug - благодарим ви за чудесния завършек на Еп. 2 Simple Smile

Много го обичам тоз Джим дето ни радва с такива хубави новини! Wink Hug

Изи, честита нова премяна! Wink

# 620
  • В средата на времето
Изи, честита нова премяна! Като ти видях новата титла обаче веднага се сетих за това - http://www.youtube.com/watch?v=TBQAuw4NYLA  Laughing  Hug

Joy Е, не е ли готин? Heart Eyes Аз по-скоро изходих ето от това Grinning

То всичко ново е добре забравено старо Simple Smile

Вижте, друг ще е въпроса, ако дойдат извънземните и ще стане Supernatural и V в едно, но като се има предвид женското влияние върху Дийн веднага го виждам да става посланик на мира Laughing

Или нещо от типа Stargate Laughing ...или паралелни светове. Или пък Дийн отива да небето, за да оправя райските бъкии и да даде едно мощно рамо на Кас Laughing

# 621
  • # супернатурална #
Ии, как го измискиха Ултрасите Crossing Arms Дийно-това, Дийно-онова, а Сам  newsm78 Като знам Мириел как го недолюбва(наяве, де  Mr. Green) като нищо ще го изяде някое извънземно  Laughing

# 622
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ откъде да изляза, Люси, нещо не разбрах.

# 623
Аааа, не така, Краули. Сам ще върви след Дийн с един голяма таблет и ще пресмята възможности, ще дири информация, за да може Дийн да взима решения.  Това като го написах си го представям Дийн Шепърд и Сам МакКей.

# 624
  • # супернатурална #
Joy Joy Joy
ИЗПОД РОЗОВАТА РИЗКА

Аааа, не така, Краули. Сам ще върви след Дийн с един голяма таблет и ще пресмята възможности, ще дири информация, за да може Дийн да взима решения.  Това като го написах си го представям Дийн Шепърд и Сам МакКей.

Не може вашия да командва нашия Naughty Щото нашия ще намери някое извънземно, ще пие кръв от него(и други соци) и историята ще стане банална  Laughing

# 625

Grinning  ааа вече ми изглеждаш  излязла от линка на Галка с убийствените  снимки  на Сами

Така де, за Сам трябва подобаващо участие  Grinning

# 626
Аааа, не така, Краули. Сам ще върви след Дийн с един голяма таблет и ще пресмята възможности, ще дири информация, за да може Дийн да взима решения.  Това като го написах си го представям Дийн Шепърд и Сам МакКей.
Не може вашия да командва нашия Naughty Щото нашия ще намери някое извънземно, ще пие кръв от него(и други соци) и историята ще стане банална  Laughing

Галче,
Пак в орбита - 'мейдей'-ят не ти мърда Joy .

Amore,
Да те 'светна' как да не те болят коленцата другия път: припомни на рицарите, че не си Импалата Peace !

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 21:36 от Impala

# 627

Grinning  ааа вече ми изглеждаш  излязла от линка на Галка с убийствените  снимки  на Сами

Така де, за Сам трябва подобаващо участие  Grinning
Явно толкова съм се сляла със Сам, че си мислиш, че съм излязла от там. Не съм бе, вътре съм, направо сълзици ми текат от зяпане...
Ооо да, Аморе, ще запомня, че още пукам Joy

# 628
  • В средата на времето
Не може вашия да командва нашия Naughty

Нашият Joy винаги командва. То си му е в кръвта. Иначе няма да е Дийн МакСмели фон Прекрасни. Хубавото е, че се вслушва все пак в Сам, така че Сам ...ей, гледай, Мир страхотно ги е разпределила Grinning

Това като го написах си го представям Дийн Шепърд и Сам МакКей.

Ъхъ Grinning

# 629
Меккей е мрънкало, ама готино. Сам и той беше мрънкало. Шепърд и Дийн си приличат по сериозното изражение и категоричния тон Whistling

Общи условия

Активация на акаунт