Възможна ли е бременност при два отрицателни теста?

• 2 728
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте мили момичета,
Възможно ли е да съм бременна - закъснява ми трета седмица,правим опити за бебе и бях сигурна,че е станало,но тестовете показаха друго,за мое разочарование.
Цикъла ми се регулира на 7-8ия месец след раждането на дъщеря ми,имаше веднъж пак такова закъснение,но като цяло е редовен.

Все още кърмя, но сме в много плавен процес на отбиване.
Ще бъда благодарна ,ако споделите мнението си с мен.

Поздрави и усмивки   bouquet Hug

# 1
Има лекари.

# 2
Аз съм имала закъснение от 3 седмици без бременност и без заболявания. Случката е отпреди около 5 години. Ще намаля буквите, който иска да чете.
Цикълът ми си беше редовен, точен като часовник. Секс без презерватив не бях правила. Обаче се беше скъсал презерватива единия път. Усетихме на момента, сменихме го. Идва дата на очакван цикъл /аз вече съм с ново гадже/, обаче нищо. Чакам ден, два... нищо. След една седмица закъснение правя тест- отрицателен. Поуспокоих се, ама тоз цикъл го няма и няма  newsm78. Минава втора седмица. Вече изнервена, притеснена /бях ученичка по това време/, направо не се понасях. Отидох при личната за направление. Оттам, с една съученичка за кураж, при един гинеколог. Влизам, обяснявам проблема и той "И ако си бременна?" Аз отговарям, че нали теста е отрицателен. Минах в стаята за прегледи, свалям се. Почна да ме преглежда, натиска ме нещо по корема... Каза ми да мина в стаята с видеозона. За да отида до там трябва да изляза откъм приемната, да мина по един коридор и тогава е стаята с ехографа. Отивам там, пак ме преглежда.... обаче за цялото време дума не каза. Нищо!!! Като свърши с прегледа ми каза да се върна в приемната. Отивам натам със свито сърце. Мед. сестра като ме видя да влизам ми каза "по-добре седни"Съответно вече си представях как ще се обяснявам на майка ми, че ще става млада баба... Очите ми се насълзиха чак от нерви. Идва най-накрая доктора, сяда тежко на бюрото, скръства ръце пред себе си и почва  „Не се притеснявай. Има изход от твоята ситуация. Не се притеснявай”... Аз вече съм пред припадък. Продължава да ми обяснява гинеколога „Прекарала си лека настинка, затова цикълът ти закъснява”... Останалото не помня, щото летях от щастие в този момент. Камък ми падна от сърцето. Като излязох от кабинета, прегърнах съученичката и си поплаках от емоциите. Цикълът ми дойде след още една седмица. Вече и не повторих да отида при този гинеколог.

# 3
При такова закьснение, няма начин тестовете за бременност да не отчетат евентуална такава. Моят сьвет е да отидеш на лекар.

# 4
Здравейте, непременно ще отида на лекар другата седмица. Не съм очаквала да получа съвет,като от лекар.  Притеснено ми е исках само да споделя.

Весело посрещане на Новата година и много здраве желая на всички   bouquet

# 5
  • Стара Загора
Не мисля,че ще си бременна.Може да е някакво хормонално нарушение.

# 6
  • София
Не е особено вероятно... все пак доста голямо е закъснението.

# 7
Здравейте, непременно ще отида на лекар другата седмица. Не съм очаквала да получа съвет,като от лекар.  Притеснено ми е исках само да споделя.

така ще е най-добре, дано не е нещо сериозно  Peace

# 8
може и да си , при мен теста беше отрицателен а бях бременна в 5 г.с. сега съм в 7 и вече е +  Grinning може много бавно да се отделя хормона както при мен и затова теста да не го улавя  Sad късмет   bouquet

# 9
  • София
може и да си , при мен теста беше отрицателен а бях бременна в 5 г.с. сега съм в 7 и вече е +  Grinning може много бавно да се отделя хормона както при мен и затова теста да не го улавя  Sad късмет   bouquet
в 5гс закъснението е около седмица, при нея закъснява 3 седмици или 21 дни....

# 10
  • София
Ами и двете може да са. И аз съм имала почти 3 седмици закъснение без бременност и без здравословен проблем, до ден-днешен не знам защо се получи. Причини много има да ти закъснява. Особено щом отбиваш, може да има временно хормонално смущение. Иди на лекар най-добре.

# 11
И моят цикъл беше редовен. Закъсня ми три седмици- отрицателен тест. Посетих лекар само за да чуя че съм бременна  Simple Smile , но се оказа че имам 10 см.  киста на яйчника и се наложи операция. Така че иди на лекар- няма какво да гадаеш и да отлагаш.

# 12
Здравейте отново,
ЧНГ на всички,здраве и късмет желая от сърце  Hug  bouquet
Утре ще отида на лекар и ще пиша след това.

Благодаря на ви за съветите   bouquet

# 13
Здравей , 3 седмици са си доста време ,отивай на лекар да те види .Според мен теста би трябвало да отчете ако има нещо ,но кой знае . Успех ти пожелавам и стискам палци да е това ,което искаш  Heart Eyes

# 14
Привет отново,
Ходих на лекар,не съм бременна,закъснението вероятно е заради това,че още кърмя. Предложи ми да пия Дуфастон за предизвикване и регулиране на цикъла,но мисля да изчакам още малко. Имам някои физиологични промени следствие на тежкото раждане на голямо бебе - 4200 и 54см.,но срещу това няма какво да се направи.
Ще чакам да ми дойде и пак ще опитваме за бебе,дано скоро стане.
Благодаря на всички ви за мненията и препоръките,от все сърце ви желая здраве и сбъднати мечти   bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт