ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 743
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Един фдт ми стига за поне 6 месеца. Преди когато не ползвах база ми свършваше и за по-малко.

# 436
Един фдт ми свършва за около 5 месеца, скъп или евтин няма значение.Гримирвам се всеки ден защото се налага постоянно да излизам сред хора, но слагам много малко количество Peace

# 437
Здравейте момичета
виждам,че много сте писали по темата, не мога всичко да прочета и ще питам направо-имам ужасни лилави сенки под очите  и с времето стават по-зле,а съм на 26,от ученичка ги имам,а и майка ми има доста изразени.Та на въпроса -посъветвай те ме за някаква ефикасна бяла и декоративна козметика.Някой да има впечатление за този коректор и крем http://www.pulsebeauty.co.uk/shop/aestheticare-159/auriga-160/ce … verstick-214.html http://www.pulsebeauty.co.uk/shop/aestheticare-159/auriga-160/ce … eye-cream-31.html

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 23:51 от buny

# 438
Момичета,подарявам фдт Анти Блемиш на Клиник,номер 03 fresh neutral,около половин опаковка е,купила съм го май месец и съм го ползвала до септември,от тогава си стои в шкафчето ми неизползван,ако някое момиче от Пловдив го иска да ми пише!

# 439
  • София
Досега не съм изразходвала напълно фон дьо тен. Последният, който имам, го ползвам от 3 месеца и още не е наполовина. Слагам средно 5 пъти седмично от него, по 3 помпи. Самото изразходване на ФДТ зависи и от самия ФДТ. Например 2 пъти повече като количество ми отива Клиник, в сравнение с Ив сен лоран. А Клиник е по-покривен даже... Т.е. не е и до покривност.

# 440
  • София
Момичета, тук никой не ми отговори каква кремообразна пудра да си взема, така че на своя глава си купих нов, съвсем различен ФДТ за мен. На max factor miracle touch. Впечатления от него имате ли?
Имам го от 2 години, още не съм минала и 1/3, но това е защото ползвам друг в момента.
На мен ми харесва много, стига и ти да си си уцелила твоят цвят.
Моят малко бледнее и за това, като че ли по-рядко прибягвам до него.
С гъбичката се разнася по добре. Аз опитах с пръсти в началото но примерно за назолабиалните гънки, с тампончето е по-добре и по-равномерно нанасянето, без прекъсвания.

# 441
  • София
Аз ползвам 1 фдт за 3 години.  Laughing
Но само в работни дни. Събота и неделя, кожата ми си "почива". Simple Smile
Но при мен е така, защото имам поне по 2-3, пуснати в действие едновременно. Wink

Направих си тест, за себе си, и записах на дъното на Age Renew-то датата, на която съм го купила. Декември 2007г. пише, като погледнах. Thinking
Ама, когато го купих, стоя в шкафа поне 4месеца без да го докосна, защото имах недовършен на Лореал и един тониран на Ревлон илюминатор.
След това от една промоция си взех Мирикъл Тъч на Макс Фактор с новият им минерален ФДТ, който е като солничка, с неудобната четка.
И те си стоят сега и съм се зарекла докато не свърши Age Renew-то, нито да си купувам нов, независимио какви промоции и нови серии ме изкушават, нито да посягам към другите, които чакат реда си в шкафа. Crossing Arms

# 442
Копче,след отваряне фдт-ените имат срок 1 година,някои даже 6 месеца.
При мен след 2 месеца вече се посгъстяват или консистенцията се променя,цвета също може да се окисли и да стане по тъмен Peace

# 443
Бихте ли ме препоръчали покривен и матиращ фон дьо тен за смесена и мазна кожа до 20-25 лв.Досега ползвах Колар Стей на Ревлон доволна съм,но ми се иска да разнообразя.
Горещо ти препоръчвам този:
За мен разликата с Ревлон е огромна.Направо се родих с този фон дьо тен.Струва 24-26 лв.

# 444
  • София
При мен след 2 месеца вече се посгъстяват или консистенцията се променя,цвета също може да се окисли и да стане по тъмен Peace
Съзнавам това и съм напълно наясно. Peace
Няма промяна в никоя от консистенциите на фдт-те, по простата причина, че са с помпичка -по специално този от Нова година/2007. Mr. Green
Няма как, въздухът да влезе в контакт с фдт-на.
Или, ако, е имало такъв, е бил в незначителна доза и консервните активатори в състава на фдт не са позволили той да увреди по някакъв начин тесктурата на фдт.
Докато той се държи добре към кожата ми, сме се разбрали с него и аз да се държа добре и вярно да го ползвам (разбирай-да не го хвърлям Mr. Green). Peace

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 15:10 от kopche

# 445
  • Пловдив
Момичета помагайте! Търся ФДТ за нормална към комбинирана кожа, да не е с висока покривност, да има кадифен завършек....и да е макс. 40-50лв. Rolling Eyes, и да издържа поне 6-7 часа...
Имам и друг въпрос, под ФДТ в околоочната зона какво слагате, само крем, основа? Слагате ли изобщо ФДт там, ако не, как се изравнява цвета в тази зона с останалата част?

# 446
# 447
аз съм много доволна от ФД на Виши Dermablend, за мен той е един от най-добрите които съм ползвала до момента. Много добре покрива, не ми излизат пъпки от него,понеже кожата ми е проблемна...като цяло за мен е перфектния ФД  Simple Smile
:
http://www.vichyconsult.co.uk/products-FDTC0001/dermablend/derma … e-foundation.aspx

# 448
  • София
Чувала съм хубави неща за него, но не се предлага в България и ще трябва да се поръчва отвън. Не разбирам защо не предлагат тук този продукт на Виши, защото като цяло марката е добре представена. На всичкото отгоре има и козметика Dermablend Professional, която пък се продава само в Щатите. Също продукти с много висока покривност.

# 449
Съзнавам това и съм напълно наясно. Peace
Няма промяна в никоя от консистенциите на фдт-те, по простата причина, че са с помпичка -по специално този от Нова година/2007. Mr. Green
Няма как, въздухът да влезе в контакт с фдт-на.
Или, ако, е имало такъв, е бил в незначителна доза и консервните активатори в състава на фдт не са позволили той да увреди по някакъв начин тесктурата на фдт.
Докато той се държи добре към кожата ми, сме се разбрали с него и аз да се държа добре и вярно да го ползвам (разбирай-да не го хвърлям Mr. Green). Peace

ОК Peace

Общи условия

Активация на акаунт