ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
ще помоля за мнение за този фондьотен :

Изчетох доста противоречиви отзиви за фондьотените на Dermacol, от такива, че са супер покривни и стоят като маска, до много добри.
Ако някой е ползвал точно този продукт, моля да сподели  Wink
Предварително благодаря  Hug

# 481
  • София
Тествах и аз новия Mat' Morphose L'oreal - при  нанасяне се чуства все едно нанасяш основа, приятно е, слабопокривен, може да се напластява. Матира, но не прекалено, след 10ина минути изглежда по-добре, издържа дълго време, но  Stop подчертава порите. Не е зле, но не бих си го взела.  Naughty

Някой пробва ли новия на Буржоа? Нека някой да сподели отзиви! Praynig На мен Хелти Микса им много ми допада. Детокса - по-малко, трудно се нанася и той също подчертава порите.

Хвърлила съм око на Clarins Skin Illusion. Някой да го е пробвал вече? Някъде имат ли мостри? Thinking (Сефора, Дъглас Thinking ). В момента съм с техния дълготраен и съм повече от очарована! Heart Eyes

# 482
Аз наскоро си взех на Estee Lauder - Double wear, бива, макар че очаквах нещо повече. Най-големият плюс е, че е е много издръжлив. Simple Smile

# 483
  • В къЩи.
На Манхатън антибактериалната пудра е чудесна ! Много съм доволна от нея и не дразни кожата !

Тази ли http://beautycosmetic.biz/manhattan-manhattan-clearface-antibakt … pudra-p-2089.html ?

# 484
^ Същата !  Simple Smile

# 485
Аз в момента ползвам True Match на лореал,но в последно време нещо не ми харесва,личат финните бръчици око очите,но под очите слагам и по-светъл фдт с пудра ефект на манхатън,може би за това така става.Не мога да ползвам един и същи цвят за под очите и за останалата част,преди това слагах под очите на lumene- фон дьо тен с арктически аметист,но нещо не ми е достатъчно покривен иначе е мн лек и приятен.Май пак ще трябва да пробвам с коректори,какво ще катжртеза този.Препоръчайте ми някой коректор за около30лв Hug

# 486
Тествах и аз новия Mat' Morphose L'oreal - при  нанасяне се чуства все едно нанасяш основа, приятно е, слабопокривен, може да се напластява. Матира, но не прекалено, след 10ина минути изглежда по-добре, издържа дълго време, но  Stop подчертава порите. Не е зле, но не бих си го взела.  Naughty

Някой пробва ли новия на Буржоа? Нека някой да сподели отзиви! Praynig На мен Хелти Микса им много ми допада. Детокса - по-малко, трудно се нанася и той също подчертава порите.

Хвърлила съм око на Clarins Skin Illusion. Някой да го е пробвал вече? Някъде имат ли мостри? Thinking (Сефора, Дъглас Thinking ). В момента съм с техния дълготраен и съм повече от очарована! Heart Eyes

На мен страшно много ми хареса на Буржоа новия! Няма почти нищо общо със стария - доста по-лек е и озарява страшно хубаво, без да блести. Ето повече инфо и снимка:
http://maquilab.blogspot.com/2011/02/bourjois-healthy-mix-serum-gel.html

# 487
  • София
Лоша Hellinger ,  Crossing Arms Mr. Green сега явно ще трябва да си го купя.  Laughing Hug Ох тия фон дьо тени са ми голяма мания, колкото и да имам, колкото и да съм доволна, все искам да пробвам някой нов.  ooooh! Crazy

# 488
  • Belgium
На мен новия фон дьо тен гел на Буржоа не ми допада особено, хем е лек, хем си личи, че имаш нещо върху кожата. Много ме дразни подобен ефект.

# 489
На Dermacol имам само че друг, ползваласъм два вида техни. Може би не съм критерии, защото не си слагам  на цялото лице, само на определени места по малко. Не си личи изобщо, слива се с тена ми, цветовете ми пасват. Не е никак траен, обаче.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 13:53 от brawn

# 490

Моето мнение съвпада с това на kashmir.
Аз до сега никога не съм имала ФДТ, който да ми подчертава толкова много порите, дори ги прави да изглеждат още по-разширени от колкото са в действителност.
ФДТ е лесен и приятен за нанасяне, но след това резултатът не е добър.
Съветвам ви да не си го купувате.

На мен новия фон дьо тен гел на Буржоа не ми допада особено, хем е лек, хем си личи, че имаш нещо върху кожата. Много ме дразни подобен ефект.
И на мен не ми хареса. Пробвах го само върху ръката си - не ми хареса и не си го купих Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 13:42 от B & C

# 491
Лоша Hellinger ,  Crossing Arms Mr. Green сега явно ще трябва да си го купя.  Laughing Hug Ох тия фон дьо тени са ми голяма мания, колкото и да имам, колкото и да съм доволна, все искам да пробвам някой нов.  ooooh! Crazy

Хах, ами аз поне с тях нямам проблеми, не купувам много, защото използвам редовно сравнително отскоро - но с червилата и сенките ситуацията е страшна :Д

# 492
  • Стара Загора
Здравейте, момичета.  Hug

Никога не съм писала в темата, но от време на време хвърлям по едно око. Аз от година ползвам фдт-ена на Импала и съм много доволна - има добра покривност; по 6-8 часа ми издържа без база, което за цената си е много добре. По-гъст е от други, които съм ползвала и с малко количество успявам да си покрия цялото лице и замаскирам недостатъците. Друг фдт, от който съм доволна е минералния на Ейвън.  Peace

П.п. Отдавна съм наскачала да си купя Паруре Аква на Герлен, но финансите все не стигат до там.  Mr. Green

# 493
Здравейте, момичета.  Hug

Никога не съм писала в темата, но от време на време хвърлям по едно око. Аз от година ползвам фдт-ена на Импала и съм много доволна - има добра покривност; по 6-8 часа ми издържа без база, което за цената си е много добре. По-гъст е от други, които съм ползвала и с малко количество успявам да си покрия цялото лице и замаскирам недостатъците.

Аз го ползвах бая годинки,но много цапа дрехите  ooooh! Стои ми мазен някакси,не изсъхва хубаво на лицето и каквото да облека-черното става бяло/около яката,а бялото-оранжево  Laughing

Иначе ,че е покривен спор няма,винагои имам един резервен за спешни случаи.

В инетерс на истината досега само Ревлонът не ми е цапал дрехите  Thinking Макс Фактор-Ластинг Пърформанс ползвам в момента....уж изсъхва,но облека ли една светлосиня грейка и яката и става оранжева  Crazy

# 494
  • Стара Загора
elfi4ka, на мен не ми цапа. Аз по врата почти не слагам, гледам да слея цвета и така всичко е ок.  Crazy На моята кожа нямам проблем със съхненето, като сложа и пудра, заспива.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт