Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 857
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Поръчвам на малката да занесе на баща си в другата стая 3-4 клечки за уши, а тя награбва 15-тина.Аз:
-Защо вземаш толкова много?
-Ами неговите уши са големи!
 Laughing

# 61
  • Някъде на път....
Петър - Мамо, като си свършиш работата на компютъра ми кажи, защото и аз имам малко работа на него.
Аз - Каква работа имаш ти?  newsm78
Той - Важна! Ще гледам първо Мечо Пух, после Франклин!  Crossing Arms

# 62
  Малкия ми син(1г10м)има страст към контакти,щепсели,разкронители и всякакви кабели,а всички вкъщи тичаме след него за да не стане някоя беля.Обяснявала съм хиляди пъти колко опасен е тока,че децата не играят с такива неща, но напразно, най-голямо удоволствие му доставя да издърпа щепсела от контакта и пак да го включи. Затова вчера реших да му покажа колко страшен е тока нагледно, като му пуснах клипче със страшна, гърмяща, прорязваща небето мълния. Детето се впечатли много и тази сутрин докато бях в кухнята пръцнал,а татко му му казал "А, Диди пръцна ли? Laughing",а малчо отговорил:"Не,Диди пука(пуска) кок(ток)." Joy

# 63

Малкия ми син(1г10м)има страст към контакти,щепсели,разкронители и всякакви кабели,а всички вкъщи тичаме след него за да не стане някоя беля.Обяснявала съм хиляди пъти колко опасен е тока,че децата не играят с такива неща, но напразно, най-голямо удоволствие му доставя да издърпа щепсела от контакта и пак да го включи. Затова вчера реших да му покажа колко страшен е тока нагледно, като му пуснах клипче със страшна, гърмяща, прорязваща небето мълния. Детето се впечатли много и тази сутрин докато бях в кухнята пръцнал,а татко му му казал "А, Диди пръцна ли? Laughing",а малчо отговорил:"Не,Диди пука(пуска) кок(ток)." Joy

Joy Joy Сладур  Heart Eyes .

# 64
  • Благоевград
И аз се записвам да следя сладурските бисери  Heart Eyes

# 65
за запис да следя забавната тема,като се сетя нещо ще пиша

# 66
- Ще караш колело като оздравееш - му казам.
- Защо? Ще заразя колелото ли?

# 67
Иво е моят любимец  Joy Още се смея на топката и самолета.

# 68
Синът ми преплита език и казва на баща си:
- Тати, трябва да се преобръснеш!

# 69
  • София
С малкия играем, плашим се, ръмжим и се правим на животни, аз си слагам косата отпред приближавам се и казвам, че съм орангутан, после съм горила, а той уплашен: "Ама щом си горила нали няма да ме гориш?"

# 70
  • Има много детски смях.
Бисерите на дъщеря ми ( 5 години и половина почти) са нескончаеми и е абсурд да ги помня всичките, но: вчера разглежда една детска енциклопедия, стига до раздела за вселената, галактиките, планетите, сл. система, попада на Марс, прочита каквото там е написано, и казва:

- Много ми харесва на Марс, искам някой път да отидем там.  Joy

# 71
Племенника ми Красимир (4г.) и малкия ми син Тони (5г.) се суетят около кантара. Краси се качва и казва- я да видим колко градуса съм станал..... Тони бързо реагира и го избутва с думите- Абе, тук се мериш колко километра си а не градуса....   Crazy

# 72
  • София
Племенника ми Красимир (4г.) и малкия ми син Тони (5г.) се суетят около кантара. Краси се качва и казва- я да видим колко градуса съм станал..... Тони бързо реагира и го избутва с думите- Абе, тук се мериш колко километра си а не градуса....   Crazy
Ако имаше още едно от същия калибър, сигурно то накрая щеше да улучи мерната единица  hahaha

# 73
Току-що взех Елла от училище. Тази седмица са говорели за траснпорта. Днес питали всички деца с какво идват на училище /кола,скутер,колело,т.н./.Моята дъщеря се изправила и гордо заявила,че тя и мама идват с чадър. Laughing

# 74
Скоро синът ми дойде и изръси - " Мамо , направих една пингвинщина "  Joy Това е нещо като свинщина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт