Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 871
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Току-що взех Елла от училище. Тази седмица са говорели за траснпорта. Днес питали всички деца с какво идват на училище /кола,скутер,колело,т.н./.Моята дъщеря се изправила и гордо заявила,че тя и мама идват с чадър. Laughing

Мери Попинз, разкрита си.   Laughing

# 76
Отново племенника Краси (4г) и малкия ми син- Тони (5г) водят спор- този път за бебетата. Сестра ми има и бебе на 1г. и Краси се счита вещ в нещата около бременността. Идва при мен човека и вика- Лельо, твоя корем кога ще хване бебе?  Shocked  Пристига Тони (философа) и казва- бебетата не се хващат, а се слагат...   Crazy

# 77
 Joy Пък и спорят! Мъжко его hahaha
Спунк,май само аз не съм чела тази книжка Embarassed

# 78
Калина и баща и водят преговори. Той:
-Сега, като се приберем, ще напишеш няколко букви и ще четем, после ще спиш, а като станеш може да погледаш някое филмче.
Калина:
-По-добре като се приберем да погледам филмче, че да ми се рестартира мозъка и после да чета и пиша.  Twisted Evil

Пристига при мен и много респектирано казва:
- Мамо, знаеш ли, татко ми знае два езика!
-Знам, мамо- казвам аз, с баща и сме били в едно училище и въпросните 2 езика съм ги учила и аз.- А ти знаеш ли кои са тези езици?
-Да, български и други езици- отмята на двата си пръста тя.  Mr. Green

# 79
Отново племенника Краси (4г) и малкия ми син- Тони (5г) водят спор- този път за бебетата. Сестра ми има и бебе на 1г. и Краси се счита вещ в нещата около бременността. Идва при мен човека и вика- Лельо, твоя корем кога ще хване бебе?  Shocked  Пристига Тони (философа) и казва- бебетата не се хващат, а се слагат...   Crazy
Сега таткото, ако не пожелае да ми "сложи" едно бебе, ще накарам корема ми да си го хване...  Laughing

# 80
Слагам купичка компот от дренки пред дъщерята(8 г.). "Мамо, тази вода и тези пъпки от морето на пъпките ли ги донесе?"

# 81
Тя - Мамо, как да намеря игрите?
Аз - Напиши Барби.ком
Тя пише - Барби точка ком

Малката - Мамо, ела!
Аз - Добре, ей сега.
Тя - Айде, мамо, нама чакам цял зувот. /Няма да те чакам цял живот/ Laughing

# 82
Сега таткото, ако не пожелае да ми "сложи" едно бебе, ще накарам корема ми да си го хване...  Laughing
  В тоя ред на мисли, моя Дани беше много учуден ,че е бил в корема ми.
     - Бил съм ти в корема!?!? Ама ти глътна ли ме???  Mr. Green

# 83
Бисер от днес: Ники (3г.) е с Варицела и му казвам да не си пипа пъпките а той отговаря: "Тя е само една пъпка и е добричка пъпка"

Дъщерята на една приятелка (почти на 3г.) гледа как майка й пере една нова рокля за малката, при вида на намокрената рокля Елица възкликва: "Мамо, съсипа ми роклята"

# 84
  В тоя ред на мисли, моя Дани беше много учуден ,че е бил в корема ми.

- Бил съм ти в корема!?!? Ама ти глътна ли ме???  Mr. Green
Бях бременна с големия (8-9 месец) и отиваме с мъжа ми на сладкарница. Там едно сладко момченце много удивено гледаше корема ми. Накрая не се сдържа и попита майка си- Мамо, защо тази леличка има такова голямо коремче???  Shocked Майката казва- ами бременна е- има бебе в корема.... Момченцето почти през сълзи заключи- леличката е изяла бебе....  Cry

# 85
Разказвах на Мартин, че първо той ми е бил в корема. След като се е родил - сестра му ми е била в корема. Той слушаше доста внимателно и накрая попита:
"После пак аз ще бъда, нали?"

# 86
Ето няколко бисерчета, творение на малката ми сестра:
"Изток изгрява оттам"; - говорехме си нещо за посоките, какво точно не помня, но все още се закачаме за тази нейна реплика.
"Онзи там с голата коса" - става въпрос за един герой в една игра, който е плешив;
Разпитва ме малкото относно тогавашният ми приятел и задава следният въпрос: "Вие с него кога ще си родите едно детенце?"  Shocked

Следващите са си лично мои:

Майка ми ме буди една сутрин рано рано да отида при сестра ми. Аз обаче упорито отказвам да се събудя. При което протекъл горе - долу следният разговор:
Майка ми: "Хайде ставай да се преместиш при сестра ти."
Аз: " Не мога сега."
М: " Как така, нали се разбрахме снощи?"
А: "Ми не мога."
М: "Защо не можеш?"
А: "Заети са ми краката."
И идея си нямам какво съм сънувала, спомням си само, че майка не беше особено доволна когато все пак се осъзнах.

Следващото пак е случка със събуждане, която този път що - годе помня. Отново действащите лица сме аз и мама.

Буди ме тя да й дам една автобиография. И, естествено, все още едва ли не ходеща насън й обяснявам как трябва да отида до Трансилвания за да си го взема. Майка ми стоически пренебрегва тъй вярното и смислено мое твърдение и продължава да го иска, като междувременно вторият ми баща я чака на вратата.
При второто поискване на съответния документ, аз все още държа на своето и продължавам да й отговарям че трябва да отида до Трансилвания и да се срещна с граф Дракула за да си го взема от него. Явно сме били в топли приятелски отношения с него...  Twisted Evil
След още няколко опита от страна на майка ми да подкара заспалият ми мозък, с вече едва сдържани нерви от нейна страна, достатъчно че да се сетя къде в крайна сметка съм скрила въпросното CV, аз изпускам едно раздразнено: "Уф, ама CV-то ли искаш? Ми така кажи де!" при което й го връчвам и най - невъзмутимо се заравям обратно под одеялото и заспивам.   fiuuuuuu

Това се сещам за сега, но определено има ( и ще има) още.

# 87
От днес - тъй като сме на тема гърне /доста неуспешно, но това е за друга тема  Whistling/ всеки път когато  ползва въпросното гърне по предназначение, с баща му изпадаме в див възторг - браво, ръкопляскания и пр.
Днес съм в тоалетната, свършвам си "работата", пускам водата и в този момент вратата се отваря с трясък  Shocked Какво да видя - малкият ухилен до ушите крещи : "Бравоооооооооооо" и ми ръкопляска възторжено  ooooh! ooooh! ooooh!

# 88
Бащина любов е нашето:
Елла,качвайки се нагоре по стълбите,си удря главата в предпазната детска вратичка.Започва да плаче и любимият й татко я успокоява: "Ооо,не плачи,няма нищо.Тъкмо ще ти се изправи кривата главичка.Ето тук имаше един ръб,помниш ли? Вече го няма" ooooh! Crossing Arms След няколко минути тя,вече успокоена,поглежда към него /той влиза в банята да се къпе/ и заключава:
-Това дето пишка на момчетата е смешно.Дълго.Все едно имаш дълго дупе.

# 89
  • София
-Това дето пишка на момчетата е смешно.Дълго.Все едно имаш дълго дупе.
Реално погледнато (и като знаем че детето не е запознато с практическите ползи от "дългото дупе", освен като накрайник за пишкане) си е грозен орган.  Mr. Green Особено смешен в спокойно състояние.

Общи условия

Активация на акаунт