Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 880
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Тази сутрин-не и се става за градина...Следва мрънкане,връщане в леглото...Най-трудното е докато се измие...
Вече облечена,обута..Аз отключвам вратата и тя казва :
-Ох,болят ме бъбреците-и се хваща под мишницата.

# 91
Днес разправям на Калина, че прилича на Малкият Мук, а тя - засегната на тема възраст: "Аз съм нормален Мук!"  Crossing Arms

# 92
Мартин ме моли да му сваля от високия шкаф една книжка, но аз с поглед му показвам, че кърмя и не мога сега. Той почака, почака и каза:
-Емее, тига цокала, танеш дебела!

# 93
  • София
Сладур baby_neutral

# 94
Приготвям капките за нос и викам децата, за да им ги сложа. Синът ми, побутвайки сестра си напред: ''Хайде, път на дамите'' Laughing
За шоколад, примерно, забравя възпитанието си, и редът се променя. Whistling

# 95
  • София
Приготвям капките за нос и викам децата, за да им ги сложа. Синът ми, побутвайки сестра си напред: ''Хайде, път на дамите'' Laughing

hahaha  Е, то не може все да е кавалер детето, уморява се.

# 96

Страхотен кавалер!  Hug Joy

Моите се закачат в колата снощи и баткото ми се оплаква, че сестра му го закача, казва и :
- Махни се!
Тя:
- Ама как да се махна , като колата шава!

# 97
-Мамо, за следващата Коледа аз ще отида в Лапландия да ме гушне дядо Коледа, а тати каза, че ще отиде да гушне Снежанка...
-Ахааа, ясно.. А аз къде ще отида?
-Ми в Уестърн Юнион.

Дидко, 3 год. 4 месеца.

# 98
  • Плевен
Моята към брат си:
Ах, какъв си ми сладичък, какъв си ми мекичък, каква нежна кожичка имаш, като на ДИВО ПРАСЕ  Shocked

# 99
от известно време малкия прибавя "бе" накрая на изречението и все му правя забележка "без бе".
Онзи ден нещо съм се изпуснала и той "Мамо, без бе. Само кравите правят беее"

# 100
  Анито,с какво го мажеш,че си го докарала с такава нежна кожа hahaha?
Мимка,започвайте сега с урока за животните Joy

# 101
Тази седмица и двамата с баща й сме се тръшнали от грип и сме се изолирали в къщи, а Кали е при баба си и дядо си. Чуваме се поне по 2 пъти на ден.
Вчера ми разправя: "Мамооо, като ме вземете, като отидем при динозаврите и се върнем, като се приберем, като вечеряме, нали си спомняш да не ми топлиш млякото в микровълновата, защото по телевизията казаха така!"  Naughty

# 102
  • Някъде на път....
-Мамо, за следващата Коледа аз ще отида в Лапландия да ме гушне дядо Коледа, а тати каза, че ще отиде да гушне Снежанка...
-Ми в Уестърн Юнион.

Дидко, 3 год. 4 месеца.

Ми така де? Къде другаде?  Mr. Green

У нас от преди час.....

Габи: Мамо, какво си слагаш върху лака?
Аз: Топ-лак.  Wink
Тя: Мамо, моля, сложи ми и на мене топъл лак, щото тати не дава да слагаш ми червен....  Grinning

# 103
-Ми в Уестърн Юнион.

Дидко, 3 год. 4 месеца.

Ми така де? Къде другаде?  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бързо загря, че мен дядо Коледа и Снежанка няма да ме удовлетворят особено.

# 104
Все ги забравям бисерите на малкия, но си спомням един от времето когато беше на 2 - питат го как е а той отговаря "Справям се някак си", преди няколко дена направил самолет с легото и като го питахме какво е това отговаря - ултрагенетичен модел, снощи му се карам че е похапвал пак вафлички а той ми казва "Опитвам се да ги откажа но ми е трудно"

Общи условия

Активация на акаунт