Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 52 020
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
мойта става сутринта и ми заявява" мами аз съм професор", а аз така лии ?
кой ти каза, че си професор мамо?
ми лелката в училище (яслата)....
викам ааа ясно ми то си е вярно хахахха

взима коетето, което имаме от 1 месец и влюбена в него и му вика: ей коте мъсно ти е дупето дай да ги чункам (цункам)  ooooh! Joy

# 616
Вчера се карам на моите:
- Ей, подлудихте ме вие! Пощуряла работа!!!
А каката ме поправя:
- Мамо, не работата е пощуряла, а ние!!!  Crossing Arms

Щурачета са и си знаят!  Laughing

А, моята буболечка беше преди два дни да детско парти. И една от аниматорките започна да взима отпечатъци от ръцете на децата с разноцветни боички, за спомен на рожденика, обаче  Маринка се дърпа. Не иска, та не иска. Решихме, че я е срам  и започнахме да я придумваме, а то каква била работата...
   - Кака паи мъсно! - каката правела мръсно .  Laughing hahaha hahaha

# 617
Синът ми, който е на 5 години:
 -Мамо, като стана ученик мога ли да се прибирам когато вие с тати вече спите?  Crazy
   hahaha hahaha hahaha Така ви се пада. Но без сестра си да не мърда никъде.  Whistling
 hrista ме подсети как Мария измисли една комбинация, докато й търсехме клуб за рождения ден. Сещам се аз, че месец и половина преди събитието вече трябва да имам яснота и я водим във Фъни (от първи опит го налучкахме мястото). Аз се опитвам да се измъкна, за да видя дали няма да се заиграе с някой извън антуража роби. Детето ме открива надлежно, хваща ме за ръка и ме връща в игралната зона. После обяснява "Какишката нека седне почива си, мама да си игае с бебето".  bowuu

# 618
  • Плевен
Моята от градината има навика преди хранене да пожелава добър апетит. Казали сме и , че вкъщи освен на децата се пожелава и на възрастните. Днес на обяд каза:
- Приятен обад на всички деца и възрастна майка, е не чак толкова възрастна де Simple Smile)))
(след седмица навършвам 31, наистина май не съм много възрастна Simple Smile)))

# 619
рони, Joy Joy Joy

Синът ми, който е на 5 години:
 -Мамо, като стана ученик мога ли да се прибирам когато вие с тати вече спите?  Crazy
А той за в кой клас пита, уточнил ли е?  GrinningЗа първи клас втория срок ли?  Wink
Joy Joy Joy
Аз му отговорих, че като стане студент ще се прибира тогава, а той недоумяващо ме изгледа и попита: ''Защо пък като стана студеН?'' Laughing Mr. Green

Рони, дай Боже на всички аниматорки такива дечица като Мария. Laughing Joy

anyto, hahaha

Моите деца се заплашват един друг с: "Внимавай, защото ей сега ще дойде майка ТИ''  Crazy

# 620
Мамо, аз съм много послушна. Обещавам ти да ходя на батути, да скачам, да се пързалям, с кака ТИ. Нали, мамо?
Кой на кого трябваше да обещае... Laughing

# 621
Болна е от шаркаи ядосана пита баща си "Тате, кога ще си отидат тези шишарки?"

# 622
  • Варна
Моите деца се заплашват един друг с: "Внимавай, защото ей сега ще дойде майка ТИ''  Crazy

Ние с батко ми (съответно на 33 и 37 г.) и досега така си говорим.
- Говорих с майка ти (баща ти), и тя (той) каза....
- Ами тогава кажи на майка си (баща си) ...

Хората, които не ни познават мислеха, че сме природени брат и сестра.

# 623
  • София
Полегнали сме следобяда, но малкият не ще да заспи, бърбори, върти се...По едно време се сещам, че като беше съвсем малък брояхме пръстчетата на ръцете и се унасяше. Започвам и сега: "Палец, показалец, среден, безимен...". И той учуден: "Ама докога ще е без име, хайде да го кръстим някак newsm78"

# 624
Онзи ден, след вечеря, наобикалям тавата и подхапвам още с голямата лъжица.  Blush
Кали ме гледа, гледа и накрая ми казва: "Нищо, мамо, нищо, че ще ти стане дебело коремчето!"  Heart Eyes

# 625
Иска да излезе на балкона, но вижда че основно баба й излиза на балкона, когато ще пуши. Та казва детето:
"Искам да изляза да попуша малко" #Crazy Mr. Green
После й обяснявам, че няма нужда да попуши, за да излезе на балкона ooooh!.

# 626
Отдавна не бях вллизала тук и много се посмях  Joy
Понеже е сезона на малините се сетих за една история с малката ми девойка, преди три години по същото време. Миа, на 2г, отива при майка ми и и казва: "Мишкамини". Майка и казва "каква МИШКА, Миа, няма мишки!" после си мисли, че става въпрос за някаква книжка или филмче, а през това време дъщеря ми направо, започва да се ядосва и да вика, докато не успява да и покаже, някакси, купата с малини на масата.

Мишка-мини- Миа иска малини! Simple Smile

# 627
Гледаме снимки, на които бебе се къпе в надуваемо басейнче. Коментара на Гого:
 - Мамо, бебето има локва!  Heart Eyes

# 628
  • София
- Мамо, може ли някой път да ми купиш истинска китара?
- Мъничък си още, но като пораснеш още малко, някой ден може да купим...
Вече през сълзи:
- Не съм малък! Голям съм! И не искам някой ден, искам някой път! (схаваща човекът тънката разлика  Laughing)

# 629
Брейййй,тънка,ама я има  Grinning

Елла и баща й си пожелават лека нощ.
Тати: Нали знаеш колко мноооооого те обичам!
Елла разнежена: И аз те обичам,тате! Повече от...повече от...повече от лампата!!

Тази сутрин ме прегръща: Мамо, ти си ми една от любимите майки!

Общи условия

Активация на акаунт